Brace yourrself, Arrow is coming!
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Jak to nie jest lubiany?;D..znam przynajmniej dwie osoby poza mną które go lubią haha;pp
Nie ma..żadnych przeszkód ..twórcy lecą na spontan..kogoś uśmierca a później jednak uznają ze to zły pomysł i bum..powrót;D
..zauwazylyscie ze my we trzy ciagniemy to forum jak kon pod gore;pp haha
zauważyłam Agatko ;p Kawusia ma naukę a Werka gdzieś się zagubiła;p O Chrisie i grzybku nie wspomnę;p
Gdyby nie my to by to forum padło;p
Ps, właśnie twórcy czasem robią nieprzemyślane decyzje potem dochodzą do wniosku ze to byłe złe i odwracają to;p Byle tylko miało to sens to ja jestem za ;p
Chris ostatnim razem kiedy się tu pojawił to narzekał na brak czasu, Grzybek bodajże ma druga zmianę w pracy..no a reszta tak jak mówisz:-) ..ahh a faceci tak chcieli tutaj rządzić;D..
No i masz racje byle wszystko miało sens:-)
Fececi to cieniasy przy nas;p My kobiet jesteśmy przyszłościa :-) i władcami tego Forum :-)
Powróciłam z zaświatów kochani :) czuje się urażona waszym stwierdzeniem że tylko wy ciagniecie to forum... buuuu... mnie nie było tylko kilka godzin :P byłam w kinie na Uprowadzonej 3 a teraz z niecierpliwościa czekam na Flasha :DD i z wami zawsze jestem myślami :D
Oj Wercia ale cię nie było:-) Tęskniłysmy :-)
I jak film? bo też mam zamiar się wybrać:-)
do 1 części sie nie umywa, ale przyjemnie sie oglądało. dałam 6 bo był niezły ale nic nadzwyczajnego :P
a to może się kusze;p albo poczekam aż będzie na necie;p
A propo premier kinowych wybierasz się może na 50 twarzy greya ?:-)
no oczywiscie, juz bilety w przedsprzedaży sa. ide z kolezankami grupa, chyba z 10 nas bedzie :P
ksiązka mnie nie zachwyciła tak mocno ( słaby język i styl pisarki) ale ide dla Jamiego Dornana ;D
Co wy macie z tym Jamiem? mnie on w ogóle nie kręci...
A ja się w książce zakochałam. oczywiście masz racje ze stylem i językiem ale pochłonęła mnie bez reszty:-) Dakota dla mnie jest idealna Anastasią ale jamie w roli Christiana ? nieeeee....
dla mnie jest idealny, chociaż wole go z zarostem, ohh taki męski ... uwielbiałąm go w Once Upon a Time ;) i ten głos, Anastasia jest mi obojętna, ale czekam na scene w windzie z trailera... :D
o tak ta scena;p w OUAT jamie był boski ale do roli christiana mi nie pasi;p no jakoś nie mogę się przełamać ;p ale może zmienie zdanie jak obejrze film :-)
Madzia, myślę dokładnie to samo. I on jeszcze bez zarostu, trochę kicha... A co do Anastazji to bleh... Spodziewałam się kogoś lepszego, na ale cóż trudno, może sobie poradzi :P
Yhym..nie rozumiem czemu jest na nią tyle hejtu w necie... Chyba właśnie ta jej bohaterka taka miała być:-)
dokładnie.., ale wiesz ludziom nie dogodzisz;p Oni chyba chcieli żeby Anę grała jakaś seksbomba ale postać Anastasi to taka sierotka marysia- a nie wiem czemu Dakota mi się z nia kojarzy ;p
Mi tez się właśnie tak kojarzy ta Anastazja:-) ...typowa szara, wstydliwa myszka:-)
No przepraszam tak mi się napisało;pp.. Oczywiście również masz ogromny wkład:-) ..
Ogladasz Flasha live? ..
wybaczam :))) nie umiem się nawet na was gniewać kochani, brakowało mi was, ale miałam troche zajęć itd.
no oczywiscie Flash Live :D
czy ja dobrze widziałam i ktos nowy tutaj się nam pojawił ?? cos mi przemkneło jak zerkałam na poprzednie strony :)
Aaaa tak był ktoś nowy:-) ..miłośnik Arrow:-) ...wspaniale ze ogladasz gdyz ja również to planuje;D
tyle na ten moment czekałyśmy, a jutro to dopiero bedzie szał :D
czyzby kolejny członek naszego zgrupowania ??:D
a witam witam, my tu jesteśmy szalonymi maniakami Arrow, jesteś pewny że chcesz dołączyć ?? bo my za siebie nie odpowiadamy :P
super podejście :D to witam oficjalnie i nie krepuj się śmiało wyrażaj swoje opinie, nawet te skrajne, my uwielbiamy się spierać :p szczególnie o Palmera :D
Bo Palmer to zgroza... nie wiem jak można Go lubić;p Werka błagam Cie nie wspominaj o nim bo ja jak Rose dostaje wysypki i duszności ;p
nie chcę ale... :P do szaleństwa bym cie doprowadziła jak bym powiedziała że zmieniam zdanie o Laurel i ja uwielbiam :P
kochana ale w to to ja bym nie uwierzyła;p
Wiem doskonale o tym że ty "kochasz" Laurel tak samo jak ja :-)