PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63918
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)

Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"

Nie wiem jaką notatkę dać, więc dam zadanie. Niech każdy z rodzinki napisze jedno zdanie, które chce przeczytać w anonimowych przygodach :)

A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :

Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
Mania -

A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)

Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze

Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel

Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

i tutaj się zgadzam z Tobą że mieli wszyscy rację ale tak tęsknie za tymi scenami między TeamArrow z sezonu 2 ...
może rzeczywiście po tym jak Oliver straci wszystkich uświadomi sobie co robi tak naprawdę...

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

dokładnie...mysle że to jest początek tego jak Oliver traci wszystkich ... potem odbije się od dna...
Ja tęsknie za czasami kiedy w Teamie był tylko Oliver Diggle i Felka. Teraz jest tam za tłoczno...a promując kurczaka spychają choćby Digga na drugi plan

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

to jest właśnie mój największy minus, dlaczego Diggle ?? jedna z najlepszych postaci. fakt Laurel mi sie podobała w tym odcinku ale na dłuższą metę nie wytrzymam jeżeli zajmie miejsce kogokolwiek z TeamArrow, nawet Roya, tłoczno jest zdecydowanie.
najlepiej by zrobili jakby ją wysłali teraz na jakieś szkolenie, albo niech się naprawdę skupi na swojej dziennej pracy a w nocy niech trenuje, niekoniecznie w terenie...

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

dokładnie... a teraz przez najbliższe odcinki będzie tak ze Diggle będzie siędział w Arrowcave a Laurel będzie szła na akcje z Oliverem i royem....
a czy czasem nie pisało że Nyssa będzie szkolić Laurel?

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

Nyssa ma się pojawic w odcinku 3x15 więc zobaczymy, lepiej niech Nyssa a nie Oliver, bo tego też nie wytrzymam...

Liczę że twórcy pomyślą że odstawianie Diggla na dalszy plan nie jest dobre, już większość fanów narzeka na to, a After Show i innych programach też maja o to pretensje...

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

a co w After show myslą o Laurel? No i Campea naprawdę odszedł?
dzadza diggowi jeden odcinek- 17 i tyle ...
a we wszystkich odcinkach będzie BC na przemian z Atomem.
Naprawde odechciewa się wszystkiego

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

do Atoma nic nie mam :P
no odszedł na dobre, dziewczyny zostały, ale one neutralnie podchodzą do laurel, dzisiaj było tez dwóch nowych facetów (nawet spoko - jeden uwielbia Olicity, drugi Diggla ) więc mam nadzieje że zostaną tam na stałe, a co do Laurel to nie narzekali jakoś na nią...

bzyczek881126

Bzyczku, ja rezygnuje:( Pisałam już Madzi.

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

no co ty?? nie poczekasz do końca sezonu?? :((((

bzyczek881126

nie, wczorajszy odcinek mnie dobił do końca:(

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

przecież nie było tak źle, co cię wkurzyło, Laurel?? pamiętaj że jak teraz jest źle to później będzie tylko lepiej ;)

bzyczek881126

- pierwsza rzecz- nie podobało mi się jak team zareagował na powrót Olivera, wiem, że Troll i reszta uparli się by kopać już i tak leżącego Olivera, ale to co zrobili przechodzi ludzkie pojęcie. To Oliver założył cały ten team, a teraz on jest tam traktowany jak piąte koło u wozu bo mamy Laurel? Skąd taka agresja u Roya i Felicity? Ludzie on nie prosił się o to, co go spotkało, on próbował ratować jednocześnie miasto i Theę, nie pojechał na p*one wakacje (jak zobaczyłam jak Oliver odchodzi zniechęcony to myślałam ze się rozpłacze)
-druga rzecz- Diggle: rozwaliło mnie kiedy Roya nie było, a Diggle stoi zwarty gotowy do akcji, ale Oliver wybiera Laurel by poszła z nim na akcje. Po prostu Facepalm
- Felicity - gdzie jest nasza Felka z poprzednich dwóch sezonów, która zawsze stara się łagodzić wszystkie konflikty, myślałam ze jeszcze chwila a wydrapie Oliverowi oczy, chyba mylą pojęcie bycie silnym z byciem zimną flądrą
- cały wątek Laurel bez komentarza, Vertigo pokonany przez Laurel w 2 sekundy? Dajcie jej AL Ghula pokona go w sekundę; Oliver akceptuje BC w ciagu 42 minutego odcinka? A innych spraw nie potrafi zaakceptować przez 2 sezony?
- Thea/Malcolm- Raz Thea kocha tatusia drugi raz go nienawidzi i traktuje go jak wroga?
DJ- o matko....
- Oliver wykonujący wszystkie rozkazy Malcolma?

