Arrow już tylko za 3 dni. Ciąg dalszy Laurel Apocalypse!
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
The “Arrow” writers are not going to jump right in to the Olicity pairing. It’s too important to give in all at once. Felicity has been enduring this teasing dance with her boss for a long time, and she’d be wise to be wary. A running joke in the movie “Speed” was about how “relationships based on intense experiences never work.” Oliver is the perfect embodiment of that. His life is all intense experiences, and he seems to fall in love with any woman who joins him on the wild ride. Felicity won’t want to be just another girl in that chain.
-
This couple will work best if they ease into it slowly. Oliver also needs to know if Felicity isn’t all about hero worship and is ready to accept him for his flaws, too. They’ve already had a lot of ups and downs in their relationship. Fans want to see forward progress, even if it’s slow. We can rejoice in every milestone, every emotional hurdle they clear. “Arrow” has plenty of other intrigue and action to keep us occupied while we wait for this couple to evolve.”
wow, i to jest to:D
o tak sen sen, Ray i Felka, kurowanie Olivera i jego przemiana :D
wczoraj nie chciał mi się załadować link przy oglądaniu Flasha więc poszukałam innych, TheCW44 w wersji HD, zdecydowanie lepiej się ogląda http://tvpc.com/Channel.php?ChannelID=29047
jedyny minus to brak Family Freud przed odc ;p
Ray<3,Felka i sen Olivera;D ach co to będzie za noc;pp
Dzięki za podanie nowego linka:-) ..choć wczoraj działało mi idealnie;D
dobrze że nie ma dziewczyn, bo zaraz by nas zalały swoimi anty Rayowymi tekstami :D
28 minut :D
Tobie również miłego;-) ;**
..pewnie dzisiaj znowu nic nie napisze o wrażeniach z odcinka bo zazwyczaj pod koniec juz padam..ach;pp
Hejo, Hejo! Ale się tu na filmwebie pozmieniało! Teraz już wiem dlaczego pisało mi błąd strony jak weszłam po szkole. Już się nie będę mogła tajniaczyć na forum :P Happy Arrow Day Everyone! Zostało nam jeszcze 7 h i 20 min do seansu :)
Dokładnie cos się zmieniło;D..kochana Tobie również Happy;pp..wielkie odliczanie;pp
nie będzie, czekaja nas niezapomniane chwile. sen, sen, sen i jeszcze raz sen kochane :D
A to dzisiaj ten sen? Boże chyba porwali mnie kosmici! Nie ogarniam co się dzieje. Zapomniałam, że już nam arrow nadjechało i czeka za rogiem to teraz jeszcze że ma być sen. JAki ze mnie fan! Nie dobra! Do kąta!
Może to dlatego że mam ostatnio zaburzony sen i trochę nie ogarniam co się wokół mnie dzieje :P