Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
Witamy nowego członka rodzinki :D Nasza rodzinka z dnia na dzień co raz większa :P Happy Arrow Day!
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose"
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
Mania -
Deathstrroke-
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
nic mi nie mów, jedyne uczucia towarzyszace mi to irytacja, smutek lub obojętność, zalezy od nastroju. A pamietam tak sie cieszyłam na ten sezon...
Rose wszyscy nie mogli wysiedzieć przez wakacje tak czekali na ten sezon, a tu z odcinka na odcinek co raz gorzej :P
Jedyne co możemy teraz zrobić to albo liczyć na poprawę w dalekiej przyszłości albo przestać oglądać :P
tez się cieszyłam... i na początku zapowiadał się nieżle... laurel i Palmer wszystko zniszczyli
Oj tam, nie będzie tak źle :P A skoro mowa o przerastaniu mistrza, to może ona pokona Ras? Skoro jest taka wspaniała? :P
zgadzam się;p Zrobia z niej bohaterkę sezonu;p albo jeszcze lepiej Palmer go zabiję z pomocą swojej zbroi;p
dobra kochani i ja już jestem :))) ale szybko zasuwacie, normalnie na nadążam :P
nawet nie próbuje czytać poprzednich postów bo wtedy się pogubię ;P
jakies nowe info??spoilery ??
Jedynie były clip z dzisiejszego odcinka :P Tak to nie było żadnych spoilerów :P
a to clip juz widziałam :)
czyli 2 godz 30 minut, juz się nie mogę doczekać ;P
już oceniąłm na Filmwebie, właśnie wróciłam :)
jestem rozczarowana lekko, film średni, ale podobała mi się wizja Dornana jako Greya (te oczy), Ana też nawet spoko, ale wykonanie hmmm słabo, sceny w pokoju itd średnie, wina scenariusza zdecydowanie, ale w sumie i co można z takiej książki więcej wycisnąć, duży plus jedynie za muzykę :)
..a zaraz zerkne..:-) kurcze..ja nie mam porownania z ksiazka..ale uważam ze aktorzy dali rade..i tak muzyka jest bardzo dobra:-)
tylko ocene wystawiłam, nic nie pisałam :P
no ja książkę bardzo dawno czytałam, ale nie żałuję że poszłam :)
Piateczka ;pp..no tak ja w sumie tez nie żałuje ale powiem szczerze ze jeśli będzie następna cześć to juz raczej się nie skusze:-)
Podobno film jest juz od kilku dni w sieci...szkoda ze dopiero wczoraj się o tym dowiedziałam jak już wrocilam z kina:-)
haha nie ja wiedziałam, ale jednak lepiej obejrzeć w kinie :P 10 zł dałam więc nie szkoda, poza tym zawsze to ciało i twarz Dornana w lepszej jakości :D
o to dobrze, ze mowisz :) moj maz mowil ze musi obejrzec skoro tyle smiesznych i glupich jest dotyczacych tego filmu :)