Brace yourrself, Arrow is coming!
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Albo wczesniej kopnie w kalendarz...ciągle tylko te tabletki i tabletki.. Pewnie na depresje w związku z Laurel;D
Biedny Lance.... taki Fajny Facet a ma taką niewydarzoną córke...A może kurczak jest adoptowany ? to by wyjaśniało dlaczego Sara i Lance sa tacy swietni a ona beznadziejna
Super:-) ..gratulacje..bardzo się ciesze:-) ..ja wiem ze zaliczylam na pewno trzy egzaminy ..także wiem co czujesz:-)
No właśnie widzę mnie samego aż skręca na samą myśl jak oni to dalej wymyślą i poprowadzą ;) Już mnie ta przerwa co ma potem być też przeraża ;(
No ja to wiem że na pewno nie będzie dobrze mam tylko nadzieje że OIiver już wróci przed przerwą ;)
Oj tak tez mam nadzieje ze wróci..osobiście obstawiam 13 odcinek ..ale różnie może być:-)
no rodzinko szaleństwo:) ja tu wracam z niedzielnych wypadów na miasto a wy już nowy temat?? uwielbiam was !!!!:D no gratuluje wszystkim egzaminow zdanych i życzę dalszej wytrwałości. ja te nieszczęsne sesje mam już za sobą, ale trzymam za was kciuki :)))
co do waszych obaw o Felkę??ja takowych nie mam, nawet jesli rzeczywiście zostałaby Oracle, jak w komiksie i wylądowała na wózku to pewnie na krótko i nie koniecznie w tym sezonie, ale dodałoby więcej dynamiki do postaci i mi osobiście by sie to podobało:P ( sorry ale jestem czasami taka "Evil Werka: :P )
a przerwy kolejnej, tak długiej chyba nie wytrzymam :((((( ale żyjemy na razie środą i tylko to sie liczy... :D
hej Bzyczku:-) ja nie widzę Felki na wózku a nawet jeśli to tylko na jakiś czas i na pewno nie w tym sezonie:-)
Co do tej przerwy to ja chyba sobie powyrywał włosy ze złości...a na koniec 14 odcinku pewnie zostawią nas z jakimś cliffhangerem i zaś czekać miesiąc:-( Oni chcą nas wykończyć!
Ale masz rację na razie żyjemy środą :-)
Ps. już wiesz czy będziesz z nami oglądać na żywo?;-)
jeszcze nie, moja praca dodatkowa ma jeden minus, grafik na zaczynajacy sie jutro tydzień dostanę pewnie dopiero za kilka godzin :/// jest szansa, pewnie ominę albo Flasha albo Arrowa :((
oj tez bym chciała, jak bym mogła wybierać to już wolę opuścić Flasha na żywo niż odc Arrow :P
wiadomo Arrow Lepszy :-) ja jak w środe będę miała wolne to obejże Flasha w nocy :-)
no ale wtedy tez muszę czekać, ahhh czemu my serialowi maniacy mamy tak cieżko :P
Nie wiem czy ja jestem maniakiem..chyba nie;pp ..ale w Arrow i The Flash tak się wkrecilam ze aż nie mogę uwierzyć;D
jeeeee mam wolne we wtorek i środę więc WITAM SEANS LIVE :DDD idealny początek tygodnia :P
o jak się cieszę;p ja się jutro dowiem czy szef da mi wolne na środe;p na czwartek już mam załatwione wolne;p
ale bedzie seans :D może wszyscy sie zbiorą :) dzisiaj mam Chasing Life, Ncis La, nowy odcinek, jutro Flash, w środę Arrow i Chicago PD, czwartek Vampire Diaries... ojjj jak tu żyć ??? :P
oo tak oglądałam od początku, czekam niecierpliwie do 12 kwietnia na premierę 5 sezonu :))) ten serial jest fantastyczny, każdy odcinek jest jak mini film, świetnie zarysowane postacie, szczególnie Joffrey, tak świetnie znienawidzonej a jednocześnie jedenj z ulubionych postaci dawno nie widziałam w tv :)
swego czasu z matiim na temat GOT rozmawiałam, on jest chyba specem od tego serialu :P
,,Evil Werka'' mi się podoba ;D..co jak co ale wizja Felki na wózku mnie przeraża..wyobrazacie sobie...Oliver wraca, godzą się ,Slade ja rani, Felka w szpitalu..paraliż.,Oliver załamany znow postanawia ja opuscic ,,dla jej dobra''..zeby więcej nic złego jej się nie stalo..i znów koszmar od nowa..
no wiem wiem, dlatego to jest dobry motyw ale na sezon 4 lub piąty :D
moje druga ciemniejsza strona :D
Lepiej na piaty;D...taki romantyczny wątek i niech kończą serial mega happy endem ;pp
ostatnio był happy end teraz raczej go nie bedzie :p albo Olicity z happy endem ale Arrow niekoniecznie :P
Czasem wyłazi ze mnie ten okropny ,,Olicity pesymizm'';pp ale się staram:-) ..
..powiem Ci w sekrecie ze nie mogę się doczekać tych scen z Ray'em;D
no ostatnio nawet sobie na you tubie przeglądałam scenki z nimi :P i nie rozumiem dlaczego dziewczyny sa tak anty na niego :(((
Ale wy krakacie;p A wyobrazcie sobie Felkę na wózku? Ona jest jedną z tych wesołych postaci w Arrow a po czymś takich by się załamała i z naszej rozgadanej blondyneczki zostałby hmmm Wrak? Myśle że oliver właśnie wtedy by przy niej najbardziej był i nie chciał jej opuścić za to felka by Go nie chciała...
a ja wlasnie mysle ze by sie nie zalamala, o to chodzi, ze jest tak silna osobowoscia ze nic jej nie zlamie :D
każdego nawet silnego człowieka jest w stanie coś złamać i mysle że jeśli kiedykolwiek miało by się to stać to właśnie wtedy... ale i tak sądze ze nie zrobią tego w serialu :-)
jakby straciła np MamęSmoak to wtedy by sie załamała totalnie ale kalectwo?? nieee... to nie nasza Felka :)
czy ja wiem... aj nie ma co gdybać;p ten scenariusz jak na razie jest niemożliwy :-)