Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
Jeszcze dwa dni do Arrow, zatem cieszmy się i radujmy :D
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
Mania -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Bo nie mozna sie nastawiac nigdy na takie rzeczy zeby sie nie rozczarowac. Zrobia jak zrobia i my nic na to nie poradzimy. Ja nie widze sensu sie nakrecac na cos czego moze nie byc
Wiesz, co ci powiem? One się tak nakręcają! Ja przez tamten rok nie miałam żadnych oczekiwań i nie nastawiałam się na nic, a teraz przez nie wszystkie ( wytykam palcem wszystkie was zamartwiaczki :D) mam jakieś oczekiwania :D Nakręcacie wszystko i wszystkich dziewczynki :D
A to już nie jest obsesja? :D Nie, no przydałby się nam jakiś odwyk i ogarnięcie się :P Na szczęście będzie dłuższa przerwa między 14 a 15 to się trochę ogarniemy :D
Ja tez nadal jestem pozytywnie nastawiona :-) czasem sie tylko zalamie alr szybko mi mija :-)
no wlaśnie widzę Magda, jak Rose tylko coś podrzuci to ty podłapiesz na chwilę :P ja nie przeżywam... co ma byc to będzie i tyle :D
oj przeżywacie jak żaby okres, Magda co ty?? przeciez nic nie wiadomo... po czym to stwierdzasz?/po zdj Roya i Lance'a??
z nowosci slyszalam ze nie zobaczymy lez Oliviera bo nie ma powodu, zeby plakac i nie bedzie mial zadnej sceny z mama Felicity. (przepraszam za pisownie ale pisze z telefonu i sory ze tak sie wepchalam na wasze forum ale od dawna was czytam a dzisiaj juz nie wytrzymalam i musialam napisac:-)
z tego co ja wiem to wyciekły tylko właśnie te zdj, Rose przeżywa bo odcinek zaczęli już kręcić a Amell w LA siedzi, i chyba tylko tyle....
a i Guggentroll znowu odpowiedział fance żeby oglądała odc 3x14 jeżeli chce się dowiedzieć kiedy Oliver zakochał się w Felce :P
lol gdzie to było? Widziałam dziś pytania na tumblr i nie widziałam nic takiego :P
i kolejne pytanie: czy będą jakieś sceny między Oliverem i MamaSmoak?? od G: nie, ale z dobrego powodu :P
ja je rozumiem , sama przeżywam nowe info, ale podchodze do nich z rezerwą i nie daje się ponieśc negatywnym emocjom bo co mi to da, przecież nie zmienię ich scenariusza :P
no nie mozna az tak przezywac i sie napalac az takiego slowa uzyje. Dziewczyny troche z dystansem. A wy co przeczytacie to juz prawda ma byc :) nie rozumiem Was troche
Mania mnie wkurza, ze teraz Routh jest wszedzie, cały czas na planie a Amell ma wolne. Do jasnej ciasnej czyj to w końcu serial?