Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
Najwidoczniej temat już nam na dwa dni nie starcza :P Idziemy tempem Flasha :D A ten na zaś jakby 15 się za szybko skończył :P
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
Mania -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Akurat podoba mi się wszystko:-) ..od początku wiedziałam co chce studiować i dzielnie się tego trzymam:-) ...wiesz co sporo osób:-) ..głownie osoby z pasją do tego języka, ciekawoscią kulturową ...myślę ze z czasem ludzi wybierających inne języki niż angielski będzie więcej:-) ...w zasadzie każdy juz angielski zna:-)
Haha ale mnie podpuszczasz;pp...no pewnie ze tak ..jesteś zdecydowanie bardziej osluchana:-)
nie, nie zaluje. :) dobrze mi sie tu zyje mam meza, corke, drugie za 4miesiace. :) a w Polsce? nawet nie wiem czy by mnie bylo stac wziac slub :) Ja nie tesknie za rodzina :) po co?
Rozumiem...masz swoje racje:-) ..Ty masz juz własna rodzinę:-) ..
Ja pewnie strasznie bym to przeżywała;pp..moja rodzina jest dla mnie bardzo ważna:-)
Domyslam się:-) ...ja zdecydowalam troszkę zwolnić..i nie spieszyc sie tak z zakładaniem własnej rodziny..
Ja niestety tydzien temu ogladalem tylko Flasha,Arrowa nie bylem w stanie po urodzinaxch ogladac:)
Dobra misie patysie, moje anonimowe rodzynki idę spać. Może sen mi pomoże przejść przez to choróbsko. Miłych snów, dobranoc :*
Dość ciekawy arykuł :-)
http://www.usatoday.com/story/happyeverafter/2015/02/08/arrow-uprising-allison-b rennan-lavinia-kent/23076889/
o zesz matko :) ale tak sobie mysle, ze skad wiadomo, ze Ras znowu bedzie chcial z nim walczyc itp.?
to akurat wiadome... myślał ze zabił Olivera. pozatym Oliver będzie chronił i Thea i Malcolma a to czyni Go główny wrogiem Ra'sa i Ligi
wiesz z jednej strony tak a z drugiej... Oliver chroni Morderce Sary, Okłamał Ra'sa, chroni Malcolma.... jak dla mnie to są 3 dość ważne powodu dla który Ra's będzie chciał zabic olivera
mysle, ze Ras zyje juz tak dlugo i tyle przezyl, ze jakby Oliver z nim pogadal jak naprawde zginela Sara to mysle, ze mogliby sie dogadac. Ras chyba nie jest, az taki zly
watpie... Ras był zdolny zabic 50 niewinnych ludzi w S.C wiec z zabicicie Thei i malcolma to był by dla niego pikuś
jestem zdania, ze z kazdym idzie sie dogadac. A moze jest tak, ze Ras wie kto zabil Sare tylko chcial przetestowac Olivera i sam kazal Maseo uratowac Olivera
Powiem Ci ze chyba nawet pogodze się z utrata Olicity...będzie ciężko bo ciężko ale..
Jeśli maja to ciągnąc w nieskończoność i jeszcze do tego bezsens goni bezsens to ja dziękuje:-)
ej ja się nie pogodze;p Stephen powiedział że zawsze jest ciemność przed świtem;p teraz będziemy mieć złe chwile Olicity a później będzie tylko lepiej :-) zgadzam się że bezsens goni bezsens ale oni robią wszystko żeby to skomplikować bo jak by od razu ich połączyli było by po prostu nudno. a to co się dzieje miedzy nimi teraz wzbudza wiele emocji i fani jeszcze bardziej czekają na połączenie tej pary/
o to chodzi;p gdyby teraz ich połączyli to na koniec sezonu musiel by kombinować żeby nie było miedzy nimi zbyt kolorowo ...a po co się męczyć? teraz kombinują jak tylko mogą...