Comeback ;)
Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać?
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia", Mały piękny Demonek
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose", Pani Harrison, Mroczna Evil Wyrocznia
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul, Demonek, Mentor
Agata – Malicious Delicious Agueda, Wyrocznia
Skur_wol – GorillaHunter, hunter, pastor zagłady
Mania -
Deathstrroke-
SPOILERY GoT
Melisandre pokazała swoją prawdziwą postać, ród Martellów przestał istnieć, Ramsey zrobił pogrom Boltonów, Tyrion uwolnił smoki, wizje Brana i zmartwychwstanie Jona;)
Mój umysł przyswoił tylko dwie informacje :)
Tą z krasnalem i zmartwychwstanie, btw jak on to zrobił? :D
Kto Tyrion? Poszedł do lochu pod piramidą opowiedział im swoją historie z dzieciństwa słuchały go, jakie to było urocze:P A następnie rozkuł z łańcuchów:P
Brzmi ciekawie, jak oglądałem to uwielbiałem Tyriona/krasnala :)
Chodziło mi o zmartwychwstanie :D
Jak oglądałeś do 3 sezonów powinieneś kojarzyć Melisandre, ta czerwona kapłanka co była przy Stanisie, teraz jest na Murze z Davosem.
Nie, teraz jest jej coraz więcej i dobrze, uwielbiam ją:P Podoba mi się jest zmiana od czasu 2 sezonu jej charakter się zmienił, jest hmm bardziej ludzka:P
Tak właśnie zamierzam.
Wiesz trochę czasu minęło odkąd oglądałem, miałem wtedy lat 14 teraz całkiem inaczej mi się będzie oglądało :D
Nie oglądam już ani Flasha i LoT i oczywiście Arrow, nie sądziłem że kiedyś to napisze ale MAM JUŻ DOSYĆ FELICITY:P
Aaa rozumiem, to widzę, że odciąłeś się od tych seriali :D
Zgodzę się trochę w złą stronę prowadzą jej postać, ale i tak wciąż ją lubię :D
Już rozumiem czemu przestałeś oglądać, nie ma co się na siłę zmuszać :)
Flash wciąż spoczywa w mojej trójce najlepszych seriali, oczywiście za Doktorem Who :)
Felicity była jednym z głównych powodów, nie znoszę jej:P Już Laurel zaczynam doceniać:P
Opamiętaj się chłopcze idołącz do grupy?:-D niosącej nową nadzieje dla zagubionych:-)
Na razie się wstrzymam :P
Ale tak hipotetycznie, co możecie zaoferować zainteresowanemu? :D