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

No i we wszystkim masz racje...ale będzie lepiej...musi być lepiej

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

zgadzam się z Tobą Rose, ale ja dalej wierze w ten serial, też jak zobaczyłam minę Olivera po tym jak Felka go potraktowała to miałam ochotę ryczeć, odsuwanie na dalszy plan Diggla i to jak TeamArrow traktuje Olivera to największe minusy odcinka ...
ja czekam co będzie dalej...

ocenił(a) serial na 8
bzyczek881126

Mi tez bylo mi go żal,chyba tutaj jako jedynemu:P

ocenił(a) serial na 8
Skurwol666

chłopak nie ma łatwo, całe życie pod górę ...;(

ocenił(a) serial na 8
bzyczek881126

Dokladnie:P

ocenił(a) serial na 8
Skurwol666

wiesz ja z jednej strony rozumiem że TeamArrow się buntuje przeciw dyktatorskiemu traktowaniu ich pzrez Olivera, ale sposób w jaki to wyrażają rani moje OliveroweSerce :P Oliver wrócił po morderczej walce z Rasem, nalezy mu sie chwila wytchnienia a tu surprise, wszyscy maja o cos pretensje...

ocenił(a) serial na 8
bzyczek881126

Ojca nie było w domu dwa tygodnie to "dzieci" szaleją:P

ocenił(a) serial na 8
Skurwol666

i to jak szaleją... :(

ocenił(a) serial na 8
bzyczek881126

Ta biernosc Diggla zaczyna mnie juz lekko wkurzac:P

ocenił(a) serial na 8
Skurwol666

mnie tak samo, teraz to jeszcze bardziej widać, jak można wziąć na akcję Laurel zamiast Diggla WTF???

ocenił(a) serial na 8
bzyczek881126

Może po slubie wiecej bedzie wychodzil:P

ocenił(a) serial na 8
Skurwol666

phi dostaniemy go w akcji w odc z Suicide Squad i mamy się niby zadowolić?? nie i jeszcze raz nie... dawajcie mi dawnego poczciwego Diggla!!!

ocenił(a) serial na 8
bzyczek881126

W pierwszym sezonie był najlepszy:P

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

rose powiem to jeszcze raz nie rezygnuj... przecież nie jest tak żle a na pewno później będzie lepiej

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

No wlasnie dlatego nie rozumiem tej decyzji. Przeciez gorsze byly odcinki ;(((

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

no dokładnie... próbowałam ją przekonać ale zawzieta jest... teraz nie jest zle ani dobrze jest nijak a potem będzie i żle i dobrze ale nie warto rezygnować

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Nie wierze w to co czytam....daj spokój ....zostań:(

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

chyba tym razem naprawdę odpuści :-((((

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Nie ...nie zgadzam się...musimy przez to przjesc razem ...;pp

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

dokładnie.... ważne zebysmy się trzymali razem a wszystko przetrwamy :-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Ja wiem co czuje Rose...ale nie wiem jak ją przekonać...ze to jeszcze nie pora odpuszczac...

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

właśnie... jeszcze nie jest tak żle... musimy ja jakos przekonać...

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Juz chyba nawet scena Olicity w 3x14 nie pomoże...

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

chyba nie...

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

..apropo tej sceny..czego się spodziewasz?

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

Wiem ze mamy sie dowiedzieć kiedy oliver zakochal sie w Felce. mysle ze to bedzie jakaś rozmowa olivera z thea.

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

tez tak myślę :) szczera rozmowa brata z siostrą a we flashbackach może np tylko obok niego przejść a juz będę szczęśliwa :D

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

Tak ja tez, :-) mi wystaczy ich jedna scenka nawet minutowa a juz jestem happy :-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

...na wyspie?...miedzy walką ze Sladem;pp
...wiesz ja tak sobie myślę ze to mogl być moment kiedy Felicity wbija Sladowi lekarstwo na mirakuru...zobaczył wtedy ile Ona jest w stanie dla niego zrobić...

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

Ja szczerze mowiac nie mam pojecia... zobaczymy jak to pokaza w odcinku :-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Czekam z niecierpliwością;d ...szkoda ze dzisiaj nie ma juz co oglądać live;pp

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

My z werka ogladamy TVD :-) moze nam potowarzyszysz?

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

A cóz to jest TVD?:P

ocenił(a) serial na 10
Skurwol666

The vampire diaries

ocenił(a) serial na 8
Skurwol666

the Vampire Diaries :D

ocenił(a) serial na 8
bzyczek881126

Aha:P Chyba nie dla mnie:P

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Jeśli nie zasne to chętnie:-) ...tez o 2?

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

Tak :-)