Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia", Mały piękny Demonek
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose", Pani Harrison, Mroczna Evil Wyrocznia
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul, Demonek
Agata – Malicious Delicious Agueda, Wyrocznia
Skur_wol – GorillaHunter, hunter, pastor zagłady
Mania -
Deathstrroke-
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken”, „Prince Charming” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Nasz mały jubileusz! :D
..ja tez jutro pracuje:-) ..także łączmy się ;D
..oj tak będziesz mogła się skupić na pracy:-)
cos ty... pewnie bede siedziała na twitterze albo z wami na forum :P hihi
no łączymy się w agonii... :(((
a hej;p no niestety my Jutro z Agatko idziemy do pracy:-( ale niedziela wolna to najważniejsze :-)
A final to nie jest czasem 29 marca?
http://www.telemagazyn.pl/aktualnosci/seriale/38259,ostatni-odcinek-5-sezonu-the -walking-dead-dluzszy-o-pol,id,t.html?sesja_gratka=06999d120586fe967f26af71edc9c ed6
No jeszcze 5 odcinkow przed nami. No i wlasnie piaty odcinek bedzie finalowym ;)
Mam nadzieje, ze najblizszy odcinek bedzie CIEKAWY ;)
Oj boje sie co oni moga nam zrobic w tym ost odcinku.. Podobno Carl ma miec maly wypadek. No i Gleen chyba tez.
Carlowi maja cos odciac.. Takie ploty chodzily , a o Gleenie nie chce mowic, bo jeszcze Ci wykracze.;)
ooo co za straszna wiadomośc moje dwie najukochańsze postacie :P
błagam niech ich wykończą!!!!!
Haha ;D Nie no chyba bym sie zalamal jakby im sie nic nie stalo. Oby wszystko sie szczesliwie skonczylo..dla Nas ;p
chociaż jedna postać :P juz obojetnie jaka ( Carl, Carl, Carl... - Glena jakoś zdzierżę przez nastepny sezon :p )
Ja jak 1 raz to zobaczylem to sie smialem jak glupi do siebie xd.
No i obejrzalem to chyba z 20 razy xd
hejka Misiu :D no bardzo mało jak sie zastanowić, niestety powoli wszystkie seriale bedą się kończyły :(((
ale dzisiaj powrócił House of Cards więc weekend świetny :)
serial polityczny, a bardziej o tym do czego zdolny jest człowiek aby dojść do władzy... megaaaa...polecam... główną rolę gra Kevin Specay . fajną forme ma bo główny bohater zwraca się bezpośrednio do widza kiedy analizuje czy przedstawia jakąś sytuację :)
no wciąga na maksa, poczytaj sobie najpierw opinie na forum o nim. tutaj fajnie robia bo dodaja od razu cały sezon (słynny Netflix )
inny poziom i kategoria zupełnie...wiesz że ja uwielbiam seriale i ogladam ich bardzo dużo, ale Arrow ma to Arrow, nic go nie pobije, Arrow to moje uzależnienie i obsesja :P
Ja jeszcze bardzo lubie ogladac Grimma. Nie wiem czy wiesz co to. Znaczy nie przebija oczywiscie TWD i Arrow<3, ale jest ciekawy.