Arrow już tylko za 3 dni. Ciąg dalszy Laurel Apocalypse!
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
nie wiem... co może być bardziej szalonego od śmierci Olivera ...
już znając ich cos wymyśla;p
Ja obstawiam Thea ale wolałabym Laurel. A mówimy o końcu sezonu czy o przyszłych odcinkach?
To ja obstawiam thea. A co tam niech wybiją cały ród Queenów :P Chociaż wolę żeby pozbyli się czarnego kurczaka :P
And while Oliver’s final thought was of Felicity (Emily Bett Rickards) before he fell, his Girl Friday will continue to grow closer to Ray Palmer (Brandon Routh) while he’s gone. “For Felicity it really becomes a difficult choice between these two men who are both in love with her, who in a way she has strong feelings for,” teased executive producer Andrew Kreisberg. “A lot of the back half of the year is her trying to figure out who [she should be with].”
Just don’t expect Felicity to rush into anything with Ray while she’s still mourning Oliver. According to Routh, although their connection deepens in upcoming episodes, “They’re feeling each other out a little bit more — she certainly knows more about him and his history and background and why he’s doing what he’s doing. He’s hesitant to jump into the relationship, because I don’t think he realized that a relationship was happening — he was just so involved in everything and she’s cool and then ‘oh wow, this is happening’ … Ray will challenge her and ask her to be a part of his mission, and she has to decide whether she’s going to help someone else go off and kill themselves potentially as well.”
WTF?
no bo tak jest... jak już wcześniej pisało Felicity nie będzie chciała bym jedną z wielu kobiet Olivera... a to że będzie coś czuć Do Raya? to było do przewidzenia...
druga połowa sezonu będzie opierać się na wyborze Felicity..,
i ja jestem pewna że wybierze Olivera.
Swietnie, czyli odprawi Olivera i poleci do Palmera... Bosko. Czyli chyba jednak bede miała pozegnanie z Arrowem po odc 12.
Rose tam nie jest napisane czy go odprawi... Ona będzie rozdarta między nimi... z Oliverem wiele przeszła a z Palmerem to jest bezpieczna przystań...
Rose nie przesadzaj, nic takiego nie będzie, do tej pory były sceny z Rayem i dalej będą, tego nie zmienisz, możesz tylko zaakceptować, poza tym podobno ma być teraz dużo scen między Oliverem a Rayem, więc interakcje na lini Ray-Felicity-Oliver są nieuniknione, co nie znaczy że od razu związek ma być, a Kreisberg lepiej niech się nie wypowiada, bo on potrafi tylko w co drugim słowie mówić "you know" :P
On to jest żałosny;D..
Juz pojawiła mi się czarna myśl..co jeśli Felka wybierze Ray'a i odejdzie z nim do CC!!! ..panika... A Olivera połączą z BC (oboje będą po przejściach , ze zlamanymi sercami;0)..
Bez paniki! Nie na tym pokładzie! Felka nigdzie nie pójdzie. I nie wybierze Ray. My to wiemy, wszyscy to wiedzą to nie wiem po co ta cała zabawa z rozdarciem. Felka będzie zła na Olka, poboczy się na niego i wróci. A potem już wszystko będzie cacy do pewnego momentu. Poza tym to show strasznie by osłabło jakby Felka odeszła. I Emily ma podpisany kontrakt na 4 sezon, a nie na pierwszy u Atoma czy drugi u Flasha! Także bez stresu :D
Mnie jakoś ostatnio nic nie rusza. Jestem za głęboko przekonana o swojej racji, że nic mnie nie martwi. Jedynie denerwuje to, że ktoś pisze taki szajs jak to wyżej :P
ja się tym artykułem wcale nie przejmuje;p Od początku było wiadomo że będzie trójkąt miłosny? Było...wiec mnie nie dziwi to... a z artykułu wynika że Felka nie będzie z Rayem tylko będzie rozdarta miedzy miłością ( Oliver) a bezpieczeństwem (Palmer)....
Ja się nie denerwuję tym, że będą takie rzeczy tylko tym, że próbują mi coś wmówić na siłę. Skąd wiemy że Palmer ją kocha? Nigdzie czegoś takiego nie było. To, że ona będzie rozdarta i będzie się bała wybrać czy coś, to ja nie mam z tym problemu. Czy nawet jak będzie w związku z Rayem. To wszystko było wiadome od początku sezonu, a nawet i wcześniej. Tylko ta informacja o miłości Ray mnie drażni. On jest zapatrzony w kostium i cierpi po stracie narzeczonej, więc skąd się nagle wzięła miłość do Felki? Tak z powietrza?
Tak to jest specjalnie po to by nas zdenerwować. Tylko jaki w tym sens? Jak dla mnie nie ma to większego znaczenia i nie widzę przez to czarnych scenariusz, ale po prostu denerwuje mnie takie działanie na nerwach. Ludzie się denerwują, tracą głowy ( tak Rose mam na myśli ciebie :)) a innym skacze ciśnienie. I po co to? Sprawia im to jakoś czystą satysfakcję? Czy co?
podnosi zainteresowanie serialem i tyle, najlepszy szum, nieważne czy treść jest zgodna z prawdą :P
na twitterze tez już swoje zdanie fani wyrażają ...
przecież on kocha Anne, a nie Felkę, owszem podziwia ja itd ale myslę że to bardziej oddanie i przyjaźń. dajcie spokój, nie ma sensu tego roztrząsać, ja też za bardzo jestem pewna swoich racji aby się byle artykułem denerwować ;P
Tak nie w temacie..ale widziałas jaka świetna widownię miał Flash;D..prawie 4 mln ;D ..
Nie chce mi się wierzyć. Ale cóż... jak dla mnie stek bzdur, który wyklucza siebie sam :P Mamy nie myśleć że pogłębi coś z Ray'em ale coś pogłębi. I przepraszam od kiedy on kocha Felicity? Bo ja gdzieś to przegapiłam. Aaa nie ważne! Chociaż może to do niego będzie kierować słowa "I don't want to be a woman...", a nie do Olivera? Wolę te opcje :p
She has a type!
Bardzo to słabe że nasza kochana Felka musi wprowadzać każdego nowego superbohater. Nie może tego zrobić ktoś inny? I zawsze jak go wprowadzają to tam zawsze jest jakiś romantyczny podtekst między nim a FElką. Zostawcie ją w spokoju! niech sobie hackuję w Foundry i pro-kreuje z Oliverem. Więcej do szczęścia nam nie potrzeba :P
oj tam też czytałam ten artykuł, słabo napisany :P
chyba WTF ...co za bzdury :P