Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia", Mały piękny Demonek
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose", Pani Harrison, Mroczna Evil Wyrocznia
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul, Demonek, Mentor
Agata – Malicious Delicious Agueda, Wyrocznia
Skur_wol – GorillaHunter, hunter, pastor zagłady
Mania -
Deathstrroke-
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken”, „Prince Charming” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
a no racja... odżyje jak będzie Arrow ;-p
a jeszcze cos mi się sciaga na kompa i nic obejrzeć nie mogę;-p
ale ja się nie zgadzam na to.... zrobisz to swojej kochanej dobrej siostrzyczce ?
oj boziu.... ja oglądam film na 2 ;-p
i czekam az mi się w końcu to dziadostwo sciągnie;-p
Jaka kombinatorko, mówiłam wam przeciez już dawno o tym:P Btw. bedziecie tacy wkurzeni tymi nowymi odcinkami, ze pewnie podejmiecie ta sama decyzje co ja:D
ja już podjęłam ... przeczytałam opis 18 odcinka... i co Palmer będzie ciężko ranny a felka będzie przy nim cxuwac razem z mamusia> mam dość.... to sa jakies zżarty... pa pa Arrow !!!
Magda to tylko opis, wiedziałas ze bedzie ciezko, poza tym nie bylo jeszcze odcinka, nie wiesz co sie tam wydarzy, rozumiem twje wzburzenie bo mnie to tez wkurzylo ale nie az tak zeby rezygnowac, poczekaj do końca sezonu chociaz :*
hej wszystkim :D
szczęściarz :) ja cały tydzień miałąm nocki, teraz dzien wolnego i znowu :Pi troche spraw na głowie ale w kwietniu sie wszystko uspokoi :)
cos sie wydarzylo ciekawego ??jak mnie nie bylo??
ale po co? wiadomo co będzie... felka w szpitalu zrozumie jak bardzo kocha raya i tyle... niby ten odcinek fani Olicity mają polubić ale tak nie będzie,,, i gdzie tu szansa na Olicity,,,
Rose miała racja Troll z nas kpi i tyle...
A tak pozatym to Hej :-***
a ja uważam ze wlasnie zda sobie sprawe ze Ray wcale taki lepszy od Olivera nie jest, tez lekkomyslnie naraza swoje zycie ble ble itd :P
moze na początku będzie sie martwiła ale mysle ze pod koniec odcinka cos juz zacznie switac w jej głowce...
Troll zawsze nam dowala i kpi...więcej wiary kochana :)
Wmapirków nie porzucasz a tam to dopiero nudyy straszne i masakra wiec Arrow tym bardziej nie powinnas :D
Pamiętasz co Ci wczoraj pisałam? że Olicity jest głownym powodem dla którego oglądam Arrow...
a nie widze szans na Olicity :-( a Palmera nie chce mi się oglądać i rozpaczającej felki wypłakującej się w mamusiny rękaw....
no pamiętam, ale uważam że najpierw powinnaś ten odcinek obejrzeć i ewentualnie po nim zrezygnować bo opis odc niczego nie udowadnia, to tylko malutki fragment...ale to twoja decyzja :)
fragment- który mnie dobił ;p Mam dość Palmera-wszystko kreci się wokół niego....
nie będę cię więcej męczyła, bo zaraz Rose i tak wszystko zaneguje :P
strasznie mi przykro tylko i szkoda...:( <beczy na maksa>
nie ma co płakać... :-) wiedziałam ze prędzej czy później do tego dojdzie... bo moja cierpliwość wisiała już na włosku
hehe łezka uroniona :P
moja cierpliwość się nie wyczerpała... ja dalej swoje wiem i tyle...potrafię wiele przetrwać... :)