Dziś Arrow, wczoraj temat się prawie skończył :P Dlatego kolejny potrzebny. Porada dnia: Skombinować chusteczki, coś słodkiego i może jakieś alko because Arrow is coming!
Witamy nowe członka w grupie! Witamy cię gorąco w tej szalonej, rodzynkowej rodzinie! :D
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
oj niw była bym taka pewna;p może cos pod koniec sezonu szykują :-) Ale Raya i Felkę to na pewno nie dotyczy.
W sumie może to dotyczyć każdego: Kurczaka. Roya, Thea, Bibera, ....
powiem Ci że ja myśle że tak właśnie będzie. naprawdę... Troll teraz nas katuję a potem bach zaskoczy nas wszystkich....
Patrz na to:D
s the spoiler from the CW Fan Talk that we're gonna see Oliver dreaming about Felicity true??
You’re not gonna want to miss next week’s episode.
Widziałam ;p już mam banana ;p
i Ty śmiesz wątpic w Olicity :-)
I mówie Ci seks tez będzie Olicity :-)
wiem wiem... ale wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują na to że Olicity is endgame :***
Może będzie śnił że z Felką coś ten tego... Albo jakieś szczęśliwe życie we dwójkę :P
a mogą się jeszcze bardziej wściec po tym jak Stephen powiedział że Olicity to stars crossed lovers? I don't think so! Ale raczej tego nie zobaczymy, za pewnie bysmy się poczuli...
Jak Amisze, którzy żyją jeszcze w XIX wieku :P A niech sobie żyją, tylko żeby mi się nie wpieprzali w 3 sezon :P
To ja obstawiam: Digga i Lyle, Roya i randomową laskę i żeby było śmiesznie Lance i Mame Smoak :)
pierwsza recenzja odcinka, hehe :) bardzo fajna
http://www.vulture.com/2015/01/vultures-first-arrow-recap-season-3-episode-10-ol iver-dead.html
i słusznie :D chociaż natknełam się na recenzje na innych stronach i niektórym sie nie podobała ( TV Fantastic :/ )
Is the spoiler from the CW Fan Talk that we're gonna see Oliver dreaming about Felicity true??
You’re not gonna want to miss next week’s episode.
O matko ja chciałam nie ogladać! Ja ja głupia
Oooo kurczę;p Rose na pewno będziemy oglądać :-)
Ciekawe o czym będzie śnił ;p
A wiesz kto napisał ten odcinek Ben Sokolowski!!!! On pisze najpiekniejsze sceny z tego co zauwazyłam
no to możemy się spodziewać ładnego snu;p mam tylko nadzieje ze nie będzie to w stylu... Oliver śpi i nagle woła imie Felicity przez sen- bo się wkurzę;p Ja chce zobaczyć ten sen :-)
oj Rose a czy to ważne? ważne że będzie o niej śnił;p Bo Felicity to jest jego True Love :*
haha o kurczaku to pewnie były tylko koszmary;p;p
zależy jakie to sny rose;p ja bym chciała zobaczyć erotyczny :-)
ps. a zauważyliście że scenarzyści nigdy nie koncentrowali się tak na parze Lauliver kiedy ta była jeszcze w "grze" ... ?
zobaczyli że Lauliver jest nic nie warte a Olicity rządzi na całym świecie :-)
ja mam nadzieję że coś nowego... niekoniecznie kiss ale jakaś fajna scena między nimi
Dobrze by było..;pp..ale wiesz watpie ze w śnie Olivera to będzie rozmowa..chyba ze taka w której Felicity mówi mu zeby się nie poddawał i walczyl:-)
Może tak być... to raczej nie będzie wspomnienie... wiec może będzie tak ja mówisz;p
i zaś nie mogę się doczekać środy :-)