PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63895
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)

Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"

Już po odcinku :( A temat wcześniej założony, bo nigdy nie wiadomo kiedy nastanie TEN czas :P

Zadanie: niech każdy z rodzinki napisze jedno zdanie, które chce przeczytać w anonimowych przygodach :)

A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :

Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
Mania -

A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)

Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze

Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel

Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Kurde ja naprawdę nic nie wiem... i na nic logicznego nie mogę wpaść...Ten Roy w stroju Arrow mnie zmylił....
ja nadal uważam ze Thea ma wiele za uszami i jeszcze wykiwa i Malcolma i Olivera...

MagdaLena121

Kurcze ten ślub, Atom i Roy mieszają szyki. Ale dlaczego Roy? Mam nadzieję ze nie walna pozostałosci po mirakuru i iracjonalnych działan...

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

po takim czasie jeszcze mirakuru? to by była komedia...
Jeszcze ma być konfrontacja Arrow -Atom w związku z felka.. . nie mam pojęcia co oni planują...

MagdaLena121

i dlaczego Oliver ma być przytłoczony? Felka nie bedzie ranna, szpital to głownie beda sceny Ray, Felicity, Mama Smoak (już nie wnikam kto bedzie ranny); Roy z Quentinem, game changer WTF? Arrow staję się wrogiem publicznym? Amanda robi z Arrowa wroga? jesli Felka "zakochana" w Palmerze to dlaczego mowi o uczuciach do Olivera swojej mamie? Po co w tym wszystkim jeszcze CCPD?:D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

kobieto ile razmy mam ci mówiż e mamasmoak ma mieć tylko sceny z Felka. się przyczepiłaś ze ma mieć sceny z Palmerem.
A czemu Felka ma mówić o uczuciach do Olivera to nie wiem. może będzie miała szczerą rozmowe z Mama o swoim wyborze. Może powie cos w stylu że jest z Palmerem zależy jej na nim itp. ale nadal kocha Olivera.

MagdaLena121

to dopiero EPICKA telenowela z Felicity Forrester:D Dobra nie ważne uciekam:)

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

haha jak Moda na sukces;p To dobranoc :-)

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Narazie;)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

"Może powie cos w stylu że jest z Palmerem zależy jej na nim itp. ale nadal kocha Olivera."
Jak będą takie rozterki to zaraz będą protesty niektórych osób, że z Arrowa romansidło się zrobiło;p

ocenił(a) serial na 10
Christopher_filmweb

Bo ludziom nigdy nie dogodzisz;p przecie to że Oliver jest Arrow nie oznacza ze nie może być szczęśliwy. A Palmera wprowadzono w dużym stopniu po to żeby stworzyć trójkąt;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Ja tam nic przeciwko wątkach romansowych nic nie mam, wręcz przeciwnie. Dzięki nim akcja serialu, książki czy gry nie skupia się tylko na nawalance itd...;)

ocenił(a) serial na 10
Christopher_filmweb

dokładnie tak;p a powiedzmy sobie szczerze nie ma aż tad dużo Olicity w Arrow.

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Max 5 min na jakiś czas;p

ocenił(a) serial na 10
Christopher_filmweb

dokładnie;p są takie odcinki ze wogole nie ma Olicity ale ludziom zawsze cos nie pasuje;p

MagdaLena121

albo od początku to Al ghul ( ale to nudne) wspołpracuje z Malcolmem, usmiercaja i wskrzeszaja Sarę a Malcolm staję się wolny.
Jak stanie się coś innego to ja wymiekam:D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

powiem Ci że cały ten watek Ra'sa jest nudny- niby Wielki Demon a tak naprawdę przy Sladzie to on jest mały piszczacy piesek;p

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

No i podróżowanie do Starling City jego jest żałosne, no chyba że odkupieniem win Malcolma jest to żeby sprowokował Olivera do treningu by mógł stawić czoła Ra'sowi i zastąpić jego miejsce tak jak to było w przypadku Batmana. Bo też mi się nie chce wierzyć że tak by się cackał niby największy ekoterrorysta tego świata. Ma taką grupę najemników że w mig by zrównali z ziemią Starling City

ocenił(a) serial na 10
Ra_s_al_Ghul

dokładnie... a Oliver i Malcolm chcą pokonać Lige we dwójkę? no sory jeszcze z thea;p
Przecież Ra's nie musi się sam fatygować do S.C. może wysłać swoich ludzi i wątpię że Ta waleczna trójka dała by im rade. JA też myśle że Malcolm chce wyeliminowąc Ra'sa żeby zająć Jego miejsce. Nie wiem Jak to jest w Lidze ale czy człowiek który zabiję Lidera może wskoczyć na jego miejsce? czy to Liga wybiera?

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

Ajj nie chodziło mi o Malcolma, Malcolm chce przeżyć a Ra's chce by Oliver zajął jego miejsce ale do tego by musiał zostać przygotowany i właśnie zadaniem Malcolma jest przygotować Olivera.

