PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63895
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)

Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"

Witamy nowego członka rodzinki :D Nasza rodzinka z dnia na dzień co raz większa :P Happy Arrow Day!

A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :

Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose"
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
Mania -
Deathstrroke-

A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)

Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze

Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel

Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka

ocenił(a) serial na 7
Deathstrroke

Oczywiście, że tak zrobią. Kim by byli jakby tak nie zrobili? I to jeszcze taka konkretna pewnie będzie ta scena :D

ocenił(a) serial na 7
Deathstrroke

Po 15 odcinku-:-)

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

Dobra ja ide spac bede przed 2,Dobranoc:)

ocenił(a) serial na 7
Skurwol666

JAk to spać?! Zostań z nami!

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

Jak tak prosisz to zostane jeszcze z godzinke,ale pozniej musze pospac bo w nocy nic nie spalem:)

ocenił(a) serial na 7
Skurwol666

Eeeee, jak nie spałeś całą noc to idź się połóź. Tylko masz mi wrócić na seans, bo nie podaruję :D

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

Moge jeszcze troche posiedziec:)

ocenił(a) serial na 7
Skurwol666

Idź spać! To rozkaz! I na Arrow wstać! To też rozkaz! :D

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

h@h@h@h@h@ okey dzieki ze dalas mi pozwolenie na sfen,Dobranoc,sir:)

ocenił(a) serial na 7
Skurwol666

Ma'am jak już :P Dobranoc :D

Kawusia25_2

Naprawdę szybko wypełniacie te tematy.
W takim tempie to w maju przed finałem będzie pewnie cz.100 :)

ocenił(a) serial na 10
greet

Idziemy z prędkością Flasha;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Szybciej niż Flash :P

MagdaLena121

o jak o flashu mowa jak się podobał odc.??
Jakie macie teorie odnośnie profesora i żółtego flasha?? możliwe że jest dwóch żółtych?

ocenił(a) serial na 10
greet

mi się wydaje ze Eddie ma coś za uszami;o krązą teorię że jest on profesorem zoom... co o tym sądzisz?

MagdaLena121

no z nim też jest coś na rzeczy. W 9 odc ten żółty patrzył na niego i nic mu nie zrobił. Mnie zastanawia którym żółtym jest welles? Tym z 9 odc, tym który zabił matkę berrego czy jeszcze innym:)

ocenił(a) serial na 10
greet

wiesz wydaje mi się ze Wells ma wiele za uszami ale nie sądze że to on zabił mame Barrego

greet

Moze jest wszystkimi....

ocenił(a) serial na 7
greet

Wydaje mi się ze On jest obiema wersjami ...nie znam się na komiksach alemchyba może tak być?

agueda0712

no ja też się na komiksach nie znam

greet

Flash genialny..Dr.W chyba wszystkim podniosl cisnienie:p.. Firestorm swietny.. No i małpka cudowna...Ogolem odcinek Mistrzowski;)

Deathstrroke

No mnie najbardziej dr w ciekawi.
Komiksów nie czytałem więc nie ogarniam tych rewersów, zoomów i innych postaci komiksowych ale ta historia z morderstwem i magicznym pokojem dr. bardzo mnie wciąga

greet

Ja rowniez nie ogarniam tych zoomow itp. Ale Dr.W mnie ciekawi od samego poczatku. Co odcinek dowiadujemy sie o nim coraz wiecej, a mimo to nie wiemy wszystkiego.. Do tego powstaja nowe pytania na jego temat.

Deathstrroke

no właśnie co odc coraz więcej pytań niż odpowiedzi

ocenił(a) serial na 7
greet

..wiesz tu juz rozmawia się o wszystkim:-)

ocenił(a) serial na 7
greet

Byle nas nie zablokowali do tego czasu :P Zostajesz z nami na dłużej? :P

Kawusia25_2

Ja tak wpadam od czasu do czasu zobaczyć czy nie macie jakiś spoilerów :)

ocenił(a) serial na 7
greet

Aaaaaa oki :D Czasami całkowicie zapominamy, że jest osobny temat na spoilery :P

Kawusia25_2

zauważyłem że tu wrzucacie więc wpadam zobaczyć :)

greet

Nie zdziwie sie ;) Tutaj na sama Laurel mozna poswiesci caly temat i jeszcze nie wszyscy sie o niej wypowiedza ;D

