Bo do Arrow jeszcze daleko, a my mamy za dużo do powiedzenia :)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Rodzinko zadanie bojowe: potrzebujemy znaleźć tytuły dla Agatki i Ras bo oni tacy biedni pokrzywdzeni :(
My name is Laurel Lance. After 3 three years after Oliver's island I eventually found my new life goal- I must become my sister Sara and the supreme justice in Starling City. In order to do this, they needed to kill my sister and Oliver Queen.
Btw. AL Ghul może być mentorem lub sojusznikiem Olivera. Oliver moze wrócić szybciej niż się spodziewamy ale w zupełnie innej roli. Odcinek 16 nazywa się "The Offer". Zastanawiam się, czy właśnie w tym odcinku AL Ghul nie zaproponuje mu "posady" w Lidze i nakłoni go do odrzucenia rodziny i bohaterstwa w SC.
Olivier raczej powie mu "goń się" a ten patafian dostanie ataku i Olivier będzie musiał salwować się ucieczką;p
I "Fandom Laurel top and Felicity fans can kiss their ass":P Jeszcze pewnie to chciała powiedzieć, ale zdjęli ją z anteny;p
Wiesz co, to nie jest takie nieprawdopodobne. AL Ghul może mu w zamian obiecać, że Liga ani on sam nie zrobi nic Thei. Mogą razem uderzyć w Malcolma, dlatego stąd ten 15 odcinek i ta scena na lotnisku gdzie Oliver mierzy z łuku do Malcolma.
Również The Offer moze odwoływać się do Diggle'a, gdzie Waller może mu zaproponować posadkę w Argus lub Suicide Squad
http://kawusia25.tumblr.com/post/108338046011/who-says-your-favorite-line-in-3x1 0-and-is-that
kwestia Diga z 3x10
Z jakiego weekendu! Kochana ja dziś spedzilam pol dnia na uczelni ..miałam 3 egzaminy;//..ahh jakie to życie niesprawiedliwe;D
A wczoraj mnie nie było, dziś się o nim dowiedziałem. I co zadowolone, było według was romantycznie. Namiętnie:P
pocałunek supeerrr, fajnie było go zobaczyć, no i Guggentroll nie dał ciała, ale dla mnie jednak ten z premiery lepszy :D :P
Cassidy Obwieściła że szczur, dowie się kto zabił Sarę i widzowie będą zaskoczenie jej reakcją;p
czytałam;p a i jeszcze ze Kanarek będzie ostro walczyć;p a i ta tępa dzida będzie chciała zając miejsce olivera w Team Arrow.
Też masz tak że, posty które teraz piszemy pokazują np godziną temu?
PS coś mi się pieprzy ostatnio i nie tylko na filmweb, nawet w grach online moi znajomy niby są ale pisze offline:P
:D podaj czas i miejsce :D ja zawsze chętna, akurat w lodówce mam, chłodzi się na środę:P
No idealnie, tylko kto będzie mnie zbierał z podłogi mam słabą głowę, ale czasami trzeba się oczyści i oblać pewne:D rzeczy
Rany to Ty serio nie ogarniesz odcinka na trzezwo;D..haha ..tak tak wiem ..ten bol po ,,stracie'' Olivera ;D
najgorsze jest to że teraz mamy z kim porównywać BC, bo jakby od razu wprowadzili Cassidy jako BC to może jeszcze udałoby mi się przekonać do niej, a tak mam porównanie do świetnie wyszkolonej i wysportowanej Lotz :P
no naprawdę ciekawe jak jej to wyjdzie, pewnie presje odczuwała niesamowitą grając BC, jak spartoli sprawę ( bardzo prawdopodobne, chociaż w Supernatural była bardzo dobra ) to już nic jej nie pomoże :P
nie zajmie, nie ma mowy, a ja czytałam wywiad z Mattem Nablem:0 mówił że Oliver może wrócic szybciej niż nam się wydaje, ale w zaskakującym dla nas momencie i formie. dodatkowo że w jakis sposób Ras będzie dla Olivera mentorem :)
Historia batmana się powtarza, jeszcze tylko Ra's będzie kazał chajtną się Olivierowi z Nyssą;p
no serial w tym sezonie dużo czerpie z historii Batmana, ale i tak czekam aż twórcy nas czymś zaskoczą :D
Haha;D..Chris jak zwykle w szczytowej formie;pp..juz widzę ten ślub ..pod przymusem kolejnego ,,przebicia'' Olivera;D
Nyssa i Olivier składają sobie "dozgonną miłość" a Ra's stoi za olivierem z mieczem i myśli "teraz będę celniejszy, powiedz tylko coś co mi się nie spodoba"
Z pewnością byłoby to wydarzenie roku;D..mowie Ci Chris jak wczoraj wrzucili nam ten pocałunek Olicity ..to był czysty szał;pp haha