Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia", Mały piękny Demonek
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose", Pani Harrison, Mroczna Evil Wyrocznia
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul, Demonek, Mentor
Agata – Malicious Delicious Agueda, Wyrocznia
Skur_wol – GorillaHunter, hunter, pastor zagłady
Mania -
Deathstrroke-
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken”, „Prince Charming” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
ja mysle ze on na początku się nie zgodzi... ale potem Ra's zacznie niszczyć wszystko dokoła olivera i ten się ugnie
No wszystko aby jeszcze wiecej dramatu. To jeszcze dam rade zniesc ale jezeli usmierca Lancea albo Roya a ta zalosna Laurel zostanie to bede meggaaa wkurzona !!!!
Wszyscy w tym serialu maja wsrod fanow iwecej poparcia niz ten Kurczak. Zmarnuja dobre postacie dla przecietnej BC ....
wlasnie tego nie rzoumiem uśmiercają fajne postacie a taka laurel którą lubi 15% widzów arrow zostawiają przy zyciu...
Juz czytalam duzo artykulow o tym ze ten sezon jest nijaki itd. A glowne zarzuty to oczywiscie brak TeamArrow,najmocniejszej czesci serialu,za malo Arrowa w Arrowie, za duzo dramaLaurel iAtom, ktory mimo calej mojej sympatii to Routha itd nie wnosi nic, jakos Barrego tak nie promowali a dostal swoj serial. Palmer niby tez ale nie on sam ;p
no dokładnie... myślałam ze ten sezon będzie inny... a to promowanie Laurel i Palmera jest meczące i wkurzające.... niby Oliver nadal jest głownym bohaterem ale tak naprawdę spychają Go na drugi plan... nie wspominając że Digga Roy i Felki nawet nie zauwazaja
Tutaj zgadzam sie z Rose chyba,ze szkoda mi Amella. Facet stara sie, wklada bardzo duzo pracy w swoja role a tak jego postac zrobili totalnie niepotrzebna. Oliver jest na ekranie a jakby go nie bylo.... i Felke zmienili, dalej ja ubostwiam i rozumiem rozwoj postaci ale nie na gorszy... to nie jest ta Felka co w sezonie 1 i 2 ....;(((
no dokładnie teraz felka jest taka bardziej dramatyczna... ja wiem ze teraz jest taka sytuacja ale czasem tesknie za jej tekstami;p
Dlatego czasami ogladam sobie sceny z nia z sezonu 2 :p od odc 9 zdecydowanie za duzo tych dramatow,mimo ze dostajemy ciut humoru w scenach z Rayem, to przeciez to nie jest ta dynamika co w TeamArrow ;(
no zgadzam się... mam nadziję że jak to wszystko się skończy to wróći stara felka;p
wiesz ja tam każda wersje felki kocham ale tą z 1 i 2 sezonu trochę bardziej;p
przygotuj się, oni dlatego uśmiercają Roya by Oliver byl sam na sam z Laurel tak jak w komiksie, wiesz tension rosnie:D
na serio to nam angielski ale tez nie perfecto;p i jezyk migowy trochę znam;p jak ktoś powoli miga to zrozumiem ale jak za szybko ro się gubie
hiszpańskiego chcę się nauczyć... mam w planach kurs... z niemieckiego to znam podstawy wiesz skąd jestem itp.....
pewnie tak zrobię:D
https://www.youtube.com/watch?v=S9m5GiTkLk8
Pamietasz tą powiesc i ekranizacje Wichrowe Wzgórza?
A tak na serio, nie sieję ty pesymizmu tylko realizm, naprawdę szanse na Olicity są zerowe w obliczu tego co dzieje się na ekranie, co mowią producenci i jakie są spoilery na nadchodzące odcinki. Wszystko idzie w kierunku Laurel i Olivera, i lepiej to po prostu zaakceptować. Bardzo szkoda, że producenci uzyli tej pary jako chwytu marketingowego ale cóz takie sa prawa telewizji. Oni od poczatku nie mieli zamiaru polaczyc ich nawet na jeden odcinek.
wiem kochana o czym mówisz ale na razie nie jest powiedziane ze idzie w kierunku L&O.... i w najbliższym czasie tego nie będzie.... nie twierdze ze polaczą Olivera z felka ale z Laurel też nie... tak mysle....
a wiesz nie zdziwiła bym się... a widziałąś to foto Amella z Planu ? wygląda jakby miał czesc kostiumu Atoma na sobie....
ja już przestałam, mówiłam. Arrow przestał istnieć dla mnie, jedynie jak z wami rozmawiam to sie dowiaduje nowych rzeczy