Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
Jeszcze dwa dni do Arrow, zatem cieszmy się i radujmy :D
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
Mania -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
i Firestrom w akcji, popatrzeć na Robbiego Amella nie zaszkodzi ( i jego klatę :p ) :D
nono i jest brunetem :D to co??nocny seansik?:P
mi się odc Gotham nie podobał ;/
W Gotham napisałem co sądzę o odcinku ;p polecam ;) hehe
A co do nocnego seansu to opada niestety.
ja tam wole pospac w nocy hehe :) w sumie ciekawi mnie reakcja Laurel jak sparuja Olivera i Felicity. Do tej pory Laurel traktowala Felicity z gory. Ciekawe jaka mine zrobi hehe
Maniu, myślę, że powoli L&F stają się przyjaciołkami i uważam, że w pewnym momencie Laurel da swoje "błogosławieństwo" tej parze, a Laurel może zyskać nowego adoratora
już widać zadatki na przyjaciółki, więc to bardzo prawdopodobne. Laurel ma Roya :P niech się na nim skupi :D
Nie wiem czy ja bym sie chciala przyjeznic z byla dziewczyna swojego chlopaka :) i w sumie Laurel jest za stara dla Roya :) Ona ma jakies ile juz 30lat a Roy ile z 25 nie wiecej :)
no ale nie przesadzajmy :) moze ten nowy co ma ją trenowac jak go wprowadza :) ale w sumie Thea moglaby ją trenowac, juz Malcolma potrafi pokonac i sie Rasa nie boi to by sie nadala hahaha :)
mieli kilka scen razem i juz chemie widzicie. Jak z Oliverem zacznie lapac zbirow to tez zaczniecie chemie widziec. Nie pasuja do siebie z Royem
Wiesz, chemia między nimi może być ale ja nie widzę ich razem. Wolałam Laurel z Tedem, a Roy'a chce z Sin :D A laurel nie miała, nie ma i mieć nie będzie chemii z Oliverem. Koniec kropka :D
No mam nadzieje, ze nie zrobia chemi miedzy Oliverem i Laurel bo bedzie masakra i Felicity tylko wzdychanie i patrzenie na to zostanie
chemia w przypadku tych postaci nie istnieje i nie uda im się nigdy jej stworzyć, nierealne zadanie !!!!
Nie zrobią, bo między aktorami grającymi te postacie nie istnieje takie coś jak "chemia". Kurde Oliver ma więcej chemii ze swoim łukiem niż z Laurel :D
I niech tak zostanie :) w sumie nawet nie zauwazylam zeby Amell z Cassidy jakos specjalnie sie kolegowal.
Bo się nie kolegują, bynajmniej tak mi się wydaje. Jej ignorancja jeśli chodzi o serial chyba mu przeszkadza. Nie dziwię się mu :P
Nie interesuje się niczym co dotyczy serialu, odwołuje spotkania z fanami, a na panelach gada o rzeczach które w serialu albo się skończyły albo nie mają prawa bytu :P
meh kto ją tam wie :P póki nie pcha się między Olicity może być. Bo jej jako canary już nie powstrzymamy :P