PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63918
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)

Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"

Nie wiem jaką notatkę dać, więc dam zadanie. Niech każdy z rodzinki napisze jedno zdanie, które chce przeczytać w anonimowych przygodach :)

A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :

Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
Mania -

A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)

Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze

Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel

Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka

agueda0712

tak macie rację dziewczynki, nawet Olicity nie pomoże. znów bedzie back &forth tak ja w pierwszej połowie tego sezonu, potem Palmer i co scena w finale, o ile bedzie?

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

..ja ciągle mam mała nadzieje...powtarzam sobie ze ten sezon miał właśnie tak wyglądać jeśli chodzi o Olicity..i ze dalej będzie dobrze

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

Bo bedzie :-)

agueda0712

nie bedzie dobrze, teraz tak sadze ze oni zadecydują zostać tylko przyjaciółmi być moze Ray zostanie na dłuzej, a dążą do pary Olivera i Laurel. Wszystko na to wskazuje...

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Rose do cholery wszystko na to wskazuje no powiedz mi gdzie i kiedy? Czy my ogladamy ten sam serial? Ty wszystko wyolbrzymiasz i sama sie nakrecasz

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

Nie denerwuj sie:))

ocenił(a) serial na 10
Skurwol666

Nie denerwuje :-) tylko rose widzi cos czego nie ma...

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

Czemu wy sie smucicie co ma byc to bedzie:P

ocenił(a) serial na 10
Skurwol666

My sienie smucimy :-)

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

To chyba zle przeczytalem cos;P

ocenił(a) serial na 7
Skurwol666

Tak jakoś działa to na nas przygnebiajaco:-)

MagdaLena121

mam dla was dobra informacje Arrow ma tylko dwutygodniowa przerwe , wraca 18 marca:P

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

To chyba 3 tygodniowa :-)

MagdaLena121

w sensie ze dwie srody pod rzad nie bedzie Arrowa Madziu:D:D Hihi jak zwykle masz rację:P

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

:-) mam nadzieje że te odcinki po przerwie będą lepsze ;-)
A ogladalnosc Arrow spadła ma teraz tylko2,56... to chyba najniższy wynik w tym sezonie

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

ale utzymuje się w przedziale 2,5-3 jak w sezonie 2, ale też mam nadzieję, że coś zmienią w dynamice TeamArrow!!!!
za tydzień Slade i Tommie więc tylko na to czekam no i ten moment Olicity :D

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

dokładnie;p mnie chyba nic nie zrazi;p na Kurczaka nie będę zwracać uwagi na Palmera też;p i jakoś przetrwam ten sezon :-)

MagdaLena121

Coz za niespodzianka, ciekawa jak bedzie pozniej. Nie jestem osamotniona w swojej decyzji, oni starają się być tak epiccy w swojej epickości ze zniechęcają przez to widownię. Niech to im otworzy oczy, oni zabijaja wszystko za co pokochalismy ten serial, widocznie fani mają dość wysypu "bohaterow" i chyba nie przyciagneli nowych widzów

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

rose będzie tylko lepiej zobaczysz... jak się nie zniechęcam każdy serial zawsze zalicza kilka klap w przypadku Arrow nie jest inaczej ... licze na to że serial jeszcze się obroni...

MagdaLena121

z Trollem chyba nie? On uwaza sie za drugiego Whedona z ogromnym ego i wszystko co robi to epickie:D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

chyba dla niego epickie;p

MagdaLena121

e tam, on uwaza go wszyscy go przeciez kochają:D

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Ach...ja chyba nie mam juz żadnych argumentów zęby Cie przekonać..
..myślę ze Ray wkrótce zniknie z serialu..

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

Czesc wszystkim:P

ocenił(a) serial na 7
Skurwol666

Hej:-)

agueda0712

po co? By ogladać Kurczaka? By ogladać kolejne durne absurdy?By ogladać jak Atom przejmuje show? Routh cały czas jest na planie 18 odcinka ( ba nawet kreci sceny z Ross, a co troll mówił?) podczas gdy Amella znowu nie ma, to oznaczać może jedno Olivera w 18 odcinku nie ma w SC. Ciekawe czy pojawi się w miescie aż do finału. Nie cierpię jak traktuje się widza jako głupka.