Deathstrroke

No tak, o niej można prowadzić długie dyskusje

ocenił(a) serial na 7
greet

Jakie dyskusje? Tam był by tylko jeden wielki lament żeby ją ktoś w końcu zabił :P

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Nowy clip :P
http://www.youtube.com/watch?v=cXOpR8-juDw

Kawusia25_2

Jak kiedys nie przepadalem za nia tak teraz ja uwielbiam ..;)

Deathstrroke

No widzisz. Wystarczyło tylko 9 miesięcy pod okiem Malcolma :)

greet

A Laurel? Jej wystarczył miesiac pod okiem Teda:D

BlueRose_0709

Haha , a no wlasnie. To bylo komiczne.. Co jak co , ale uwielbiak patrzec jak nasz blond Smigol dostaje po łebie ;)

Deathstrroke

W tym problem ze nie dostaje wlasnie za czesto, to pokonanie Vertigo po 2 sekundach było komiczne i naprawde w złym swietle stawia Arrowa

BlueRose_0709

No niby nie za czesto, ale fajnie bylo popatrzec chociaz na kilka takich scen. Teraz to bedzie nie do pokonania..Jak zrobia z niej jakas super wojowniczke ktora potrafi pokonac nawet Olivera to chyba przestane to ogladac.. Nie no zartuje..;p Gdyby to o Felke chodzilo to bylbym szczesliwy..

Deathstrroke

wiesz co szkoda gadać na temat bo tylko czlowiekowi niepotrzebnie skacze cisnienie, widocznie uparli się by zaserwować nam latajace kostiumy kosztem fabuły:(

BlueRose_0709

Jak zobaczę ją w takiej akcji jak na tym filmiku w najbliższych odcinkach to wyrzucę laptopa przez okno i skończę z tym serialem :)

greet

wiesz dzisiaj tak naprawde jest mój ostatni odcinek, moja cierpliwość sie wyczerpała. W zeszłym odcinku mnie rozwaliło: Oliver nie bierze byłego zolnierza a bierze Laurel, Diggle siedzi pod telefonem lub jako kierowca vana...

BlueRose_0709

Racja... Nie wiem co oni odwalaja Diggle jest 100x lepszy niz ta blond brzydota.. Jeszcze troche i wezma na akcje Felke , a jego zostawia..

BlueRose_0709

rozumiem że scenarzyści chcieli ją wprowadzić ale naprawdę mogli to zrobić w inny sposób. Przede wszystkim wydłużyć to w czasie i wypuścić ją w stroju dopiero w 4 sezonie

greet

dokładnie, to co oni robią w tym sezonie podważa wszystko co robili do tej pory, i przede wszystkim udowadniają, że każdy moze zostac superbohaterem nawet pan Wiesław spod monopolowego... Laurel - suit- Black Canary, Ray Palmer- suit & money- Atom, Thea- suit- Speedy(??)

BlueRose_0709

Sama Speedy mogli zostawic, bo watek z nia byl bardzo ciekawy.. Przynajmniej dla mnie. Dobrze , ze felka pozostsje na swoim miejscu.

Deathstrroke

Kto wie może i Felkę w pewnym momencie usuną bo ona za nudna, "normalna" i nic nie wnosi do fabuły... Takie wrażenie odnoszę, że z tymi dwiema postaciami D&F zwyczajnie się mecza bo im nie pasuja do komiksowego obrazka

BlueRose_0709

Czasami to mam chec obejrzec kolejny odcinek tylko ze wzgledu na nia.. 5 minut Felki i jestem happy przez reszte dnia. Laurel skradla wiekszosc scen, minut ktore powinny byc Felki. Felka teraz malo co sie wypowiada, a jak juz cos mowi to nie jest to to samo co kiedys.

Deathstrroke

Oni wszyscy powymieniali się osobowościami pomiędzy sobą, ten sezon nie jest już taki sam, to się czuję, wszystko robią pod Laurel i Raya kosztem innych. Ogladam ten serial od poczatku i strasznie mi przykro co się teraz dzieje. Diggle został zdegradowany do roli nianki/kierowcy/moralnego doradcy, Felka lata od jednego faceta do drugiego (naprawdę wielki wątek jej zaserwowali w tym sezonie)- nie może się widocznie zdecydować, a Oliver cały czas obrywa po tyłku... Litości.

BlueRose_0709

Miejmy nadzieje, ze Speedy wprowadzi cos ciekawego teraz do serialu.. Albo wlasniem. Slade!!!