Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
Nasza rodzinka z dnia na dzień co raz większa :P Happy Arrow Day!
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia"
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose"
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
Mania -
Deathstrroke-
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
To tempo zaczyna mnie przerażać :P
mi się wydaje że gdzies w 16... patrz oni wszyscy wybiorą się do NP a ja zostawią w miescie... ja wiem że ona walczyc nie umie ale na litość boską żeby brać kurczaka ze sobą?
i Felka w 15 odcinku pójdzie do Palmera i nim już zostanie
no właśnie Laurel nie jest aż taką wymiataczką aby tam jechać. Co innego jakieś łobuzy z Glades a co innego wyszkoleni zabójcy z Ligii.
dlatego po jakiego grzyba będą ją ciągnąć do NP? nosz cholera... ten sezon staje si coraz gorszy...
Pewnie tak, ale zobacz ja jej nie bede sie dziwic. Teraz jej rola w teamie jest praktycznie żadna, Oliver zbratał się z Malcolmem, bedzie go chciał ratować, po SC latają kostiumy, Diggle siedzi w Foundry wiec co ma robić Felka? U Raya ma przyjazn, miłość i pracę, żyć nie umierać, a Oliver to naprawdę zasługuję na porzadne grzmotnięcie patelnią, nic do niego nie dochodzi, obudzi sie w 19 odcinku jak wszystkich straci i na dodatek Arrow stanie się persona non grata- zostanie z niczym a na ratunek bedzie za pozno...
tak właśnie będzie... i wiesz co ja się wcale nie zdziwie jeśli felka pójdzie do Palmera...
a Oliver będzie miał to na co zasłuzył
Trójkat to najbardziej banalny i najbardziej leniwy watek do napisania przez scenarzystów... Brak kreatywności nic wiecej
wiesz jeśli on będzie ja doceniać i polegać na niej to jakos to ścierpie... Bo Oliver teraz całkiem ja oleję
To prawda, Oliver pokona AL ghula, wszyscy będą bezpieczni to i tak znajdzie sobie jakiś powód do biadolenia.
albo że kostium go uwiera:D Wiesz co ok, Felka bedzie w zwiazku z Rayem i w jego teamie, ale co potem? Oliver przezyje zalamanie w 19 odcinku, Oliver i Arrow przestaną "istnieć" i jak to sie wszystko rozwiąże?
wiesz co u nich wszystko się da.... oni jak by chcieli to w 1 odcinek wszystko odkreca
i obstawiam Opcje że felka będzie czuła się niepotrzebna w team Arrow... będzie tak jak z Sarą.. i zostawi team i pójdzie do Palmera.
A Olivier będzie ją "pocieszał", gadanina że jest potrzebna itd... i witam i narazie, wpadałem na chwile;)
Niestety, ja już nie mam sił, nosz Laurel do samego Al Ghula?! Z czym? Ze swoją pałką? Normalnie ręce i cycki mi opadają...
Boze Al Ghul:P Mam ci podać rozmiar miseczki?:P Ja daje sobie spokój z seansami, może coś sie poprawi ale sie nie zanosi...
Ras nic już nie poradzisz. Sam mówiłeś że ma się ubrać jak na plaże, Laurel spakowana, bikini przygotowane :)
Własnie nie, w zwiastunie widać laurel w kostiumie kanarka z mieczem przy szyi, a tło wyglada jak pałac w NP