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

Rose,napewno juz nie ogladasz?:P

Skurwol666

mam dość Skur wol:(

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

To szkoda:P

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Routh nie kręci scen z Ross tylko maja razem zrobione zdjecie... tak samo jak ma zrobione zdjecie z Paulem.
a co do Olivera czy będzie w tym 18 to wiadomo że będzie... może po prostu nie w tak dużej ilości ale na pewno bedzie

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Daj sobie czas do końca sezonu...ja juz mowilam ze jak się nic nie zmieni ..odpuszczam ...ale teraz daje im jeszcze szanse na naprawienie tego co zepsuli...

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

zobaczymy jak będzie dalej... a podasz linka? obejrze sobie...
A Campea był najlepszy ale widać miał dość tych absurdów

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

https://www.youtube.com/watch?v=patBeJ_0q58

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

dziekuje;p

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

..Digg sobie nie zasłużył zeby go tak omijali...teraz w odcinku przejdzie się dwa razy po foundry i powie z trzy słowa..nie podoba mi się to...

agueda0712

Agatko wydaję mi się, ze jeśli zapadnie decyzja to zrobią Diggle'a Green Lanternem, jeśli nie ciezki jego los bedzie. Te 3 odcinki pokazuja ze licza się nowi bohaterowie, ważne zeby byli tylko przebrani jak na bal kostiumowy, doświadczenie i wyszkolenie się nie liczy. Smutne ale Diggle i Felka to takie przysłowiowe drzewa podczas szkolnego przedstawienia:(

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Zobaczymy..jednak tej pory żal mi Johna;(...
Wiesz postać Felicity tez...jest dosc dziwna..tesknie za nia i jej osoba z drugiego sezonu:-) ..
Dziś znów przeczytalam na forum pod wrażeniami z odcinka ze trzeci sezon ..Laurel>Felka..

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

to genialny Ozymadiusz napisał;p przecież on jest antyfanem felki a wielkim fanem Laurel ;p kobieto nie przejmuj się ;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Taak to On..hihi;D
Wiesz a może my zle oceniany pannę bohaterkę?...każdy sie nią ostatnio zachwyca ..tylko nie my...zobacz nawet Werka ja znosi...

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

hehe no w tym odcinku nie ukrywam że mnie tak nie irytowała, ale dalej w hierarchii postaci plasuje się na samym końcu, na dnie wręcz :)

i bohaterką to ona nie jest :P

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Uspokoiłas mnie;** ...hihi;pp

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

ee tam ja tak nie uważam, że Felka przegrywa z Laurel. w tym odcinku się zawwiodłam a tak uważam że przebija L. widzisz twórcy promuja L kosztem Felki i Diggla co mnie najbardziej boli...i większość fanów z tego co widzę na twitterze itd

ocenił(a) serial na 8
bzyczek881126

A ja w tym odcinku tak mnie Laurel wkurzala,ze mialem ochote zniszczyc monitor:P

ocenił(a) serial na 8
Skurwol666

A mnie*

ocenił(a) serial na 8
Skurwol666

mnie nie wkurzała, była nawet nawet, zaliczyła oczywiście wpadki jako BC, ale ja tylko liczę na to że teraz nie będzie non stop w ArrowCave przesiadywała, do przesady chyba ma pracę tak??

ocenił(a) serial na 8
bzyczek881126

Chyba polubila ta jaskinie:P

ocenił(a) serial na 8
Skurwol666

haha chyba za bardzo :/

a ty z nami chcesz oglądać TVD??
ostrzegam że to nie The Walking Dead ;P

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Wszystko wina Trolla..niech on juz kończy to promowanie..kazdy juz ja widział w akcji..niech wracają do całego serialu a nie zajmują się tylko postacią Laurel..

bzyczek881126

tez czytałam, a nawet dziennikarze przyznają ze Diggle nie ma nic do roboty, a ta scena ze swiatlem to jakby przekazanie pałeczki od Felicity do Laurel.

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

scena Laurel/Olicity pod względem aktorskim była świetna ale już sam tekst po prostu jakbym dostała w twarz od Felki ...;/