Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
Witamy nowego członka rodzinki :D Nasza rodzinka z dnia na dzień co raz większa :P Happy Arrow Day!
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose"
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
Mania -
Deathstrroke-
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Aż mi się przypominają te czasy jak matiii nas wypytywał o różne rzeczy w serialu... :D
no pewnie że tak, kompendium wiedzy o Arrow :D Kawusia i Bzyczek wymiataczki !!!!
ale jak zdasz to nie tylko będziesz członkiem rodzinki ale też załatwimy ci małe spotkanko z Felicity :D
nooo i tu się zgodzę :) więc jednak odpuścimy ci z tym egz, członkiem rodzinki już jesteś, ale Felki nie dostaniesz :P
kara musi być :P
Rose to jest Deathstrroke! On sobie tam bez problemów poradzi :P To nie test dla niego! :D
Ha! Kochany..wiesz ile razy ja ,,lądowałam'' na wsypie Lian!? Haha setki;D... ..a tylko lubie Palmera:-)
Tu jest cały skład! Fani palmera mają przewagę liczebną nad anty fanami. Ale głównie za Palmerem jestem ja, Agatka, Werka i Anetka :D
Jestem na surowo po Flashu. ;) Grodd bardzo dobrze wyszedł chociaż nigdy nie lubiłem tej postaci bo mnie śmieszyła to tutaj wyszła całkiem całkiem :) no i oczywiście Reverse Flash :) miodzio :) tylko gdzie jest stary Flash hmm
Ja go lubię jako postać, ale lepiej niech jak najdalej trzyma się od związku Felki i Olivera ;)
a mi szkoda Olivera jak Felka go rani ( te jego pieskie spojrzenie :P ), nieświadomie i zasługuje na to ale jednak... rozpaczam wtedy :(((
Nie chce mi się już słuchać Olivera jak mówi że kogoś okłamuje bo go chroni. To czysta ściema. Logicznie jest lepiej kogoś przygotować na prawdę. Wtedy jest łatwiej kogoś chronić
zgadzam się ale widzisz ten głupi powód zawsze się sprawdza w serialach więc ja się już z tym pogodziłam i czekam tylko na jego zmianę zdania, bo w końcu to nastąpi :)