Bo do Arrow jeszcze daleko, a my mamy za dużo do powiedzenia :)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Rodzinko zadanie bojowe: potrzebujemy znaleźć tytuły dla Agatki i Ras bo oni tacy biedni pokrzywdzeni :(
Nawet nie wiemy czy faktycznie dzisiaj wypłynie:D Nie ma co czekać, a Trollenheim będzie dziś się bać zalogować na swój komputer:D
A dzień doberek! A może wieczorek? Tak tu sobie obserwuję i przeglądam tumblra czekając na jakieś spoilery. A tu dzisiaj jakaś cisza nie podobna do nas. Co się dzieje? :)
No nie dziwie się... za to dziwie się że Laurel i Roy będą chcieli.... Po tym co malcolm zrobił?
o tsk;p
ale puszcze nutke pesymizmu... to że nie ma o nim wzmianki w opisie nie znaczy że Go nie będzie :-(
Oliver przeciez wraca w tym odcinku. Ale powiem ci ten opis odcinka mnie zastanowił Still operating without Oliver? Heloo on nie żyje... dziwne...
no to brzmi tak jakby oni już wiedzieli że on żyje... tylko nie jest z nimi... podejrzane... też myślałam nad tym że właśnie ta scena Felki będzie związana z tym że Oliver nie wrócił do nich... hmmm.... może da znać że żyje ale z jakiegoś powodu nie wraca ...
Mhm, a może bedzie taka wersja, że on jednak będzie w SC ale nieprzytomny.Poza tym, skąd Malcolm w SC? Przecież on miał zniknąć z Theą...
i co myślisz że Team arrow będzie wiedział o Oliverze? No właśnie przecież w 11 odcinku Malcolm będzie uciakał z thea wiec skąd jego obecność w S.C. i potencjalna współpraca z Team Arrow...
jak to dotrzymał słowa? jestem niedoinformowana ale dopiero weszłam na neta;p
http://marcguggenheim.tumblr.com/post/108287128859/im-sure-no-one-is-interested- in-this
Obiecany Kiss olicity <3
ps i cały weekend będzie udany :-)
Cudny prezent :-) :****
Ja tez juz jestem. O ja !!!!!! Ale jestem przeszczesliwa ;D teraz niewiem ktory lepszy ;p
Jestem, szczęka mi opadła! Nie widział jej ktoś po drodze?! Kurde teraz nie wiem, który pocałunek był lepszy...
jestem jestem i właśnie widziałam :-) dlaczego nie dali tego w 23 odcinku no dlaczego wtedy wszystko było by perfekcyjne :-)
super!!! moim zdaniem lepszy od ppremiery, ale wycieli bo on wkłada jej to strzykawke z antidotum do reki w miedzyczasie:D Guggetroll to naprawde facet!
mi się oba podobały więc ciężko mi wybrać:-) Ale tak się ciesze ze dotrzymał słowa bo już myślałam że poleci z fanami Olicity w kulki;p a tu taka niespodzianka ;p
Nie dali bo ciężko by było ich rozdzielić na 3 sezon, a tak... chociaż nie wiem, ja to tak widzę :P
nie dali też z tego względu że to wszystko było tak jakby "wyreżyserowane" przez Olivera a oni chcieli żeby ;pierwszy kiss Olicity był niespodziewany wynikający z prawdziwej miłości:-)
oj tam, ta chemia w tym kissie zwala mnie z nóg. Jakby dali go w finale to fandom olicity załamałby się bo dostał kocham cię i kissa w jednym czasie. Grupowa śmierć :)
o tak totalnie zgon;p
teraz tylko cierpliwie czekamy na trzesi Kiss;p
Oj ten to będzie magiczny ( chyba padnę na zawał)
Agatko ja też;p ale fani laluliver przyczepili by się się do tego ;p dlatego się wstrzymali i dali kiss w 3x01 <3 który był tak samo perfekcyjny :*
Niech Ci fani Laurel spier... Ten kiss jest cudny, ach gdyby dali go w premierze, zamkneli by buzie wszystkim jej fanom
Otóż to nies Spie.....
Ale ten kiss z premiery tez był cudny ;p
Kurcze oba są cudne oni są perfekcyjni;p I niech mi ktoś teraz powie że oni nie będą razem to dam patelnią w łeb ;p
chodż Rose ;p z Tobą będzie mi raźniej;p
Pamiętajcie jak będę coś pesymistycznego mówić o Olicity to od razu przypominajcie o patelni;p;p
Ej jak one są takie perfekcyjne i magiczne, to jak będzie wyglądał ich sex?! Chyba nie wytrzymam!
ja nie wiem;p mój ekran to chyba eksploduje przez ta chemię między nimi;p Już bym chciała to zobaczyć <3
Perfekcja czysta Perfekcja :*** Kazda inna para nie dorasta im do pięt !!!