Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia", Mały piękny Demonek
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose", Pani Harrison, Mroczna Evil Wyrocznia
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul, Demonek, Mentor
Agata – Malicious Delicious Agueda, Wyrocznia
Skur_wol – GorillaHunter, hunter, pastor zagłady
Mania -
Deathstrroke-
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken”, „Prince Charming” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Ale w Arrow? ;p już był kiedyś idiotyczny serial o tym, nie sądzę że mógłby powstać nowy. No chyba że kolejny spinoff Arrow'a i tak w kółko i kółko ychh. Zamiast jeden porządny serial stworzyć przez np 5 sezonów po maksymalnie 15 odcinków, to oni tworzą ich miliardy ;p
Dokładnie ;) już powróciłem ;p ojj będzie się działo ;) ale nie powiem co bo mi producenci serialu utną gażę ;p
heh, Kurczak wszystkich pozabija, Al Ghul to nawet nie ma siły by podnieść miecz:D. A tak na serio, jeśli oni będą zabijać regularnych w każdym sezonie to niedługo naprawde nikt nie zostanie. Nudy nudy nudy, wszystko robi sie przewidywalne do aż do bólu:D
za duzo z ciala Sary to chyba juz nie zostalo. I dla mnie byloby bezsensowne wskrzeszac Sare no ale jak Oliver przezyl taki upadek itp. to z Sara tez mozna cos wykombinowac
Wiesz ja jej probowalam dac szanse,ale jednak po tych kilku odc stwiwrdzam ze nie... to nie to. Stroj mi sie podoba ale widac ze ubior to nie wszystko i bez predyspozycji jakichkolwiwk nie jest ona wiarygodna postacia niestety :p
a znajac zycie pozbeda sie wlasnie Roya a Laurel do konca serialu zostanie... no coz...
Laurel to do konca serialu zostanie i na koncu zrobia ja super zajebista obraczynia SC. Jeszcze bedzie lepsza od Olivera zobaczysz
Do tego czasu Olivera juz nie bedzie. Ci wszyscy pojawiajacy sie nowi bohaterowie go wygryza z serialu ;/;p
No a jeszcze ilu sie pojawi zapewne :) hehe tak po prawdzie to sama nie wiem czemu jeszcze to ogladam.
Ja ogladam dla Olivera,mimo ze coraz wiecej rzeczy mnie zaczyna wkurzac w tym serialu. Kiedy on zniknie z serialu wtedy zrezygnuje ;/
oj tak, cała seria zakonczy sie pewnie smiercia głownego bohatera, a Laurel przejmie stanowiska Green Arrowa... Laurel nic złego sie nie stanie...