Arrow już tylko za 3 dni. Ciąg dalszy Laurel Apocalypse!
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
odpuszcze w momencie gdy Felka sie rzuci na Palmera, i zadna siła mnie nie przekona do ogladania tego serialu.
jak to?? mnie lepiej, chociaż jakbym miałą wybierać miedzy Amellem a Routhem to wzięłabym pierwszego :D
Kochana ale może ona się rzucia na niego ale w ostateczności wybierze Olivera ?:-)
ale weż to pod uwagę że tak może być;p
zastanawiam się czemu zawsze musi być trójkąt miłosny? było by dobrze gdyby Palmera nie było i tyle
to niech sobie to bedzie, ale ja tego nie bede juz ogladac
Ogladam Arrowa głownie z powodu teamu Arrow i Olicity. Ale jeśli dostajemy jednoczesnie Palmera , Kurczaka i Raylicity dla mnie to po prostu jest koniec, nie mam na czym zaczepic oka, a nie bede ogladac tego co mi sie nie podoba. Nie jestem tu dla piekielnej jednej scenki w finale i tego pompowania balonika ktory ma sie nijak do serialu.
Tu się z Toba wyjątkowo zgodze..tez nie mam zamiaru oglądać czegoś co mnie wkurza;pp
no rozumiem Cie;p Ja jeszcze ścierpie Raya i felke razem ( chociaż uważam że do tego nie dojdzie ) ale nie dam rady oglądać Lauliver.
Jednak Rose mam dalej pozytywne myśli... i mimo ze teraz będzie zle to później dadzą nam Olicity :-)
ja tez rozumiem, ale TeamArrow bedzie zawsze, Ray jest postacią gościnna, Lauli...coś tam... też nie zdzierżę ale czekam na historie Bratvy i nie porzucę serialu...
co z tego ze bedzie w koncu? Ale kiedy tak naprawde? W ostatniej minucie ostatniego odcinka? Beda przez chwile razem w finale i premierze nowego sezonu a potem znowu się wszytsko znowu się rozsypie bo angst jest trendy? Nie, nie i jeszcze raz nie. Są granice cierpliwości.
a no racja...a moja cierpliwość niedługo się skończy... i pewnie zaserwują nam to że Oni się zejdą w finale 3 sezonu a do tego czasu felka będzie z Palmerem
własnie, o to mi chodzi. Kolejna rzecz ( o której już wspominałam) Olicity to jest głowna para serialu, a wszystkie ich sceny są w Foundry? Nie ma zadnych prywatnych/przyjacielskich rozmów? Raz zachowują się jak wspolpracownicy a potem wyznają dozgonna milosc. Nie ma tu zadnej równowagi. Chyba sie postrzele jesli ta scena w 12 odcinku tez jest w Foundry...
to już możesz strzelać bo gdzies pisało że będzie ta scena w fundry... chyba ze to plota
na razie nie nagrywają ani nie nagrywali żadnych scen w mieszkanu Felki wiec tylko Foundry zostaje...ewentualnie Verdant
no oczywiście że ty też, ale może wybierzemy jakiś lepszy grunt?? nie wiem skok z Klifu w Orłowie :)
Hahaha...czekaj to może z wieży Eiffla w Paryżu co??.. Zwiedzimy przy okazji;D
widzieliście to zdjecie?
thttps://www.facebook.com/OliverFelicityCanITrustYou/photos/a.503831089680830.10 73741828.503732919690647/862615920469010/?type=1&theatero
czy tylko mi się wydaje że to ze ślubu Diga?
a tu Oliver
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10205137365506096&set=p.1020513736550609 6&type=1&theater