Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
Już po odcinku :( A temat wcześniej założony, bo nigdy nie wiadomo kiedy nastanie TEN czas :P
Zadanie: niech każdy z rodzinki napisze jedno zdanie, które chce przeczytać w anonimowych przygodach :)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
Mania -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
..ale miałam powrót do serialu...smutny i łzawy:(...
Tak ..oni mieli idealne sceny...
Dziewczyny dzięki za wspólne oglądanie...ja muszę się już kłaść...Dobranoc:***:-)
no same dramaty w tych serialach, jutro zrobię sobie seans z Przyjaciółmi na poprawę humoru :P
no ze zwiastuna wynika co innego...na szczęście, bo nie da rady tutaj przewijać odcinka :P
nooo... ja będą sceny z nią to chociaż będę miała czas żeby do łazienki skoczyć :P
Ja tez;pp..jestem teraz na tym ,,naszym'' starym kanale:-) ..dopiero po teleturnieju się przenosze na nowy;pp(lepszy obraz:-) )
Wiesz..to nie byle kto..to Czarny Karol;pp..a tak serio to lubie to oglądać ...zawsze się niezłe usmieje:-) ..Ci zawodnicy tez są kapitalni..
mi się u nich podoba że oni tak wszystko przeżywają, tak się wczuwają w ten teleturniej, emocje normalnie sięgają zenitu :P
Dokladnie:-) ..do tego jeszcze zawsze coś śmiesznego palną ;pp
Zabawa na całego..u nas to taka ''stypa'' nie rozrywka;D
haha u nich są suchary ale przynajmniej zabawne, a u nas słaby suchar goni jeszcze gorszego suchara :D
z tego co kojarzę to postać Felicity Smoak jest właśnie z komiku Firestorm, tylko inna jej wersja chyba :)
o proszę;p a powiedz mi czy mnie oczy myliły ale czy teraz w komiksie było Olicity?
nie myliły :D i w takim razie powiedz mi kto jeszcze pamieta o BC i GA... phii:D
powiem ci że jak zaczełam oglądac Arrow i od razu pokochałam Olicity to nie myślałam że to się wszystko tak rozrośnie;p Bardziej sądziłam że jednak lauliver będą mieli więcej fanów bo to w końcu para z Komiksów. a tu proszę taka niespodzianka;p
ja też nie podejrzewałam że do tego stopnia ludzie oszaleją na ich punkcie ;D cudowny surprise !!!
o tak;p nie wiem czemu nasza rose tak w nich wątpi przecież Olicity będzie prędzej czy póżniej;p