Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia", Mały piękny Demonek
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose", Pani Harrison, Mroczna Evil Wyrocznia
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul, Demonek
Agata – Malicious Delicious Agueda, Wyrocznia
Skur_wol – GorillaHunter, hunter, pastor zagłady
Mania -
Deathstrroke-
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken”, „Prince Charming” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Nasz mały jubileusz! :D
No tak..ach te kobiety hihi;pp
...a co myślisz o serialu Arrow/Flash spin-off?:-)
dla mnie bomba :D szkoda tylko że Firestorma nie bedzie ale chociaż Garber jest, a tak wszystkich lubię :) no i Routh co tydzień na ekranie kochana:)
dzień po dniu - Barry, Oliver, Ray...no żyć nie umierać jak nic :D
Ja cieszę się strasznie!!...uwielbiam ich <3...AJ piękny Ray<3
..no i Miller;D...życie jest piękne:-)
to lepsza wiadomośc niż jakby Atom dostał swój serial, bo dostaliśmy dodatkowo inne znane i fajne postacie, a Cap Colda uwielbiam w wykonaniu Millera :D
Zgadzam się..jest lepiej:-) ..
Ja tez..ubostwiam go jako Colda;p
Jestem strasznie ciekawa tego serialu i czekam z niecierpliwością:-)
..
Muszę uciekać...jutro okropnie upierdliwy budzik zacznie zrzedzic punkt 6..
Dobranoc;*:-) ..odpocznij sobie:-)
ja też... Bo na razie nie kupuje tego że on chce tylko Olivera na swoje miejsce
..a ja głupia spodziewalam się sezonu marzeń;pp...drugi mi się tak bardzo podobał..ale teraz nie jest tak różowo...
a no nie jest;p może koniec sezonu będzie lepszy;p mam taką nadziję ;p dobra ja ide lulu bo oczka mi się zamykają ;p
Dobranoc wszystkim :-***
ja czekam aż Oliver będzie zły, niech ras mu namiesza ciut w głowie a później wielki powrót bohatera :D
Magda dostałam nasze koszulki, w pon wysyłam :D
O jak superancko :-)
Ja mam nadzieję że jeszcze uratują postać Ra'sa i w ogóle cały ten sezon :-)
uratują, teraz mnie ciekawi ślub Diggla, na to czekam no i najbardziej odc 3x18 i 19 :)
ewidentnie mam wrażenie że Palmer skończy związek z Felką tak ok odc 3x20-21 i wyfrunie do swojego serialu :P
mi się zdaje że pod koniec 19 odcinka coś się stanie;p bo Troll nie chciał nic wspomnieć o 20 odcinku;p
ah ten Troll, ja biorę na niego poprawkę szczerze mówiąc, wiadomo że stara się załagodzić sprawę z fanami Olicity...więc napiszę wszystko...dla niego to będą wielkie sceny a później się okaże że Felka i Oliver tylko spojrzeli na siebie i koniec...lepiej się nie nakręcać pod jego wpływem:P
Dziewczynki, czemu wy się nakrecacie? Palmer bedzie w odcinkach 16, 17, 19 i 20. Ray z Felką beda para. Myslicie ze to naprawde beda huge scenes tak samo jak huge scene w odcinku 12? On trolluje i sobie jawnie kpi z fanów tej pary.
Rose ty myślisz swoje a my swoje.... czy My Cie przekonujemy żebyś myślała tak jak My? Nie wiec Ty też nas nie przekonuj:-)
sorki, po którymś razie jak rano zobaczyłam to na tumblrze to przestał to dla mnie być spoiler :P
Już jestem rodzinko :) Byłam oblewać zdane prawko przyjaciółki :D To co się działo jak mnie nie było? :D
Chce jak najszybciej ta operacje,nie no troche podekscytowany jestem,jutro 6 dzien bez snu,czuje ze bede spal z trzy dni:)
Troszkę zmęczona po wyjściu z przyjaciółką :P A jutro muszę się wziąć za przygotowanie do szkoły :P Koniec laby :P