Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
Witamy nowego członka rodzinki :)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
Mania -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Ale to nie znaczy ze bedzie chcial Olivera u siebie. W koncu Ras go "zabil" za smierc Sary. Moze o cos innego bedzie chodzilo a Nyssy nie lubie tak a propo
w sumie po co my tu teorie wymyslamy, nakrecamy sie niepotrzebnie i wkurzamy. Obejrzymy odcinki i bedzie wsystko jasne. Mi tam obojetne kto z kim i gdzie bedzie.
ona jest impulsywna i działą pod wpływem emocji ...
ale dla mnie jest dobra postacia;p
nie mówiłam ci w 23 odcinku w 40 minucie, a pozniej Felka poleci do Olivera bo Ray ją kopnie w tyłek
wierze w to ale to będzie tak tanie i banalne że mam nadzieje ze zrobia cos innego
mi się akurat to podoba... ale nie zroba tego... zdystansują felke z Oliverem ale to wszytko
Znalazłam kilka teorii w internetach. Czytajcie i rozważajcie :P
Arrow speculations, here we are :
Oliver has to learn how to fight differently if he wants to beat Ra’s Al Ghul. Therefore, there’s nothing more efficient for him than to know how Oliver himself fights and see how he can defeat himself.
This said, this could be :
- Oliver fighting Thea in a twisted mise en scene that could potentially be developed by Malcolm
- We still don’t know who’s injured in 3x18 (even if the odds point out Felicity) so it could be an Oliver dream during his injury or Oliver dreaming about this as Felicity is injured. Felicity’s injury could be a catalysis for his double identity problem
- Oliver fighting Maseo in order to learn how to defeat himself
Rodzynki przechodzimy samych siebie! !0 godzin i 14 stron. Coś czuje że nasz nowy rekord czeka za rogiem :D
To co założyć nowy temat? Bo z taką prędkością skończymy gdzieś w środku nocy :P
Ja dzisiaj mega odpoczelam ,wyspalam się za wszystkie nocne seanse i inne noce kiedy nie mogłam spac:-) ...chyba pierwsza taka sobota:-)
no ja miałąm dziś trochę roboty:-( ale jutro sobie odespię:-) a teraz znów robimy dwudniowy maraton? :-)
Ja na pewno:-) ...obiecalam sobie ze do końca sezonów będę trwać dzielnie:-) ...mysle ze mi się uda:-)
Super:-) ...powiem szczerze ze lepiej mi się tak ogląda po nocy jak wiem ze ktoś jeszcze robi to samo haha;pp..
wiadomo;p z kimś jest zawsze lepiej;p tez nie lubiłam sama po nocach oglądac;p
Pamiętasz jak ostatnio szukalysmy tych kanałów na live do Eye Candy?..mowilam Ci ze znalazłam taki program z kanałami z Ameryki..tam jest CW ale z tak idealnym obrazem ze bylam w mega szoku:-) ..świetnie działa, zero zacięć ...idealny obraz na Flasha i Arrow:-)
no ale mi się tam nie chce odtworzyć... ja często oglądam na ustynow bo mm tam kanał wykupiony i tez obraz jest super