Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia", Mały piękny Demonek
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose", Pani Harrison, Mroczna Evil Wyrocznia
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul, Demonek, Mentor
Agata – Malicious Delicious Agueda, Wyrocznia
Skur_wol – GorillaHunter, hunter, pastor zagłady
Mania -
Deathstrroke-
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken”, „Prince Charming” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
w zyciu;p
ja zawsze byłam jestem i będzie team Olicity :-*** Nie ważne co by się działo :-)
Ja mówie na serio. Jak pisałam wyzej od dzisiaj jestem team Lauriver. Felicity kompletnie nie zasługuje na Olivera. Oliver niech zazna szcześcia z Laurel. Jesli ich polacza a Felka zniknie z Palmerem wtedy wróce do serialu.
Skarbie nie gniewaj się za to co powiem... ale tobie jakaś zaraza zjadła mózg;p skoro takie bzdury wypisujesz;-p
Nie, Oliver z Laurel zasługują na wspolne szczescie. A Felka niech idzie sobie do Bruce Wayne'a jak juz Palmer jej przestanie wystarczać. On jest lepiej usytuowany niż Palmer i Oliver razem wzieci. A potem niech przeleci jeszcze całe uniwersum.
Tak mysle, wiesz Oliver naprawde zasluguje na lepszą osobę niż Felka, która zareagowała na śmierć Olivera jakby straciła swojego żółwia. Oczywiście bedzie wylewać morze, oceany, nawet wyrwie sobie wszystkie włosy jak Ray bedzie lezał w szpitalu z raną na tej swojej cennej twarzyczce
oj już nie przesadzaj... felka zareagowała tak jak miała zaregować.... ona kocha olivera ale tyle razy ja odrzucił ze postanowiła ona spróbować z Palmerem...
błagam Cie co wiecznie będzie za nim latać i czekać jak wierny piesek az jaśnie ksiąze Oliver zdecyduje że ją chce?
Nie, ona wiecznie bedzie szukać lepszej okazji. To naprawde pusta dziewczyna, ktorej imponują rzeczy materialne i gołe klaty. Teraz gdy Oliver ją odrzucił, to zachowuje się za jak kobieta wzgardzona, nawet dla niej przyjaźń przestała się liczyć.
Już widzę te jej kałuze łez w szpitalnym łozku. Hahah, może ona jest taka napalona na Palmera ze wykorzysta go na szpitalnym łozku stad ten hospital sex?
Ty już na wszystko jesteś na nie... felka zrobiła kilka głupich rzeczy i już jest beee... pusta to ona by była gdyby ciągle czekałą na Olivera... on mógł bzykać wszystko co popadnie a ona jest z Palmerem i już jest zła.... Litosci....
Bo zachowała się jak typowa blondynka, poleciała na durną kieckę i naszyjnik, Olivera zrównała z sexy ciałem, na randce gada o klacie Olivera, a podnieca się jak nastolatka na goła klate Palmera. Litości.
Ty bys była zadowolona jakby dalej była popychadłem Olivera... a co tam nie ważne ze ten ja olewa itp. ważne żeby ona była przy nim,,,, nie ważne że czuła by się jak nipotrzebny śmieć....
Madzia, ale tak naprawde ona go kocha? Własciwie za co? Nie mówmy w tym miejscu o tym ze Oliver ją porzucił ale o tym jak Felka mysli o Oliverze i Palmerze, a widac róznice. Felka traktuje Olivera jak ciało, słyszałas podobnie goraca przemowe o Oliverze jak powiedziała w odcinku 7 o Rayu? Jedzie do Central City i co mówi Oliverze? Na randce najważniejszy punkt Oliver shirtless. Wow!
Wiesz ona w tym momencie chyba bardziej by zareagowała na los bezdomnego psa niż Olivera, który bardz co badz jest jej przyjacielem.
ta bo ty byś wolała żeby zalewała się łzami a nawet podcieła sobie żyły bo przecież jej pan i władzca umarł.....
oj bardzo cierpiała ale jej przeszło od razu po słodkich słówkach Palmera i opatrywaniu jego słodkiej twarzyczki i włażenia mu w tyłek. Naprawie niewiele jej potrzeba.
wyszedł nowy plakat Arrow :D ładnie w skórce się nasz Boski Amell prezentuje :) plakat lepszy niż Flasha, ale gdzie jest nowe promo??
Troll powiedział że będzie dopiero w nast tygodniu a Flash juz dwa filmy udostępnił...ah....:/
A to nie ma plakatu Atoma? Jestem rozczarowana....
Kto dba teraz o Arrowa Bzyczku, jest przecież Supergil, SuperSprint i Latajacy Superman ze swoimi poddanymi
to jedyne co mnie na maksa irytuje, ten słaby PR stacji, Flash jak zwykle pierwszy, ja rozumiem że nie mają dużo kasy ale do przesady, gdyby nie Arrow to żadne SuperGirl, spin offy i Flashe by im nie powstały :P
Kochana a widziałaś że felka zajęła 3 miejsce w rankingu kultowych żeńskich postaci komiksowych?
nieee... podaj linka, ja wiem ze jest konkurs YouTuba na najlepszą postać z wiedza komputerową itd. i oczywiście głosowałam na Felkę, szkoda że tylko raz mozna :D
poczekaj musze znaleźć bo ja to widziałam kilka dni temu;p Felka na 3 miejscu. Laurel na 5. a na 1 ta agentka Carter.
Bo to był ranking najlepszych postaci komiksowych ukazanych w serialu
Agent Carter jak najbardziej zasłużenie :) świetna babka, laurel to pomyłka. Sara już bardziej powinna a kto na drugim ??
Bzyczku, on nie pr we własnym serialu, on jest złem koniecznym. Gdyby mogli usmiercili by Olivera na stale, i wprowadzii na jego miejsce cudownego Kena lub Bruce Wayne'a
chciałas powiedziec 10 plan, nawet we własnym serialu nie ma dla niego miejsca. Kto jest własciwie odpowiedzialny z ten nowy spin off z Routhem?
jestem niezdecydowana;p
wkurzenie mi już przeszło i doszło do mnie że Arrow to nie serial o Olicity.... wię mysle że tak- oglądam dalej :-)
haha nie ma za co;-p ale jak wyląduje w zakładzie dla obłąkanych to macie mnie odwiedzać;-p