PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63903
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)

Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy" 

A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :

Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia", Mały piękny Demonek
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose", Pani Harrison, Mroczna Evil Wyrocznia
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul, Demonek, Mentor
Agata – Malicious Delicious Agueda, Wyrocznia
Skur_wol – GorillaHunter, hunter, pastor zagłady
Mania -
Deathstrroke- 

A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken”, „Prince Charming” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase) 

Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-) 
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze 

Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki 
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel

Przygody Anonimowych Arrowholików 
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka

MagdaLena121

Przykro mi to mówić, ale naprawde ale to naprawde Oliver zasluguje na Laurel, ona nigdy nie odwrociła się od niego, na poczatku była zła na niego z powodu tego jak ją traktował, ale od dłuzszego czasu to jest jedyna osoba, która zawsze stoi obok Olivera no matter what:D.

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

Serio czy to ironia?:)

ocenił(a) serial na 10
Skurwol666

serio... tez tak mysle... mimo ze uwielbiam Felka to w tym przypadku ona nie dorasta Laurel do piet... Oliver skrzywdził Layrel tyle razy a mimo to ona zawsze jest przy nim a Felka odwraca się od niego prze pierwszej okazji

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

dokładnie.

Skurwol666

serio ja tak mysle.

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

To jak tak myslisz to dobrze:)

Skurwol666

Badz co badz Laurel nie zachowuje się jak typowa napalona na kazdego faceta blondynka.

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

Chwala jej za to:p

Skurwol666

Heh, mówią ze to faceci mysla spodniami, a widocznie Felka nie lepsza...

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

Co zrobisz?:)
To jest pierwotny instynkt:P

MagdaLena121

Przegieli z tym Palmerem totalnie, wszystko niszcza dla niego. Wszystko odbiorą Oliverowi, a Palmer dostanie wszystko nawet pieprzona paprotke.

bzyczek881126

Bzyczku ale po co nakrecasz? Nie bedzie już Olicity, podobno odcinek 20 bedzie jeszcze gorszy...

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

Nie nakręcam tylko przedstawiam swoj punkt widzenia, ty za to jak zwykle kochana nakręcasz swoim pesymizmem :P
Ale coż ja dalej mam wiarę i oglądam.... do czasu aż Oliver Queen/Arrow nie zniknie całkowicie z serialu ... :)

ocenił(a) serial na 8
bzyczek881126

Ja ogladam do ostatniego odc:)

ocenił(a) serial na 8
Skurwol666

ja tak samo :D

MagdaLena121

Magda mówiłam wam niestety....

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

wiem wiem kochana... teraz liczy soe tylko Palmer... Niech się nim udławią ...

MagdaLena121

przez taka pier-dole dajesz sobie spokoj z serialem? :)

ocenił(a) serial na 8
mania19

chwała ci mania19, w końcu ktoś poza mną racjonalnie podchodzi do tematu :P

ocenił(a) serial na 8
bzyczek881126

Ja przeciez mysle tak samo:)

bzyczek881126

moze bardziej logicznie :) no po co sie serialem przejmowac az tak czy jakimis spoilerami czy bo ktos cos napisal :)

ocenił(a) serial na 10
mania19

dla Ciebie to pierdoła... a ja nie będę oglądać Palmer show....

mania19

Maniu mhm Madzia ogladała ten serial z powodu Olivera, Teamu Arrow i Olicity wiec jaki sens w dalszym ogladaniu jesli Olivera to idiota, Team Arrow nie istnieje o Olicity nie wspominając?

BlueRose_0709

no ok ją rozumiem, ale Ty juz wczesniej powiedzialas, ze nie bedziesz tego ogladac a caly czas jakies zale masz bo bedzie Palmera wiecej bo to bo tamto. Skoro sie mowi, ze czegos sie nie bedzie ogladac to po co sie tym interesowac? Mnie jak przestaje interesowac jakis serial i nie mam zamiaru go ogladac to o nim zapominam po prostu

mania19

Maniu jestem na tym forum tylko z powodu was, uwierz mi gdyby nie nasze rozmowy to już dawno nie byłoby mnie tutaj. A ponieważ są poruszane tutaj tematy związane z Arrowem wiec mimo wszystko odpowiadam na nie.

BlueRose_0709

no my akurat za duzo nie rozmawiamy :)

mania19

no nie, ale z Bzyczkiem, Madzia dość długo bo od listopada.I skoro dzielimy z Madzia wspolne uczucie antypatii do postaci Palmera nic wiec dziwnego ze wymieniamy sie spostrzeżeniami:P

BlueRose_0709

no spoko :)

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

ale w tym Rose nie ma nic złego, mimo na przykład różnic w naszych poglądach dalej ze soba rozmawiamy i o to chodzi :) nie oglądasz Arrow ale dalej z nami jesteś :D

bzyczek881126

No wlaśnie, ale Mani chyba chodzi o to, że jak nie ogladam Arrowa to nie powinnam sie denerwować i gadać o nim...

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

ale ty sie juz nie denerwujesz przecież... wlasnie po to zrezygnowalas z ogladania :) twoja decyzja i tyle... nie podoba mi sie ona bo wolałabym abysmy wszyscy ogladali ale i tak dalej tu jestes więc :D

bzyczek881126

Ja wrocę do tego serialu tylko pod warunkiem ze Oliver odkocha się w Felce i związe się z Laurel, Palmer kopnie Felke w tyłek, a Felka zostanie sama na lodzie.Och to byłoby piekne.

ocenił(a) serial na 8
bzyczek881126

A chcialabym naprawdę. Trochę by w końcu dostała po tyłku, bo się powrzewracało co niektórym w głowie. A i fajnie byloby gdyby Oliver wział sobie Chloe z Smallville do pomocy w Foundry.
Lauriver forever!:D

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

Pfuuuu wypluj te ostatnie słowa :P
Bleeee....
No Chloe spoczko była :D

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

Raczej sie tego nie doczekasz:P

Skurwol666

Mam nadzieję ze tak, Laurel i Oliver to pokrewne dusze, dobrze sie rozumieją, wspierają się, jedno za drugim wskoczyło by w ogien. Piekna para.

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

Nie wierze ze to piszesz:P

Skurwol666

To uwierz, oficjalnie przeszłam na stronę Laurel i Olivera, od dzisiaj tylko Lauriver. Naprawdę Oliver zasługuje na kogoś lepszego niż blond chorągiewkę na wietrze, a w tym wypadku Laurel spełnia wszystkie wymagane kryteria. Oni naprawdę w głębi duszy sie kochają, stara miłosc nigdy nie zardzewieje.

Ps. Nie myślcie, że to zarty. Mówię jak najbardziej na serio.

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

Ok,spoko:D

Skurwol666

Przyłaczasz sie do mnie?

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

Czemu nie:P
(Cos czuje ze nasze stowarzyszenie bedzie mialo tylko 2 czlonkow):D

Skurwol666

Nie sądze, z czasem staniemy się liczniejsza grupą. Bo niedlugo wszyscy zobaczą jakie silne uczucie ich łaczy. Niech teleportują Felicity z przerosnietym ego i czymś jeszcze do Central CIty.

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

Musimy miec program polityczny H@H@H:P

Skurwol666

napiszemy:) I z czasem opanujemy całe to forum. Biedny Oliver niech zazna szczęścia z nią...

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

A pozniej opanujemy caly internet...

Skurwol666

SI!:D Zdobędziemy:)

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

Zawsze czulem ze bede kims waznym H@H@H@:P

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Kobieto nie strasz mnie ;-p