Brace yourrself, Arrow is coming!
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Miller, Purcell, Barry, Caitlin, Wells i Joe :D oo tak te okulary sa najlepsze :D
Ohh będzie się działo;D..apropo widziałam ze dodalas komentarz pod Gotham..nie wiem czy widzialas juz promo nstp odcinka ale ..to tez będzie bomba!! ;pp(Forum Arrow laczy wiele tematów);pp
oo tak widziałam, no serial się na maksa rozkręca, co mnie cieszy :))) my serialomaniacy łączymy się wszędzie :D co mi się bardzo podoba
jutro to muszę wybrać się na zakupy po prowiant :D hm w sensie dzisiaj na seans Arrow :P
dobra kochana zostały 4 min :P odezwę się po bo nie chce aby mi cokolwiek umknęło :)
Jasne-:-) ..ja raczej juz się dzisiaj nie odezwę ..w sensie po seansie bo jutro musze wstac o 6 ale ..jutro na pewno napisze wrażenia po odcinku:-)
Udanego seansu;*;pp
nowe promo Flash i Arrow razem :) ( i jest tam first look na KC jako BC )
https://www.youtube.com/watch?v=1XZnt09bzf0&feature=youtu.be
kochani krótki ten występ u Jimmiego Kimmela, ale fandom sie postarał i twittując sprawił że Jimmy zapytał o Felicity i Olicity :D
("Your fans are crazy. They are twetting over and over to me. I don't know what they want from me :p ") hehe
odpowiedź Stephena??...
"They're star crossed lovers. We both have feelings for each other " jupiii... :D
http://comicbook.com/2015/01/21/stephen-amell-talks-olicity-on-jimmy-kimmel-live -felicity-is-sli/
I nowe określenie na Olicity :) "Olicity sounds like a travel website or something" oh Jimmy :D
Witaj Bzyczku tak weszłam przed praca na chwilę- wooow, "Olicity zabierze Cię w podróż w nieznane:D".
Mam nadzieje tylko ze nie skoncza jak inne star-cross loversi... Jak tam Flash, coś nowego u doktora Wellsa?:D
no na razie jego temat ucichł, chociaż podobały mi sie jego interakcje z Joe :) coś planuje na pewno, cały czas namawia barrego do doskonalenia swojej szybkości i ma na niego wpływ, niekoniecznie dobry co Joe zauważył :)
w odcinku wymiatali bracia Scofield dzisiaj :D
dzień Dobry :-) takie dobre wiadomości z samego dnia :-)
W ogóle dziewczęta to już dziś:-)
Doczekałyśmy się :*****
ooo takkkk :) zbliż się ta wiekopomna chwila:P miałam dużo frajdy oglądając Flasha to dzisiaj padne w trakcie seansu Arrow chyba :)
Skazanego na śmierc ostatnie dwa sezony oglądalem w ostatnim odcinku Micheal chyba umarl tak?:P
tak umarł wyciągając Sarę z więzienia. Nawiasem mówiąc zakończenie do kitu ...Liczyłam na Happy end ;-)
Ojj szykuje się na ..noc pełna wrażeń;D..my z Werką zaczelysmy juz wczoraj ale dziś..mocne uderzenie;pp
Mowie Ci..szok!;D ..myślę ze spokojnie do 2 ..będziemy juz na 3 stronie nowego tematu haha
no wczoraj/ dzisiaj zaczęłam z Flashem a skończyłam po 6 z Kimmelem :P stwierdzam że jestem szalona :P dobrze że wolne dzisiaj mam :)
Ja spałam tylko dwie godziny ale ..co tam;D..niestety nie mam wolnego ale postaram się wczesniej wyjść z pracy..może mi się uda;pp
Ahh dziękuje Ci..moje życie jest znów kompletne;D..
Taa imponuje mi jako BC..i te jej teksty;D hahaha
Ooo zdecydowanie;D..erotyczny makijaż ust i maska iście z sex shopu;D..idolka!