Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
Najwidoczniej temat już nam na dwa dni nie starcza :P Idziemy tempem Flasha :D A ten na zaś jakby 15 się za szybko skończył :P
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
Mania -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
masz racje nie jest brzydki;p
Jest wstetny;p jak bym Go zobaczyła w ciemnej uliczce to bym padła na zawał;p
no nawet natrafilam jak ludzie pisza ze Emily i Stephen powinni byc w normalnym zyciu razem itp. itd.
niestety niektorzy tego nie potrafia :) a tak przegladam sobie pierwszy sezon i widze, ze Laurel sie strasznie napalala na Olivera zanim sie dowiedziala ze to on jest strzala :)
Przyznam ze do końca sezonu jakos ja tolerowalam ..drugi sezon to masakra a teraz tez lepiej nie jest!
mi sie wydaje, ze w pierwszym sezonie jakos tak mlodo wyglladala a od 2sezonu jakby sie postarzala i twarz jej sie wydluzyla
no taka wychudzona niezbyt dobrze wyglada. i ciekawa jestem po co jej te kieszonki przy stroju BC. I dlaczego nosi rekawiczki bez palcow, przeciez odciski palcow moze zostawiac
Dla mnie jej stroj BC wygląda całkiem ok..ale strój Sary był lepszy...bardziej naturalny..o ile można tak powiedzieć:-)
w 2 sezonie była ładna a w 2 zaczęła się odchudzać krążyły tez plotki że cassidy sięgała po narkotyki... a teraz jest jak chodzący kościotrup
no teraz jest straszna;p nie dziwie se że sam amell woli grać całusne sceny z Emilka niż Cassidy;p
wy głupoty piszecie;p
Boże widzisz i nie grzmisz;p
Takie głupoty powinny być karane;p
Wcale nie!!!! Ty piszesz głupoty!..jak można powiedzieć ze Palmer ma twarz jak tyłek świni hahah;p
oj kochana ja tak nie napisałem;p Napisałeam ze tyłek swini jest ładniejszy od Jego gęby;;p proszę się nie obrażajmy tu tyłeczka świni;p