Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Arrowholikami/Olicityholikami/Amelloholikami ( tylko niektórzy :P)/Antyfanami Laurel Lance. Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Ferie ;)) no nadrobisz wszystkie zaleglosci. Napisz pozniej jak ci sie Batmany podobaly ( jestem cirkawa twojej oceny Jokera z cz2 ) ;)
Nadrobie troche filmow i seriali mam tez jeszcze do przetlumaczenia 700 odcinkow serialu:P
Bo my tu razem z Agatka go bronimy a Rose i Madga tylko narzekają. A to taki fajny facet :D
Doczekasz sie. Brandon Routh ostatnio powiedzial ze juz ma stroj ,ciasny ale jest ;))
Hej wszystkim ;) Widziałem że szukacie alternatywy dla tego forum jakby się coś zaczęło z nim psuć ;) Dla mnie sprawa jest prosta najlepiej się tutaj pisze a jeśli by się coś stało to ja mogę przejść na FB albo na jakieś inne forum o serialach mi to rybka gdzie ważne żebyśmy dalej mogli pisać :)
Powiem szczerze..średnio;pp Chciałabym juz być w domu a zanim to nastąpi ...minie jeszcze kilka ładnych godzin:-) ...a Tobie jak mija dzień?..
A w takiej firmie która się zajmuje ochroną danych osobowych ;) Ja tam jestem na skanie ;) A ty jeśli mogę spytać ?
Yhym rozumiem:-) ..ja jestem organizatorem hali sportowej i sekretarką Prezesa klubu sportowego ..
Oj wcale nie tak bardzo;pp ...zdarza się kilka świetnych momentów ale w sumie..powiem tak..dzień w dzień uzeram się z masą facetów ..a to jest bardzo męczące ;pp haha
No jako sekretarka to pewnie masz spory ruch bo dużo ludzi do Ciebie dzwoni albo przychodzi osobiście ;) To chyba powinnaś się cieszyć że tylu facetów widzisz codziennie ? Chyba że nie ma na kim oka zawiesić wtedy Cie zrozumiem że jest to męczące ;)
Hahah..nooo tak czasem tam zawiesze oko;pp ale ..lepiej się nie przyzwyczajac ;D...
Powiem Ci ze teraz to każdy tylko dzwoni albo wysyła maila..komu by się tam chciało przyjść do mnie osobiście:-)
No widzisz niedługo to już nikt nie będzie z domu wychodził bo wszystko będzie można załatwić przez komputer albo telefon ;) Nie wiem jak wyglądasz ale ja na pewno wolałbym się pofatygować do Ciebie osobiście ;)
Fajnie że mogłem Cie uszczęśliwić ;) No sama widzisz jak się ten świat zmienia :)
Widzę..czasem mysle ze cos jest ze mną nie tak..np mamy 2015 r ..ja mam 22 lata a nie mam facebooka ;D..to szokuje wszystkim ;pp hihi