Brace yourrself, Arrow is coming!
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Wolałabym żeby zakończyli 14 odcinek seksem Olicity... wtedy to był by cud miód orzeszki i mogłabym czekać bez biadolenia :-)
..a ja osobiście napisalabym list otwarty z podziękowaniami dla twórców;D haha
pomogłabym Ci :-) kiedyś się w końcu doczekamy tej sceny ale mysle ze nie w tym sezonie--- niestety taka prawda... ja będę się cieszyc jeśli na koniec sezonu się spikną :-)
..ale wyobraź sobie jak silny będzie ich związek po tylu przejściach..Laurel, baby Mama czy jakaś inna pannica nigdy tego nie zmieni;D
Hahha, mam to samo. Zastanawiam się czy nie rzucić Arrowa. Sorry, ale oni (L&P) mnie nie interesują, Diggle i Felka beda usunieci w cien- beda podawać im herbatkę , Olivera nie ma... Podejrzewam, że ta scena w 12 nie bedzie taka wielka jaka probuje zrobić Guggentroll, ten odcinek przypada na sweepsy wiec beda dmuchać balonik az peknie z wielkim hukiem pod koniec odcinka. ( w zeszłym roku 13 odcinek przypadał na ten okres ).
Rose może nie będzie tak zle... ja sceny z L&P będę omijać a reszta może nie będzie taka zła,,,
Wiesz, ja może faktycznie zaprzestanę oglądać... szkoda czasu i nerwów. Pod koniec sezonu sobie nadrobię...
Nie no dziewczyny dajcie spokój..jakie ,,zaprzestaje'' oglądać..ktoś musi to SKOMENTOWAC!.. ..a dobre strony np..jak ktoś nastuka Laurel hmm;pp
Jak chcecie..ja nie odpuszcze sobie tego odcinka ..mina Laurel kiedy ,,myśli'' ze zostaje bohaterem..bezcenne;D
Hej wszystkim ;) Wczoraj nie dałem rady wejść bo szykowałem się do dzisiejszych egzaminów na studiach ;) Ale już mam wszystko zaliczone i jestem wolny ;) Wczoraj widziałem że była ładna burza z tym pocałunkiem ale przyznam szczerze był genialny ;) A teraz widzę że jakieś obawy się u was wkradły na temat Felicity że bd na wózku i wg ;( Ja tam dalej bezgranicznie wierze w Olcity i koniec nie wierze w żadne czarne myśli ;)
Gratulacje:) ja tam zaczynam wierzyć w związek Nyssy i Olivera oraz Al Ghula z Felicity, a co mi tam! Mnie już nic nie zdziwi.. Takie już głupoty tworzą...
Wątpie Rose...;p Ja Twoich czarnych scenariuszy nie biorę pod uwagę ;p
A w ogóle gdzie się podział Twój optymizm?
Kolejna bombowa para;D.. Po dziwnej żonie(urodziła Laurel).. I okropnie nieudanej córce!..Quentin musi zaznać szczęścia;D
Rany ..przecież On jeszcze nie wie ze Sara nie żyje..niech ta małpa mu powie bo to się zaczyna robic śmieszne..hmm nie irytujace ..jak Laurel