PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63902
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Dziś Arrow, wczoraj temat się prawie skończył :P Dlatego kolejny potrzebny. Porada dnia: Skombinować chusteczki, coś słodkiego i może jakieś alko because Arrow is coming!

Witamy nowe członka w grupie! Witamy cię gorąco w tej szalonej, rodzynkowej rodzinie! :D

A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :

Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul

A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)

Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze

Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

hmmm może tak być... W ogóle Agatka obstawia ze Oliver wróci już pod koniec 11 ... w sumie tez by pasowało...

MagdaLena121

to ja też ci mowie. Bo nagle opis Olivera pojawia sie na poczatku 12 odcinka? Mi sie wydaje ze albo sie dowiedza pod koniec 11 ze zyje albo wroci ale nie bedzie w formie. Ale na pewno nie wyskoczy jak Filip z konopii pod koniec 12 odcinka i Felka sie na nim wyzyje.

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Sam aktor grający Ra'sa powiedział że Oliver wróci szybciej niż wszystkim się nam wydaje... wiec przekonało mnie to co myślisz:-) albo wróci pod konie 11 albo da znać że żyje.
Albo scenarzyści zafundowali nam całkiem coś innego- oni czasem lubią tak zrobić .

MagdaLena121

Mhm... wiesz co, może po prostu tylko da znać ze zyje, a wróci dopiero w 12

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

może.... obyśmy tylko się nie myliły :-)
Chociaz ostatnio nasze teorie się sprawdzają :-)

MagdaLena121

hehe, ja nie widzę innego rozwiazania. Nie może wrocic pozniej bo to nie trzymałoby sie kupy z tym co wiemy...

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

ta... tylko scenarzystów czasem nie interesuję to że coś się kupy nie trzyma ... my możemy gdybać jak to będzie a oni zafundują nam coś innego. Wczesniej prwie każdy był pewny ze będzie Lazarus Pit a tu kiszka wyszła.

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Może wybuchnie od razu z bezsilności..;pp

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

wątpie... musi się coś stać w międzyczasie co doprowadzi felicity do takiej wściekłości...

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Może ktoś jej cos powie(może wspaniały Kanareczek wtraci swe trzy grosze)albo Malcolm..czy Digg jakieś swoje mądrości i później ja poniesie:-)

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

z Kurczakiem będzie ona mieć scene w 13 odcinku- wie odpada... Digg jedyne co mógłby jej powiedzieć to jak mocno Oliver ja kocha a Malcolm to będzie denerwował Felicity cały 12 odcinek ale wątpie ze to będzie powód jej wściekłości. Pamiętaj że ona właśnie w tym odcinku mówi " Nie chcę być kobietą którą kochasz" i jestem prawie pewna że mówi to do Olivera....

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Pewnie rzeczywiście powie je juz do Olivera..watpie zeby mówiła sama do siebie..;pp..wiesz może dojdzie miedzy nimi do szczerej rozmowy i porusza temat pocałunku z Palmerem?.. Chciałabym zeby to tez zostało wyjaśnione..

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

wtedy oliver musiałby się przyznać ze to widział- a znając jego tego nie zrobi.
Na pewno powie je do Olivera tylko co one będą znaczyć? Nie chce cie zapomnij o mnie? wydaje mi się ze tak właśnie będzie... felicity pod wpływem złosci powie wiele słów które zrania Olivera

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

Dobra ide spać,dobranoc wam:d

ocenił(a) serial na 10
Skurwol666

Dobranoc:-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Nie no na pewno Felicity nie będzie miała na myśli tego ze nie chce Olivera..tak jak mówisz padnie trochę za dużo slow i ..to będą właśnie takie slowa , które maja na celu zranienie Olivera..myślę ze ona powie to a dopiero później pomyśli;pp

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

ta bo Felka ma to w zwyczaju że najpierw mói a potem myśli :-) Ja już bym chciała ten 12 odcinek :-) o i sen Olivera w następnym odcinku :-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Powiem Ci ze ten sen mnie intryguje:-) ..dwie opcje albo to będzie pocałunek albo jakaś ,,prosba '' Felki oto zeby walczył ...no inaczej tego nie widzę:-)

