Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
Nasza rodzinka z dnia na dzień co raz większa :P Happy Arrow Day!
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia"
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose"
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
Mania -
Deathstrroke-
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
To tempo zaczyna mnie przerażać :P
Yhym..nic tylko czekać na ostatni seans live:-) ..mialalm wczoraj/dziś lekki spadek formy ale melduje ze to przeszlosc! Haha;D
tak u mnie było podobnie;p
Słyszałaś że Laurel z team Srrow ma się wybrać do NP? a Felka ma zostać w S.C...
My obstawiamy z Rose ze felka będzie czuła się pominieta i pójdzie do Palmera
Wiesz co...nie sadze ze będzie czuć się pominięta..juz raz to przerabialismy w związku z pojawieniem się Sary..bardziej oszukana...Ona raczej pewniej poczuje się u boku Palmera...bo wiesz team Arrow to juz nie ten sam team...:-)
Oliver będzie ja teraz olewać wiec uważam że będzie czuć się pominięta, niepotrzeban- to ja zrani i wtedy pójdzie do Palmera.
..no ale chwila ..ona nie ma prawa się czuć pominięta przez Olivera..on wyznawał jej co czuje i co zamierza zrobić...ona to odrzuciła..wiec moim zdaniem to nie to...
nie chodzi mi o pominiecie w sensie romantycznym... tylko że ona już nie jest potrzebna a Team Arrow
No to Digg tez musiałby odejść hahah;D..ten to juz w ogole nic tam nie robi:-)
no tak;p ale zobaczysz ze tak będzie,,, albo Felka zostanie w Team Arrow ale już nie będzie tak samo... bardziej poświeci się Palmerowi.... . widzisz Slade powiedział że kiedy on sraci wszystkich to przestanie być Oliverem Queen wiec mysle że tak właśnie się stanie oliver w końcu straci i Thea i Felke i wtedy przejrzy na oczy
No tak to ma sens...
Czyli do końca sezonu traci wszystko i ...staje się innym człowiekiem?
;D
może ... ze zdjęcia które dodał Amell i podpisu można też wywnioskować ze albo Arrow Albo Arsenał i BC pójdą na swoje... Może Arrow już nie będzie mile widziany w miescie i Oliver się usunie a Jego role przejmie BC i Arsenał?
Poczuli się pewnie ..dzięki Olicity...a teraz leci to wszystko na łep na szyje..
i coraz bardziej wciskają wszędzie Laurel... na litość Boską ona pojedzie do NP żeby ratować człowieka który jest odpowiedzialny za Śmierć jej siostry! Przeciez to jest absurd...
a moze Oliver nie bedzie sie juz tak poswiecal dla miasta i odda paleczke BC i Arsenalowi. A od czasu do czasu tez sie bedzie wlaczal do akcji
jasne... tytuł 19 odcinka wskazuje że Arrow się załamie... pewnie zaszyje się w jakiejś dziurze... powoli straci wszystko a na koniec sezonu się opamieta
a moze bedzie, ze sie zalamie i Felicity przyjdzie do niego nagada mu to co trzeba i zrozumie, ze nie chce jej stracic itp., itd. Moze sie wtedy opamieta?
Madzia, wiesz Oliver da jej spokoj, bo chce jej szczescia, a jesli znalazla je u boku Palmera to to zaakceptuje
Ja mam nową teorią co do wyjazdu Laurel.
Ojciec jej pocisnął na cmentarzu i musi teraz kanarek odreagować. Wódy się nie napiła więc stwierdziła że najlepszym sposobem na odreagowanie będzie pobicie kilku zawodowych zabójców :) hehe
No coś w tym może być bo Nasz Ras al. gul z forum pisał wyżej że jak Laurel przyjedzie do NP to ma być ubrana jak na plażę :)
Ewidentnie chcę ją zobaczyć w bikini :)