Jestesmy po pierwszy odcinku nowego sezonu. Jak wrazenia? :) Podobalo sie? :)
To juz mozna bylo zobaczyc na sneeku ;) Ale ciekawe ze bylo w oryginalnym opakowaniu ( w sensie polskim) :P
Ten cały sklep to był chyba polski (kiełbasa podwawelska, przyprawy Kamis :P).
nie obraź się ale bym wolał te z napisy 24 bo są zawsze dopasowane do konkretnej wersji odcinka ;p
Pierwszy odcinek bardzo dobry, Alfy znowu są grupą. Trochę mi się to kojarzy z pierwszym odcinkiem pierwszego sezonu, też się tak schodzili, chociaż myślę, że teraz będzie lepiej bo w końcu mają jakiegoś mocnego przeciwnika, który chce zniszczyć ludzi? Dobrze zrozumiałam?
Trochę za mało Gary'ego, mam nadzieję, że w następnych odcinkach się rozgada ;)
po trudach w końcu obejrzałem ;p świetny odcinek !!! i jest to co uwielbiam-pełno nowych Alf :)
dani zdradza ojca z parishem :O ?
Ale o tym to w sumie było wiadomo pod koniec pierwszej serii... Jak rozmawiała z Parishem, chyba nawet w jego domu.
takie luźne rozkminy... dzięki Skylar wiemy,że moce są dziedziczone ,bo jej córka też ma -więc żona Rosena też jakąś musiała mieć (albo sam Lee jakąś ma ale o niej nie wie [może 'rozumienie' Alf ?] ) ciekawe czy się dowiemy skąd te wszystkie moce się pojawiły...
Było trochę bezjajecznie, bo po ośmiu miesiącach od ujawnienia fenomenu Alph, nadal świat jest taki jakim go znamy (oprócz sytuacji bohaterów). Może teraz się coś zmieni, no i chętnie bym zobaczył jakieś konkretne moce, ta Camerona jest jak na razie najlepsza. Jak na ten serial to odcinek był dobry.
Dla mnie najlepsza jest moc Niny, bo może mieć wszystko. Choć z drugiej strony pewnie nic ją tak bardzo nie cieszy, jeśli wie, że może to mieć. Najgorsza jest za to moc Rachel - tyle zapachów i odgłosów... Nie fajnie.
Ja troche chyba zmienię temat, ale nawiążę do oryginalnego wątku tematu... :)
Odcinek strasznie mi się podobał, zachowali swoją oryginalność i jakby nie zatracili sensu serialu. Fabuła odcinka dosyć ciekawa, tylko córka doktora mnie już po prostu dobija. Ale odcinek fajny.
I przez was muszę oglądać jeszcze raz bo nie zauważyłem, że to polski sklep, albo przynajmniej, że ma polskie produkty. To ciekawe :D
Ja tylko zauwazylem ze maja Ptasie mleczko w polskim opakowaniu, reszty nie widzialem :P Ale watpie by byl to polski sklep :P
Też tak zauważyłem to ptasie mleczko :D Odcinek ogólnie fajny :) Dużo alf w jednym miejscu :P
Cóż, w takim razie nie wybiję się z tłumu ponieważ moim zdaniem odcinek również był bardzo dobry. Mam jednak nadzieję, że kolejne epizody utrzymają jego poziom, a może nawet pójdą jeszcze o krok dalej. Jak by nie było dr Rosen i spółka mają teraz trochę nowych starych wrogów na wolności więc nudą wiać nie powinno. Całkiem sporo alf, które uciekły z więzienia jest prawdopodobnie do poznania. Każda oczywiście może dysponować inną ciekawą mocą. Np. taki oto szybkościowiec w następnym odcinku: http://www.syfy.com/videos/Alphas/Promos%20&%20Trailers/vid:18676963