Arrow już tylko za 3 dni. Ciąg dalszy Laurel Apocalypse!
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
dokładnie, jakiś tam artykuł nie zepsuje mi dzisiejszego seansu :P będzie rozdarta, to pewne, ale w dalszym ciągu myslę że z Rayem łączy ja tylko przyjaźń i tyle...Oliver to jej miłość nad życie :)
nie będzie kolorowo ale koniec końców (ten sezon) - Olicity!!!
Dokładnie :-) w sumie od oczątku tego sezonu było wiadomo ze będzie cos z Palmerem... wiec ja nie trace nadzieji :-)
czyli oczywiscie walną nam scenkę sexu Felicity i Raya... ja sie wypisuje. Sorry dziewczyny ale ja mam dość
Jesteś pewna? Chyba powinnam w nim jeszcze posiedzieć :P żeby tak zapomnieć, to przecież niewybaczalne. Kąt to za mało! Jeszcze coś :P Co by tu? Muszę pomyśleć...
Bo mi się całkowicie o Arrow i o tym śnie zapomniało! Myślałam że wszystko ma być za dwa dni a to już dzisiaj :P
Okej, taka kara mi pasuje! A siedzenia w kącie jest nudne :P Ale teraz ma ważne zadanie :D Będę go wykonywać z dumnie podniesioną głową i wypiętą dumnie piersią :D
Hej wszystkim ;) Jestem z wami na chwilę po wielkim meczu Polaków którzy awansowali do półfinału Mistrzostw Świata ;) Niestety nie będę z wami podczas nocnego seansu z Arrow ;(
buuu szkoda, myślałam że chociaż jeden rodzynek się ostanie :P ale cóż bedziemy myślami :D
Pewnie wiesz że teraz zagrają z Katarem ;) No może być piękny sen ale finał jest bardzo realny ;)
Ja tak samo z całego serca bo naprawdę na to zasłużyli ;) A bardzo dobrze że Niemcy odpadli bo ich wg nie powinno być na tym turnieju ;)