Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
Witamy nowego członka rodzinki :)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
Mania -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
I to było boskie :D Ciekawi mnie czy Oliver uczył go strzelać z łuku tak trochę, czy podczas tej akcji strzelał na chybił trafił :P
może tak;p i wydaje mi się ze felka w 18 odcinku właśnie przez cupid wyląduje w szpitalu
Nie, przeciez Felka jest w CC tydzien pozniej. Cupid cos zrobi Felce, tydzien pozniej jedzie z Rayem do CC, a potem przypomina sobie , ze jest ranna i zgłasza sie do szpitala?
Cupi ma być w 18 odcinku Arrow i wtedy felka ma być w szpitalu... przypadek? nie sądze
Troll zapytany o Ślub dyla odpowiedział że będzie samobójczy czy coś w ten deseń, stąd przypuszczenia że SS będzie w 3x17
kawusiu wiem ale tez pisało że ona ma być w 18 odcinku... wiec może będzie i w 17 i 18
mam nadzieje ze fajny slub Diggla bedzie :) w sumie zastanawia mnie z czego on zyje? tylko Lyla raczej zarabia. Oliver raczej nie ma kasy zeby mu placic
Tak jak jak płacili za prąd w Foundry skoro klub był zamknięty i inne mało istotne szczegóły :P
Madzia Cupid jest razem z SS w odcinku z 17, ktory nagrywany był w tym tygodniu. Są zdjęcia z nią Digglem, Lylą i Deadshotem na IG Ramseya.
rose ja czytałam ze ma się pojawić pod koniec 17 odcinku i być jeszcze w 18... nie wiem czy to prawda czy plotka ale tak czytałam
Ech my się napalamy a to sie okaze Mama Smoak w szpitalu, ucierpi w LV, ale bogaty bohaterski, wspaniały, czarujący, boski Ray zafunduje jej transport do SC by mogla byc blizej córki. I to kolejna proba zdołowania Olivera, bo on pewnie by takiego czegos nie zrobił dla Felki, bo dla niego jego łuk jest najważniejszy
nie no pisało że felka ma być w szpitalu z powodu kontucji czy coś... pewnie nic poważnego się jej nie stanie ale to ona ma być w szpitalu
Bedzie leżeć z Rayem na łóżku szpitalnym (są blizniakami syjamskimi:D) a Oliver bedzie im nosił kostki lodu dla ochłody po hospital sex:D?
kobietko dobijasz mnie;p ale w sumie ten hospital seks nie musi być z Oliverem może być tez z Palmerem. w sumie nie zdziwiłabym się gdyby chodziło o tego 2 .
oczywiscie, ze tak bedzie. Ray bedzie caly czas obecny przy Felce, Oliver w Foundry, a Mama Smoak walnie do Felki- "myslalam ze ty kochasz Olivera Queeena", a Felka "juz nie" Koniec odcinka
Felka tak łatwo się w nim nie odkocha... pozatym mama Smoak nie wie ze felka jest w nim zakochana ma się tego właśnie dowiedzieć w 18 odcinku...
Ej a wiemy coś o 3x16? Bo czuje jakby nam coś umknęło. Wiemy coś o 13,14,15,17 i 18. Gdzie się podziały spoilery z 3x16?
Mhm być może to jest najbardziej szokujący odcinek bo bedzie pokazywać Olivera w Lidze, jak Al Ghul składa mu ofertę...
Też pomyślałam o tym, że to może być odcinek o którym nam nic nie powiedzą bo to za duży spoiler :p Ale jakby to była oferta, to jak Oliver znalazłby się w 3x17 na ślubie Dyla?
być może jakoś pod koniec tego lub an poczatku 17 coś sie stanie i Oliver zrezygnuje z oferty. Nie wiem...
Sluchaj generalnie teorie ale: Oliver udaje się do Nanda Parbat w 15 odcinku, Guggenheim mowi o wielkim plot twiście, Oliver klęczący przed Al Ghulem (tak Amell powiedział, że na koncu odcinka jest taka scena). W swietle wydarzen z 9 odcinka kiedy Oliver kategorycznie odmowił jakiegolwiek oddania szacunku/hołdu demonowi coś musi być na rzeczy.