Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Arrowholikami/Olicityholikami/Amelloholikami ( tylko niektórzy :P)/Antyfanami Laurel Lance. Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
hmmmm to już nie wiem może jest tak jak ty piszesz...
ale ta trzecia osoba mnie intryguje i pasuje mi że to może być Maseo....
a może trzecią osobą dalej jest Arrow? Lub Guggenheim zwyczajnie skłamał by uniknać hejtu na niego i Routha
nie palmer odpada... albo arrow albo maseo... mysle jeszcze nad Malcolmem może i ten cos nagada felce bo wiadomo ze będą mieli sceny w tym odcinku
wątpię, za wiele się będzie działo. Poza tym, Felka nie byłaby taka wściekła ... . Ja obstawiam Palmera/maseo/arrowa/Laurel
Fajnie.I pomyślec ze to pierwszy raz oglądałem.Druga lepsza Joker haha najlepszy.A i jeszcze jedno pytanko Ra's zginął w pierwszej czesci w tym pociągu?:P
Słuchajcie dziewczyny..a może rzeczywiście Felka jest villanem..znają się z Hong kongu i to zdjęcie z twittera..jest prawdziwe..
Haha;D
Ale nawet jak nam działasz na nerwy to jest ciekawie i wtedy tyle się dzieje :D
Rose bo po nich już wszystkiego można się spodziewać;p może felka tak naprawdę prasuje dla Ra'sa i chce zgładzić Olivera;p;p
mnie już też nic nie zdziwi;p ale nie ma co Felka to niezła Aktorka;p Tak udawać;p
Kawusi tu już takie teorie lecą że aż strach myśleć co będzie podczas przerwy;p
Właśnie widzę, ale się tam nie przejmuje :P Będzie ciekawie. I teraz za dobrze mi się śpiewa by się tym przejmować :P
haha masz w sumie racje;p nie ma się czym przejmować;p szkoda ze ja tak nie potrafię ;p
Ja nie wiem jak ja to robię :P Czasami wystarczy, że włączę muzykę i zacznę tańczyć i wszystkie problemy ze mnie wylatują :P
Fajnie jeszcze jakby mi bezboleśnie zęba wyrwała. To już by była pełnia szczęścia :P
Boję się przyznać ale ostatni raz byłam u dentysty 6 lat temu :P Mam zdrowe zęby, ale teraz mleczak nie chce mi ustąpić miejsca nowemu zębu i przechodzę istne męczarnie :P
ooo to współczuje :-( ja byłam u dentysty 2 miesiące temu i był to najgorszy dzień w moim życiu...