Comeback ;)
Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać?
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia", Mały piękny Demonek
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose", Pani Harrison, Mroczna Evil Wyrocznia
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul, Demonek, Mentor
Agata – Malicious Delicious Agueda, Wyrocznia
Skur_wol – GorillaHunter, hunter, pastor zagłady
Mania -
Deathstrroke-
Cieszy mnie to;p ale jako para z Kendra to jest porazka. Ona jest taka beznadzieja.
Hahah ;)
Wiesz ja niestety muszę uciekać, widzimy się za tydzień, dzięki za seans, Pa:* ;)
Zostały 2 czy trzy odcinki może się skusisz na jakiś nocny seans? :D
Nie no kolejna już dzisiaj osoba mi to pisze :D
O Arrowa już nie pytam, ale Czym ci Lot podpadło? :D
Ooo to cieszę się ;)
Z tych trzech osób, to tylko Kendra mnie denerwuje :)
Bo Ripa to uwielbiam :D
A leci powoli do przodu :) Praca a na weekendach szkoła i tak mija czas ;) A co u Ciebie ;) ?
A studiuję zaocznie ostatni rok właśnie ;) No pogoda zaczyna się robić słoneczna i to bardzo taka jaka powinna być w lato ;) A odcinek Flasha genialny szczególnie końcówka jak to się stało że Barry się rozpłynął :) Ciekawe jak to będzie dalej ;) A co do Arrow to męczące sceny Olcity i jedna wielka głupota z tym że Oliver odepchnął atak Darkha za pomocą głosów swoich przyjaciół ;) A ty co myślisz ?
A miałem dziś iść na ognisko, ale coś mi się nie chciało, leń ze mnie:P I czekam na 6x03 odcinek GoT:P A co u Ciebie?;)
Ja miałem ogniskowe melanże przez ostatnie 3, 4 dni więc na razie mam dość i spędzam ten wieczór na odpoczynku szukając jakiegoś dobrego filmu/serialu do obejrzenia ;)
A co dzisiaj wychodzi? :D
Co Ty nie patrzysz na nowe odcinki że nie wiesz kiedy wychodzi??:P Amerykańska jest o 3 w nocy z niedzieli na poniedziałek a polska w poniedziałek o 20:10;)