Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
Jeszcze dwa dni do Arrow, zatem cieszmy się i radujmy :D
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
Mania -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Ojj wiele jest takiej muzyki :) z czasem może Ci podsunę parę utworów które uwielbiam :)
Może tak może nie;p do 3 jeszcze daleko a my potrafimy się rozkrecic;p Załóż nowy na zaś:-)
a Młody Amell ciasteczko;p mam nadzieje e Cisko zmieni zdanie i porówna ta krew z Doktorkiem;p;p
Iris wkurzająca- co ona sobie myśli:-)
Dobrze że Barry jest mądrzejszy- w ogóle lubię ta Lindę;p Ale Caitlin oczywiście najlesza:-)
właśnie widziałam zdj z nast odcinka, zapowiada się super, Stein i Ronnie zostanął rozdzieleni :)
oby oby;p co to była za końcówka... i Ronnie i Caitlin ojj łezka mi się w oku zakręciła:-( No i Bary nasz szybki Barry był przy morderstwie matki wow robi się coraz ciekawiej :-)
i znowu z utęsknieniem czekamy na następny odcinek kochana :) no Ronnie i Caitlin super para, i jak tu shipować obu :P??
ja tak samo, obie pary są idealne, i zawsze jest wyjście bo nawet Linda jest sto razy lepsza niż ta Iris :)
dokładnie;p ale ona będzie tylko na kilka odcinków a szkoda bo ją polubiłam;p
zakończenie megaaa !!! i Barry tak jak już podejrzewaliśmy był uratowac swoja matkę :)
no ja tego nie podejrzewałam wiec jestem w szoku;p zapowiada nam się podróż w czasie;p
chyba w odc 15 będzie bodajże, więc to promo takie z dwóch odcinków chyba. odcinek mi się podobał :)
a co się stało z resztą??Agatka Sur wol, Rose też miała dyskutować :P
mi tez się podobał;p a jutro arrow nareszcie;p
a z nimi nie wiem co się stało... chyba spia;p
chyba nie dali rady, ja czekam teraz na Flash After Show z Robbim Amellem, za 2 minuty będzie, więc jak chcesz to też obejrzyj sobie :D
oj ja nie dam rady musze isc spać bo o 6 musze wstać ;p ale Tobie zycze miłego oglądania;p Do "zobaczenia" jutro dobranoc :***
no kochani mamy zdj Roya w stroju Arrowa, a do tego wyglada na to że Lance go schwytał :P
więc odc 3x18 czas zacząć :)
aaa Rose, Amell wrócił do Vancouver :D
Bzyczku to zdjęcie było zrobione w LA niestety. W obliczu nowym tweetów od trolla, ten 18 odcinek nie bedzie taki jaki się spodziewamy. I obstawiam, że Felka bedzie w szpitalu z mama ale w CC i to razem z Rayem. Wynika z nich także, ze beda para nawet w 18 i dalszych odcinkach Nie dostaniemy nic przyzwoitego dla nas w tym sezonie już...
tego nie wiesz... w zdjęciach z Royem I Lancem są też radiowozy z Central City, więc ciekawe o co chodzi??
-a ta bitwa dwóch Arrowów, moze Oliver walczy z Royem w przebraniu? Ale dlaczego?
- troll przesadza w 10 odcinku game changer 13, gc, 15 gc i teraz w 18 znowu game changer? Oni się ośmieszają.
- moze tytuł tego odcinka to po prostu Prisoner?
a jeśli chodzi o Olicity myślę ze poza scena w 14 odcinku nic nie dostaniemy, a Palmer bedzie do samego końca
no teraz to by się wyjaśniało, ta walka to na pewno Oliver vs Roy;
Troll zawsze przesadza :P
no co ty??na ślubie będą ukradkowe spojrzenia na 100%, a poza tym skąd ty masz tą pewność że nic nie dostaniemy?? Palmer miał być i pewnie będzie z tym mogłabyś się już pogodzić bo nie zmienisz tego :)
hejka:) same z Magda zostałyśmy wczoraj na forum :) ale chociaż odpocząłeś co??
Sorry nastawilem budzik na 1;30 obudzilem sie i zamiast dac drzemke na budziku to dalem wylacz i zaspalem sorry jeszcze raz.No pospalem sobie do 10 i odpoczalem:P
A co jeśli ta walka to jest Roy vs Oliver, ale to nie roy? Tylko ten zmiennokształtny gościu? I ktoś mi wyjaśni dlaczego to wszystko dzieje się w CC?
Amell potwierdził że to nie ma związku z Vertigo więc walka jest naprawdę, no właśnie, skąd tam radiowozy Central City i mam nadzieję że nie wpadną na pomysł aby Lance znowu tropił Arrowa jak się dowie o śmierci Sary, bo się wkurzę :/
Myslę ze tak sie moze stac, pokrecona logika- Thea zabiła Sarę, Oliver to ukrywał, to może się obrocic przeciwko niemu
Hej :) A może zrobią taki mini crossover? albo po tym wypadku Felki wszyscy się zlecą do CC, Oliver do niej, za nim ten zmiennokształtny, a za nimi Lance? Takie misz masz, wszystko na raz?
Co ty? To jest ARROW do cholery! Dadzą nam więcej problemów, dramatu i angstu niż w modzie na sukces! :D
Czesc Madziu :) tak, dokładnie bardzo złe. Chyba mamy backpedalling w 18 odcinku, nie bedzie tego czego sie spodziewamy, i sądzę, że Oliver bedzie w tym czasie w Lidze.
wierzysz mu? on pisze jedno a potem drugie. chyba warto oglądać te odcinki bez zbytnio dużych oczekiwań... I mogę sie załozyc ze nie dostaniemy sceny Oliver i Mama Smoak, ale na pewno dostaniemy z nią i Rayem...