Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
Witamy nowego członka rodzinki :D Nasza rodzinka z dnia na dzień co raz większa :P Happy Arrow Day!
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose"
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
Mania -
Deathstrroke-
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Ale po co ... Lepiej usmiercic Sare i 2 odcinki pozniej zrobic z Laurel wojowniczke serialu... Jeszcze jakby ona umiala sie ruszac... To tak idiotycznie wyglada jak ona walczy ze.. Wymachuje tylko tym swoim kijem... Szkoda gadac.. Rece opadaja.
Mhm. Wszyscy nienawidzili Laurel wiec pomysleli.. " Hej.. Zabijmy Sare i zrobmy z niej BC .. wtedy wszyscy ja pokochaja.. Troche sie przeliczyli. Teraz jej nie lubia jeszcze bardziej.
troche tak :) i nie czaje czemu wszyscy sie Slade'm zachwycaja. Dla mnie byl nudny w 2 sezonie z ta swoja zemsta
Wiesz ogólnie postać Slade'a ma potencjał, ale to prawda trochę sknocili ten wątek z nim. Widocznie nie mieli pomysłu... Oni chyba maja brak weny jeśli chodzi o ten serial.
heh... po pierwsze nikogo nie da się zmusić do miłości; po drugie przecież Oliver jej nie zabił i tak naprawde nie dokonał wyboru między Sarą a Shado, po prostu zadziałał instynktowanie zasłaniając Lancównę
ale arrowwritersi tego widocznie nie wiedzą- te owoce w tych ciastach, które jedza podczas pisania, za szybko fermentują i stąd takie wątki:)
Wkoncu byl jego pierwszym najgorszym wrogiem.. Jako czarny charakter wiele namacil.. Zabil matke Oliego wiec jakies powody tego ,ze wszyscy sie nim jaraja są.
Ja tam go lubie.. Zreszta sam avatar moze to potwierdzic xd. Ale fakt .. Watek nienawisci byl daremny..
Teraz jest okej, ale coś czuję, że ona ma coś porządnego w planach. Jeszcze wykiwa brata i ojca, mówię ci ;D
Beda mieli z nia problemy ;) Uczen przerosl mistrza.. Nie chcialbym byc w skorze Malcolma , gdy jego corcia dowie sie co jej zrobil.
ja tam do niej nic nie mam;p nawet fajnie by było gdyby okazała się czarnym charakterkiem ;p
Fakt, tez mialem takie zdanie az do momentu wyjawienia przez Olivera ze jest Arrowem. Spodziewalem sie czegos typu " Jak mogles tyle czasu mnie oklamywac..Nie chce cie znac...( wychodzi i trzaska drzwiami). Zaskoczyli mnie.
Mnie tez i jej mina po przytuleniu Olivera jest podejrzana. Ja mysle, ze ona wiedziala, ze jest Arrowem tylko udaje
Tez tak mysle. Oni sie jeszcze zdziwia.. Fajnie jakby zalozyla spolke ze Slade'em i walczyla przeciwko tym wszystkim komicznym superbohaterom.. Miedzy innymi z Laurel.
dokładnie... czepia się do wszystkich a gdyby Oliver nie odkrył że Thea ma kontakt z Malcolmem to ta by mu tego nigdy nie powiedziała. jeszcze grała przed Oliverem jak to ona Go nienawidzi
jeszcze nie;p jest suczą ale jeszcze nie tak wyrachowana;p mi się marzy żeby zrobili z niej zimna morderczynie;p
Troll wspominal ze bedzie jeszcze jeden bohater oprocz Arsenala, Kurczaka, Arrowa i Atoma- Diggle i Felka wiadomo odpadają-może wiec moze Thea zostanie ?
a nie dwóch bohaterów? tak mi się obiło o uszy;p Ja stawiam na Katanę i Thea;p wiesz to że ona będzie czasrnym charakterem jest mało prawdopodone- chociaż wolałabym taka wersje;p
w tym tygodniu jakiś artykuł się pojawił nie pamietam jaki...heh mi już t nie bedzie interesowało na szczescie:)
Kochana a jak Cie to już nie interesuje to po co nadal czytasz te wszystkie artykuły?