Comeback ;)
Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać?
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia", Mały piękny Demonek
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose", Pani Harrison, Mroczna Evil Wyrocznia
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul, Demonek, Mentor
Agata – Malicious Delicious Agueda, Wyrocznia
Skur_wol – GorillaHunter, hunter, pastor zagłady
Mania -
Deathstrroke-
Wtedy to juz na pewno się nie obudze;p
..ale wiesz jak przestane się odzywać znaczy że padłam;D
a no ;p Jakos mi sie znudzil ten Ds ..ten jest tymczasowy dopoki nie znajde czegos innego.. Mialem do wyboru to i kurczaka wiec wybralem nasza parke ;p
a tak wogole to co myslisz o naszej nowej parce.. ? Trzeba im wymyslec cos w stylu "Olicity" "Raylicity"
Podoba mi się;p pasują do siebie(choć ciągle mam wrażenie ze Patty jest większa niż Barry;D)
Może..,,batty'' haha
wieksza :?:D jakos nie zauwazylem ..moze troszeczke..ale Barry nadrabia szybkoscia ;p
Batty haha tez o tym pomyslalem ^^ Nie brzmi tak dobrze jak Olicity,ale wstepnie moze byc. Lepsze to niz Bairis ;p
Pomyliło mi się ;)
Miałobyć Pallen ;)
Chociaż Ballen też fajnie, ale brzmi trochę Schizofremicko :D
Dobra moi drodzy ;p ja bede lecial spac.. Milego seansu zycze i miejmy nadzieje ze jutro podzielicie sie ze mna wrazeniami po odcinku Arrow. Dobrej nocy i slodkich snow.
Bardzo miło;D
Hej ponownie;p ...ja padam na twarz ale czekam;p zapowiada się super:-)
też uparcie czekam;p będzie miazga... a widziałaś zdjęcia z planu 13 odc? Fel już oficjalnie nosi pierścionek ;-;-p
mam nadzieje ze ten odcinek nas nie zawiedzie ale ma być jakiś cliffhanger na koniec pewnie "śmierć" Felicity
Nie , zaraz zerkne;p
Oby to naprawdę była miazga ;D cieszę się ze będzie więcej Darhka;p
A on to jest jedyny w swoim rodzaju;-p Mogę śmiał powiedzieć że to "Drugi" Malcolm ;-p w kwesti uwielbienia :-)
Mhm zdecydowanie;p a gdzieś tam na horyzoncie pojawia się i ,,trzeci Malcolm";D
Hej :-) mam to samo Janku ;p jedyne co mnie smuci to ze to ost odcinek w tym roku