Comeback ;)
Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać?
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia", Mały piękny Demonek
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose", Pani Harrison, Mroczna Evil Wyrocznia
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul, Demonek, Mentor
Agata – Malicious Delicious Agueda, Wyrocznia
Skur_wol – GorillaHunter, hunter, pastor zagłady
Mania -
Deathstrroke-
Będzie Mega :)
A właśnie dzisiaj coś zauważyłem, mianowicie chyba zaczęłaś oglądać Lucyfera? :D
Po pilocie byłam na nie ale postanowiłam jeszcze raz obejrzeć i potem poszło:-P główny bohater wiesz ciekawa historia ale wydawał mi się durniem:-D do tego klasyczny romans z policjantką ale nawet jest spoko:-) humor, niezła gra aktorska
Zespoileruje ci ;)
[Spoiler Alert]
nie będą ze sobą :)
Przynajmniej w pierwszym sezonie :D
Ale, że teraz? :D
Wiesz, jakoś już teraz mniej oglądam tych seriali, coś mało czasu ostatnio nastało :P
W tej chwili nie :-)ale zaraz jak zwolni mi się miejsce w programie tv:-D
mam tak samo. Ostatnio za dużo pracy ale powoli wracam do ,,życia'':-)
muszę się pożegnać. Dobrej nocy:-)
Duda i Szydło ustąpią a Kaczyński z Ojcem Rydzykiem odejdą na emeryturę:P Teraz MY!:D
A co studiujesz? ☺ ale ciekawska jestem, no Flash spoko, Arrowa ogladalam tylko fragmentami no i widzialam ta scene pomiedzy Darkhem i Oliverem, zabawna scena z tymi swiecacymi oczami Olivera ☺
Ja tego nie powiedziałem ;) Ja studiuję Turystykę i rekreację ;) No bardziej teraz Flash przyciąga i jego końcówka sezonu niż Arrowa ;) No te jego oczy były boskie że aż Darkh uciekł ;)
No naprawdę i takiego czegoś wielki Darkh się przestraszył i uciekł po prostu kabaret ;)
zwała. :) w ogole jakis beznadziejny ten sezon. A w retrospekcjach to juz w ogóle nie wiem o co chodzi.
Myslalem ze tylko ja nie czaje o co biega w tych retrospekcjach..To juz nie to co w poczatkowych sezonach kiedy to retrospekcje byly najciekawsze w tym serialu ;p.
Siemka ;)
Arrow juz dawno stracil to cos...Teraz to sie z tego robi jakis syf...(moze to przez smierc Laurel..bez niej to juz nie to samo ;p)
Ogladam z przyzwyczajenia ;p.
Co do Flasha to nawet jak jest slabszy odcinek to i tak przyjemnie sie go oglada.
Tez bym tego nie ogladal,ale jakos nadal mam nadzieje,ze bedzie lepiej ;p.. Chce byc na bierzaco bo moze sie Flash pojawi w ktoryms z odcinkow :)
Odgrodziłem się od Arrowa, Flasha i LoT. Zacząłem te seriale oglądać bo nie było nic innego, co byłoby ciekawe dla mnie. Może kiedyś obejrzę Flasha i LoT i nawet Arrowa ale to z wielkim wysiłkiem:P