Bo do Arrow jeszcze daleko, a my mamy za dużo do powiedzenia :)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Rodzinko zadanie bojowe: potrzebujemy znaleźć tytuły dla Agatki i Ras bo oni tacy biedni pokrzywdzeni :(
Ci fani to porażka;DD..no ale masz racja pewnie natychmiast by się przyczepili..
Nie wiem czemu, ale ten z premiery wygląda dla mnie trochę marniej niż ten. Mimo tego, że wiem że to pułapka. Może to przez ten uśmieszek? :D
Bo to tak naprawdę to pierwszy aktorów, może im sie udzielily emocje. A potem to już rutyna wchodzi...
może dla tego ze w kissie z premiery było więcej dramatu? Toż to był kiss pożegnalny ;p
Akurat ten z trzeciego sezonu ma w sobie cos magicznego..ta mina Olivera po pocałunku kiedy Felka odchodzi..te ręce trzymane w gorze..ten oddech jak odbiera telefon ..ahh cudny*.*.. Ale ten z 2x23jest równie perfekcyjny ;pp ..
Kurde muszę oglądnąć jeden po drugim, żeby się zdecydować. Ten na razie dominuje nad tamtym ale jest świeżutki. Ale prawda, oba są magiczne i żadna relacja Oliver - Laurel (nawet seks) tego nie przebije! That's love, bitch! :D
:-) ...nawet mi nie przypominaj o tym seksie bo to była jakaś zenada;/.. Juz lepiej mu szło z McKenną;D
Z McKenną, Heleną i nawet Isabel. Sorry Laurel ale wypadasz najsłabiej! Jak zwykle :D
Oo ja tez ja lubilam ładna i przynajmniej miała cos w głowie;pp..no kiss robi furorę;d..jedna scena a tyle emocji..ta chemia aż paruje ;d
ile my na ta bombę będziemy musieli czekać;p Ale jednego jestem pewna BĘDZIE WARTO <3 potem przez miesiąc będę szukać szczęki;p
Żeby tylko szczęki! Jak dojdzie do czegoś więcej to ja zgubię szczękę, rozum i jeszcze serce mi wysiądzie! Ale będziemy mieć tyle czasu by się na to przygotować! :D
Powiem tylko że seks Olicity będzie w najmiej spodziewanym momencie mówie wam;p Troll zrobi tak ,że fani Olicity padna !!!
Stephen skomentował :-)
Sinceriously
sin-ce-ri-ous-ly
adv.
1. the ability to speak freely, openly and honestly; about anything: if you're going to say something, say it sinceriously.
2. to initiate any action while spreading as much good karma as possible.
dobra dziewczynki ja ide spać ale jak tu zasnąć??? a jutro trzeba wstać o 6:-( Dobranoc Moje Olicitoholiczki :*****
No ja nie wiem jak Ty zasniesz;pp..a ja to samo;p..jeszcze jutro zaczyna mi się sesja;0..chyba zwariuje;pp..
..miłych snow;))
nie wierm Rose;p Ja wariuję przez to ciągle tylko arow i olicity i tak w kółko ;p Uzależniłam się <3
Niszczy życie! Ogłupia i powoli zabija! A trzeba pamiętać, że kolejki do lekarzy są coraz dłuższe :D
Ach nie mogę z tego kissa! Chyba podoba mi się bardziej niż ten z premiery! I do tego ten mały uśmieszek!Mhmmm...
Dokładnie! Aż się czuje te wszystkie przeskakujące iskry ( wolę elektrony :P)!
Reakcja chemiczna to za malo powiedziane¡!!!!!!!!!Rose;D....kochaaaammmm ich<3<3<3
Boże, tam jest taka chemia jakby zaraz mieli się na siebie rzucić, a z ciuchów miały zostać tylko strzępki! :D
Gorzej!! Świętokradztwo do potęgi;pp..nie no wspaniała scena..wspaniała:-) ..i jak tu wątpić w Olicity?..albo jak teraz oglądać ich chwilowe rozdzielenie;(..:-)
Nawet nie przypominaj. Aż mi gorzej bo tu takie piękne kissy, a na chwilę obecną Oliver "nie żyje" i nie będzie nic przez co najmniej 3 odcinki. God why?!
Jej ostatnie słowa z kanadyjskiego promo..;( i to gasnące światło ..ohh musimy to jakoś przeżyć:-)
Przetrwamy bedzie ciezko ale przetrwamy:D Matko ta dziewczyna co wczoraj do niego napisała chyba powinna dostać jakiś order:D