To Liga wybierała swoich liderów, ale Ra's wybrał się sam poniekąd ;) Liga Zabójców jest starsza niż Ra's al Ghul. Ale tylko on żył aż tak długo by być godnym ich liderem. Był waleczny, inteligentny i prawie nieśmiertelny ;) więc nie mogło być inaczej. On się taki stał przez śmierć swojej żony. Talie ma z kimś innym, tak samo jak Nysse.

ocenił(a) serial na 10
Ra_s_al_Ghul

wiesz mi Sie wydaję ze Ra's chce po prostu śmierci Malcolma... i nie ma tu ukrytego celu żeby Malcolm trenował Olivera....już bardziej sądzę tak jak wcześniej pisałam że Malcolm chciałby zając miejsce Ra'sa

No właśnie ja nie wiedziałam jak Działa Liga i sprawy z nią związane... ale dzięki Tobie już wiem :-)

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

Tylko pamiętaj że ja się kieruje starymi komiksami. Nie do końca jestem pewien jak to jest w tych nowych. Może kiedyś to nadrobię. Jedno wiem taki ktoś powinien się pojawić w rzeczywistości żeby zatrząść tyłkami tych wszystkich ludzi co się mianują władzą tego świata ;) no i korporacjami które robią nam z mózgu wodę :)

ocenił(a) serial na 10
Ra_s_al_Ghul

ja w ogóle nie czytałam komiksów więc każda wiedza mi się przyda :-)
Powiem Ci że w dzisiejszym świecie przydał By się ktoś taki tylko nie wiem czy poradził by sobie z tym co się teraz dzieje

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

Poradziłby na pewno. Bo temu światu nie jest potrzebny bohater który boi się podjąć męską decyzje i oddawać złych ludzi jeszcze gorszym osądom ludzi którzy też mają złe rzeczy za palcami. Tutaj trzeba kogoś z jajem i bezwzględnego co zatrzęsie tymi którzy powinni się bać ale są obecnie bezkarni.

ocenił(a) serial na 10
Ra_s_al_Ghul

ale niestety taki nigdy się nie pojawi... bo Ci współcześni "bohaterowię" trzęsą tyłkami przed tymi którzy rzadzą... a to właśnie sprawia że sa bezkarni... bo nikt im nigdy nie pokazał że tak nie jest

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

zeszliśmy na zbyt poważny temat. Takie tematy też trzeba poruszać ale nie wiem czy to jest dobre miejsce na to.
Więc szybka zmiana tematu.
Jaka jest pogoda u Ciebie? ;)

ocenił(a) serial na 10
Ra_s_al_Ghul

haha temat o pogodzie;p;p
U mnie jest ciepło a nawet gorąco;p( w mieszkaniu)
a na dworze zimno i mokro;p

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

To musisz przestawić kompa gdzieś dalej od kaloryfera ;p

ocenił(a) serial na 10
Ra_s_al_Ghul

hehe ja już leże w łóżku a nie mam kaloryfera tylko kominek;p

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

To masz bardzo ciekawie :)

ocenił(a) serial na 10
Ra_s_al_Ghul

ta ciekawie;p i goraco;p

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

No to się raduję Twoim szczęściem :)

ocenił(a) serial na 8
Ra_s_al_Ghul

Niestety zmaga mnie sen, więc życzę dobrej nocy :)

MagdaLena121

poza tym ten odcinek na P? Pocahontas?:D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

haha ;p dobre;p

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

P jak Ra's al Ghul ;)

Ra_s_al_Ghul

Zgadłeś:)

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Ja tez uwazm ze szykuje się cos grubszego i to z udzialem Thei...

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

...ale na forum zostajesz OBOWIAZKOWO!!;****

agueda0712

dobrze agatko ale nie bede na seansach, bedziecie mi opowiadać co jestem w stanie zniesc:D

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Ma się rozumieć:-) ...musimy się tu trzymac razem:-)

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

A co sądzicie o "walentynkach"?

ocenił(a) serial na 10
Ra_s_al_Ghul

dla mnie jest to przereklamowane swieto;p Jak Ktoś chce zrobić prezent ukochanej osobie albo powiedzieć Kocham Cie to może zrobić to w każdy dzień w roku;p

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

Dokładnie takie walentynki są wtedy przez całe życie :)

ocenił(a) serial na 10
Ra_s_al_Ghul

o właśnie;p dlatego ich nie obchodzę;p

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

A nie dlatego że nie masz faceta? ;) ;p

ocenił(a) serial na 10
Ra_s_al_Ghul

nie;p faceta akurat mam;p chociaż czasami wolałbym nie mieć;p

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

To mam nadzieje że tego on nie czyta ;p

ocenił(a) serial na 10
Ra_s_al_Ghul

hehe nie;p ale on mnie zna i wie że czasem powalam szczerością;p;p

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

No i bardzo dobrze :) i fajnie że nie obchodzisz tego dnia :) kochać trzeba całe życie a nie jeden dzień w roku ;) jeszcze to pogańskie "święto"

ocenił(a) serial na 10
Ra_s_al_Ghul

dokładnie;p przereklamowane świeto i tyle;p;p
Widzę że Ty tez nie obchodzisz;p I dobrze:-)
ale powiem Ci że babki zazwyczaj lubia to świeto;p