Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
Czekaliśmy do odcinka, czekaliśmy i się doczekaliśmy. Odcinek boski. A do kolejnego jeszcze 6 dni :P
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
aj nie przejmuje;p kilka osob cos tam napisało o tyle. waże że felka w ameryce ma wiernych fanów którzy nie skreślają jej po jednym odcinku ;p
Ja jestem za Oliverem, skoro chce chronić swoich najbliższych kosztem kontaktów z Felicity to niech to robi, a jak ona tego nie rozumie to niech biegnie do Palmera :)
Opis 15 odcinka
http://www.greenarrowtv.com/arrow-official-description-for-3-15-nanda-parbat/216 87
Mhm czyli pod nieobecnosc Olivera Felka zacznie randkować z Rayem co pewnie potrwa do samego finału....
Ni mam bladego pojęcia. Wiem tylko, że u Flasha Felka na randkę z Ray założyła CZERWONĄ sukienkę.
Ja tam bym sie nie przejmowała ta randką i kiecką, no ludzie 4 osoby na randce i w dodatku Barry, i wszyscy w garniakach? Cos ala jak w 4 odcinku czyli taki wątek z d... Teraz kazdy crossover to bedzie podwojna randka....
nie mają chyba pomysłu, naprawdę szkoda Felki. Ci którzy nie ogladaja Arrowa to pewnie mysla ze ona jest taka Brooke z B&B
Hahahahaa Rose! Haha;D ...a Oliver to taka Taylor...cudowne zmartwychwstanie;pp
mhm tez nie wiem, odnośnie drugiego watku,wiesz co im później zaczyna sie relacja Felki z Rayem tym większe prawdopodobieństwo ze wybierze Raya.
nie wybierze Go.... tzn będzie z nim ale w ostatecznym rozrachunku będzie z Oliverem. na dzień dzisiejszy Felka ma więcej wspólnego z Palmerem niż z Oliverem i mysle że to będzie jeden z głównych powodu dla których Felka zacznie się spotykać z Palmerem
wiesz nie wiem czy dam radę to przetrzymać, wiesz po kilkunastu godzinach doszlam do wniosku, ze jednak niechęc do Palmera (a zwłaszcza to nachalne promowanie) znacznie przebija moją złość na Olivera
Hi Hi wiem co czujesz;p Oliver zacował się jak palant;p ale moja niechęć do Palmera nie zmalała;p
ja tez;-) Zawsze będę :-) Nie ważne ci ta dwójka nawyprawia;p Ale i tak wierze że będą razem :-) Jak to Bambi napisałą takich scen nie pisze się dla Pary która miałaby nigdy nie zaistnieć:-)
Oni teraz rzucają im kłody pod nogi... a gdy oni pokonają wszystkie problemy będą razem :-)
Oj głupie my głupie:D Czemu to wszystko musi być skomplikowane? I do końca sezonu bedzie angst i nic pozytywnego? Madziu ja naprawdę zwatpiłam w ich przyszłość.
to nie wątp będzie dobrze; przed nami 14 odcinek potem 18 a potem będzie finał który nas uszczęśliwi :-)
Bambi zawsze pisze w punkt;ppi ma racje ..jeśli Olicity przetrwa teraz przetrwa wszystko:-)
dokładnie;p a prędzej czy później dojdą do porozumienia. Wiesz jeszcze raz obejrzałam ta scene i felka w niej nie była aż tak wsciekła o współprace z Malcolmem bardziej dobiło ją too że Oliver po raz kolejny odrzuca ich wspólną przyszłości.
dokładnie;p Bo koniec sezonu będzie Bc Atom i wtedy Oliver będzie mógł być nie tylko Arrow ale także sobą. I wtedy zejdzie się z felką.
watpię... coraz bardziej wątpię. Olicity w angst lepiej sie sprzedaje, i na pewno beda ciagnac w nieskonczonosc will they or won't they...
te zdanie Tatsu że będzie musiał poświecić cos najcenniejszego żeby pokonać Ra'sa - dla Olivera jest to felicity.
Ja tez jeszcze trzy razy ja obejrzalam...i masz racje zabolało ją to jak Oliver ja traktuje...ona myślała ze jak Oliver wróci to wróci odmieniony a On...wrócił taki sam;D
Chce pokonać tego Ra'sa ale za jaką cenę?..straci jedyną kobietę na której mu zależy( w sferze miłosnej)..
Ale wiesz uratuje miasto i siostrę i to dla niego jest najważniejsze- własne szczescie jest na ostatnim miejscu.
a nawet gorszy.... dlatego jej reakcja taka był... z biegiem czasu felka zda sobie sprawę że Oliver musi współpracować z Malcolmem żeby pokonać Ra'sa/. a mysle ze oliver zmieni swoje podejście wcześniej a do końca sezonu będzie tak e On będzie chciał z nią być a ona już nie będzie chciała