Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia", Mały piękny Demonek
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose", Pani Harrison, Mroczna Evil Wyrocznia
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul, Demonek, Mentor
Agata – Malicious Delicious Agueda, Wyrocznia
Skur_wol – GorillaHunter, hunter, pastor zagłady
Mania -
Deathstrroke-
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken”, „Prince Charming” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Mowiłam Ci, to był tylko chwyt na ten sezon z Olicity. Felka uświadomi sobie ze kocha Raya i odejdzie z nim razem do spin offa. Jesli on ma byc ranny to na pewno dojdzie do niej ze to jego kocha jako osobę, a nie przez kostium czy jego zapedy.
ja juz nic ze swojej strony nie napiszę , po prostu mam inne zdanie i tyle... przecież jeszcze odcinki przed nami i sezony ...ale... :)
BTW Rose nowy avek??
Tak Bzyczku, zmieniłam sobie. Bzyczku no i co z tego ze odcinki przed nami lub sezony. Oni nigdy nie mieli zamiaru ich polaczyć. Ile trzeba bedzie czekac? 2-5 10 lat? Palmer przychodzi dostaje od razu wszystko. W 4 sezonie znowu się pojawi Palmer tylko w zenskiej postaci, i tak w kolko
Cudny avek :D
Ja jestem zainteresowana podróżą Olivera itd, Olicity uwielbiam i mam silna psyche więc wytrzymam wszystkie upadki :D i nawet te maluteńkie wzloty, nie mówmy hop, tego na 100% Rose nie wiesz :)
no od kiedy Lois sie pojawiła 4 sezon do 9, jak dopiero zaczęło się coś na poważnie dziać, dokładnie odc 9x06 :)
nie... oni dla mnie zawsze byli dobrymi przyjaciołmi, Chloe dostała Olivera :d
to zalezy jak się patrzy bo to są zupełnie inne wersję Green Arrow. no mi też bardziej Amell przypadł do gustu ale do Hartley mam sentyment, też był super :D
Moim zdaniem w smallville,GA mniej wytrenowany byl...A pamietasz jak tam wyspe pokazali?:)
haha nooo :) ale tam akurat bardzo mało jego historii było...wiadomo serial skupiał się na Clarku. co mi sie podobało to jego łuk,że się składał, więc jak podobny chwyt zobaczyłam w 3x01 odc Arrow to od razu miałam banana na buzi :D
haha dobre, pierwsza sena w odc 3x01, albo w restauracji jak idzie na randke z Felką :D
widziałeś kanadyjskie promo odc 3x16??
https://www.youtube.com/watch?v=nBt1cgT9MZo&app=desktop
Nie widzialem...Jedyne informacje ktore widze o serialu to jak przegladam facebooka...Bedzi ciekawie:D
ja też czytam spoilery i wiem o co chodzi Magdzie, ale nie porzucam serialu, bo odcinka nie widziałam a poza tym tu o historię Olivera chodzi ;) Olicity będzie w końcu, po co się załamywać ...:)
wiesz ja czasami też się schizuję ale jednak poźniej dociera do mnie że to serial przecież :)
ja nie widze sensu w schizowaniu sie. To tylko serial a wiadomo, ze scenarzysci i rezyserzy nie sa w stanie wszystkich zadowolic
no tak, i tak jak to już wcześniej wspominałam szybko dali nam sceny między Olicity, przecież przynajmniej 2 sezony jeszcze przed nami, jak by ich teraz połączyli to później byłoby narzekanie że nudyyy itd
a tak cieszmy się tym co mamy, podróż Olivera trwa dalej...
a poza tym chyba nigdzie nie bylo napisane, ze Oliver i Felicity beda kiedys razem, moga robic maslane oczy do siebie itp. co nie znaczy, ze beda razem, a chwyt marketingowy na serial tez musi byc
no to jest megaaa chwyt marketingowy, bo fanów Olicity jest megga dużo :) nie powiedzieli i niepowiedzą, ja po prostu wierzę w to i tyle, serial oglądam dalej z przyjemnością, czasami mniejszą ale mimo wszystko cieszę się z każdego serialu, tym bardziej że oglądam go od pocżatku emisji kiedy nie było jeszcze Felki a tym bardziej Olicity :)
zal... No coz szkoda, ale powiem ci dobrą decyzję podjełas. Oni nie mają zamiaru ich polaczyc co wynika z ich wypowiedzi i z nadchodzacych odcinków. Oni nawet nie dadza ich razem chocby na 3 odcinki bo w d mają ich fanów. Beda sceny patrzenia sobie w oczy, z których nic nie wynika
Ps. 18 odcinek przełomowy buhahahahahaah. Jak zobaczyłam zdjęcie Routha z Ross od razu miałam złe przeczucia. Wierzcie w kazde slowo Trolla
ten odcinek będzie przełomowy dla Raya i felki... jeszcze w tym odcinku ma felka wyznac swoje uczucia do Olivera? powie mamusi że myślała ze kocha Olivera ale spotkałą raya i to jego naprawdę kocha...
Tak. Zobacz jeszcze razem pojadą do Central City po tym odcinku, wiec wszystko sie zgadza tak ja mówisz:)
tak będzie .... i gdzie tu szansa na olicity? nie ma zadnej szansy dali nam kilka scen i tyle cieszcie się głupi fani....
Nie... ale wiesz już nawet nie chodzi o to ze nie będzie Olicity... jakoś bym to przetrawiła ale nie będę oglądać Palmer show... wszystko teraz kreci się wokół niego... przecież to sa kpiny... pomijają inne postaci a skupiają się tylko na tym nażelowanym kenie...
Oliverowi zabierają wszystko a Palmerowi dają wszystko....
wiem... ale nie będę oglądac czegoś co mnie wkurza... jak już powiedziałaś to tylko serial... Nie ten to następny :-)
ja się nie schizuje.... Fakt wkurzyłam się.... ale teraz już to po mnie spływa;p Niech robia co chcą;p
I jeszcze mama smoak specjalnie przyjezdza dla Raya, a gdy Oliver umarł to wszyscy mieli go w nosie.... geez.
wiesz co mnie wkurza? to ze przez 2 sezony pokazywali jak felka kocha olivera.... a pojawia się palmer i wszystko niszcza....
Felka w tym sezonie to typowa pusta lala, która nagle ma jakas chcice na faceta, niewazne kto, byle całował ziemię po której stąpa. Ona nigdy tak naprawde nie kochała Olivera, wychodzi na to ze była zauroczona tylko jego wygladem ( odc 18 Flasha Ray is like Barry in Oliver's body), pozycją i tym, że Oliver słuchał jej. Teraz gdy Oliver działa jak bładzacy po omacku to Felka zamiast go wspierać to zawija kiece i wskakuje do łożka komuś, który jest zdrowszy emocjonalnie. Typowa chorągiewka