Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia"
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose", Pani Harrison
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata – MaliciousAgueda, Wyrocznia
Skur_wol - GorillaHunter
Mania -
Deathstrroke-
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
To faktycznie dobry chłopak:-) ..ale Ty musialas mniec swoje powody...
Teraz to juz nie jest dla mnie ani przykry ani drazliwy..
Wiesz On tez jest sportowcem i zaproponowali mu dobry kontrakt za ogromne pieniądze ..w Rosji..widać pieniądze to dla mnie była lepsza opcja niż życie ze mną:-)
oj przykro mi :( Ale pewnie jeszcze tego pożałuje:-) A Ty bedziesz szczęsliwsza bez niego :-)
wiele rzeczy mogę o swoim Powiedzieć ale wierny to on jest jak piesek;p
To jest juz dla mnie przeszłość...choć czasem niestety do niej wracam..
..i bardzo dobrze:-) ..wierny facet w dzisiejszych czasach jest wart każdych pieniędzy;pp
tak przyznałam sie... od razu na drugi dzień...
nie wiem co było by gorsze to ze Go zdradziłam czy to ze próbowałabym to przed nim ukryć....
Najgorsza prawda lepsza niz zycie w kłamstwie...
..w takim razie musi mu bardzo na Tobie zależeć..:-)
dokładnie tak;p a potem albo sie przetrwa albo nie ... jak sie robi coś takiego to potem trzeba zyc z konsekwencjami swoich czynów...
Było cieżko Agatko ale wybaczył i teraz jesteśmy szcześliwi i zapomnieliśmy o tym przykrym zdarzeniu :-)
Jejku laski trzeba iść spać bo to juz prawie druga;p Dobranoc moje dziewczęta :-) ***
Bycie singielką ma swoje plusy i minusy, Madziu:) Ja zrezygnowalam z jednego takiego- nie chciałam się za bardzo angażować, gdyż nasze "osobowości" sie rozniły i mielismy rozne priorytety, ale jest taki czas ze sie teskni do bliskosci tej drugiej osoby
No jasne że sie teskni :-) ale lepiej być samej niz być z kimś kto do Ciebie nie pasuję :-) Bycie z kimś tylko po to żeby nie byc samemu jest żałosne... ranisz i siebie i ta druga osobę
Dokładnie, po prostu nie było dla nas szansy, a zawsze lepiej wczesniej sie wycofać, mimo,że kosztowalo mnie to troszkę:(
człowiek zawsze sie zaangazuje i potem cięzko jest sie pozbierać... w takich chwilach warto mieć oparcie w najblizszych :-) łatwiej jest wtedy przetrwać ten cięzki czas :-)
to troszke już mineło... a ile byliście razem?
zreszta nie liczy sie to ile ktos ze soba był tylko co sie do siebie czuło
oj to prawda, niektórzy to potrafią nadepnąć na odcink, ale są też tacy do serca przyłóż (ps tak tak sa to geje:D)
..każdy jest równy i każdy ma prawo do szczęścia..ale Polska to Polska..tutaj myśli się dość wąsko..
okropny jest ten kraj pod tym względem... wiesz każdy ma prawo do szcześcia i nikt nie powinien ingerować w życie innych
ja znam jednego- mój dobry kumpel:-) czasem żałuję ze jest Gejem bo rozumie mnie lepiej niz mój Marek :-)
A Rose tak wogóle to Ty się nie chwaliłas jesteś w związku czy jesteś singielka?:-)
Na razie singielką, rozstałam się z takim jednym jakiś czas temu, troszkę to przezyłam i na razie daje sobie czas...
Macie tez takie wrazenie ze my cierpimy po rozstaniach a oni ..maja to gdzieś... Jesteś to jesteś a jak Cie Nie ma to tez ok...
Agatko, nie chce tutaj pisać stereotypowo ale moim zdaniem duzo jest prawdy w tym, że kobiety są bardziej wrażliwe i podchodza w bardziej emocjonalny sposób...
ja mam to samo;p a o 6 budzik przerywa mój związek z łózkiem;p No cham jest bezczelny i w dodatku zazdrosny ;p
Haha:-) ...wiesz ja ostatnio jak zaspalam do pracy po Arrow live...to tak mu przywaliłam ze spadł i troszkę się potlukł ;D
nie no mnie komórka budzi wiec nawet jak bym chciała to jej nie rozwale;p Niedawno ja kupiłam;p
Wczesniej miałam poduszke wibrującą;p
..ja mam budzik taki..dość mocno skrzeczący ;D
Budziki w telefonach SA slabne ..no przynajmniej dla mnie:-)
..a wiesz ze ja jutro ruszam na łowy po nowy tel:-) ...ten teraz doprowadza mnie do szału...
mnie mój też zaczyna wkurzać;p jeszcze dwa dni temu ta strona olweb mi odtwarzała a dziś juz nie;p ale musze przyznać że budzik ma zabójczy;o
Mój niby wszystko ma na swoim miejscu i odtwarza mi tez dobrze..ale cos się ostatnio strasznie tnie...ja nigdy nie byłam fanka telefonów dotykowych ale wiesz.uleglam modzie i ..muszę płacić za błędy;pp
też uległam modzie;p i żałuje;p wolę jednak normalne telefony z klawiaturą itp;p najgorzej mi pisać na tych dotykowych gdy mam długie paznokcie - no wtedy mnie szlak trafia;p
zawsze tak jest;p nie dość że człowiek nie zarabia kokosów to jeszcze ma niespodziewane wydatki;o
ja jeszcze teraz na prawko się zapisałam i nastepny wydatek;p ale to akurat mi sie przyda :-)