Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
Jeszcze dwa dni do Arrow, zatem cieszmy się i radujmy :D
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
Mania -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
hahaha ale to było bardzo bardzo bardzo dawno temu :P bo miałam kolczyki w prosiaki i tak już zostało :D
haha :D nawet tak nie żartuj bo każdy pomyśli że ze mnie jeden wielki prosiak :P
nie prosiak;p tylko malutki prosiaczek ;p;p pieszczotliwa ksywka'p ja do dziś mam pluszaka prosiaczka z Kubusia Puchatka;p;p
w sumie jak spotykam tego mojego kolegę to zawsze mówi "Cześć Prosiaczku mój" ;p więc nie robi mi :D
hahaha, o matko!!! To byłoby piękne. Ale zapewniam ze Fel powie nie Oliverowi:D Zaraz... A może ten tytuł to Palmer's proposal:D?
Palmer to raczej nie... wiesz pamięć o annie itp.;p
Wiesz to było by niespodziewane Oliver się oświadcza a Felka mówi nie;p
ej no patrz;p tytuł proposal= Spoiler. Ten odcinek ma być szokujący ;p
nie wiem jak dla was ale dla mnie to byłby ciężki szok;p
ktoś tez zasugerował że w tym odcinku będzie lazarus Pit;p dla mnie to wszystko jest naciagane
pisża ze dla felki. że Oliver zgodzi się dołączyć do Ligi jeśli Ra's zgodzi się na uzycie L.P
no nie;p i to by tłumaczylo te inne stroje o których mówił Amell;p
ale dla mnie to brzmi nieprawdopodobnie ;p
dla mnie możliwe, to jest bardzo crazy thing. Ale wtedy Oliver tak łatwo nie odszedł by z ligi, wiec sytuacja by się bardzo skomplikowała...
no wiesz troll podsumował 3 sezon słowami "Nie wierzę że to robimy" wiec może coś w tym jest...
za bardzo to wszystko "cliche", to nie będzie miało związku z Felką, a Lazarus Pit owszem będzie na ekranie ale wątpię aby było użyte ( cos jak w odc 3x04, było tylko tłem dla postaci Rasa)
wtedy byłoby to strasznie nudne, przecież wszyscy to wiedzą, że Al Ghul musi zażywać tych kąpieli :D
no mogą wprowadzić Lazarus Pit, wtedy zdecydowanie serial obierze inny kierunek :P
Sugeruję żebyśmy poszli na odwyk. Zero spoilerów do długiej przerwy. Nie będziemy cierpieć z powodu domysłów, tylko dostaniemy odcinek który całkowicie nas zaszokuje :D
haha dokładnie my nic nie robimy a one i tak się pojawiają.. :d to już nie nasza wina :P
hehe fajnie jak na twitterze wszyscy fani próbują odgadnąć tytuł odcinka 3x18 :D
Już wiem dlaczego mój przyjaciel nie dał się namówić na siedzenie tu na forum :P ZA DUŻO SPOILERÓW!!! :D
Nom, ale spróbować zawsze możemy... albo tylko pomarzyć o tym że możemy spróbować :P
Raczej tak... musiałabym przestać wchodzić na bloga i filmweb żeby pozostać w niewiedzy... Nie ma szans za bardzo lubię to co robię, żeby się tak poświęcać :P