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

za dużo by było kissów;p to będzie raczej prośba żeby się nie poddawał i żeby wrócił ;p oby tylko się nie okazało ze oliver będzie wypowiadał Imię felicity przez sen i koniec;p To by mnie rozczarowało i to bardzo;p ja ze względu na to będę oglądać odcinek w nocy :-) No i jeszcz ciekawi mnie rekonwalescencja Olivera:-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Tak to sanatorium Olivera działa cuda;pp..no ja tez sobie nie odpuszczam odcinka-:-) ..Laurel jakoś da się znieść...choć będzie ciężko to przetrwamy,;p..może nawet ją omine:-)

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

ja na pewno ją omine;p nie zniose jej mądrości :-)
Też bym mogła trafic do takiego sanatorium :-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Nie pojmuje ze ludzie się tak nią zachwycają...no jak to jest możliwe?!;pp

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

komiksowi maniacy ;p i tyle... ale ona ma większość anty fanów nić fanów i myślę ze jej przemiana w BC tu nie pomoże:-)
Oki Ja idę Lulu bo ledwo patrzę a jutro praca ;p a chce pospać dłużej niż 3 godzinki :-)
Dobranoc :***

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Ja tak samo..kłade się:-) ..Dobranoc:-)

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

W którym odcinku Slade?

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

No to juz sie doczekac nie moge:p

Skurwol666

ta tylko miesiac trzeba czekać

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

nie dość ze tyle czekać to Slade będzie tylko w jednym odcinku :(

MagdaLena121

bo on ma tylko za zadanie namieszać. Podejrzewam, ze bedzie taki heavy team arrow cos a la pierwszy sezon 14 odc a wtle te flashbacki

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

a nie pisało czasem że Slade "zajmie' się albo thea albo jednym z przyjaciół Olivera?

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

Imo ktoś zginie:p

Skurwol666

nie ma takiej opcji, chyba ze unieszkodliwią Slade'a:D

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

Chcialbym zeby ktos umarl.Mam jakąs dziwna żądze smierci:p

Skurwol666

hehe to lepiej się przerzuć na GoT lub The Walking Dead:P Mu już wiecej trupów nie chcemy.

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

Twd oglądałem,ciekawe jak sie wydostanie Slade:p

Skurwol666

Malcolm/ Waller/ powrót mirakuru?

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

Wątpie,moze "bumerang" mu pomógł:d

Skurwol666

moze:)

MagdaLena121

Nie wiem.... Moze to być Thea, Laurel, Felicity .

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

obstawiam Felkę... w tym odcinku tez mamy się przekonać czy Slade wie że Oliver ją kocha...
Ale popijając to ... Slade został pokonany głównie dzięki felicity to ona mu wstrzyknęła Lekarstwo wiec musi ja za to nienawidzić dlatego uważam ze to ona będzie na celowniku Slade.

MagdaLena121

aj nie wiem. wtedy w 14 by porwali F, a potem znw 18 felka w szpitalu, nie to się nie klei...

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Felka ma miec rozbudowany wątek w drugiej połowie sezonu...
mnie intryguje to co powiedział Troll że po 14 odcinku dowiemy się co Slade myśli o uczuciach Olivera do felicity... No cos musi być na rzeczy... inaczej by tego nie pisał... mówie Ci Slade skoncentruje się na Felicity

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

A wiecie że nasza Felka to geniusz ;p Skończyła MIT w wieku 19 lat ;p;p :-)

MagdaLena121

Nic dziwnego ze Oliver za nią szaleje:D inteligetna, sliczna, odwazna, opiekuncza, lojalna...

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

całkowite przeciwieństwo Kurczaka... No może kurczak jest odważny ale to tyle ;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Dokładnie tak jak mówisz...
Wczoraj tez wykonała kilka gestow w kierunku Palmera ..gdzie było widać ze serio jej na nim zależy..nie jak na ukochanym ale ..cos tam się może dziać..

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

Pewnie że jej zależy... Bo ona jest taka że widzi w ludziach dobro a o Palmerze można wiele mówić ale zły to on nie jest... wręcz przeciwnie i Felka to w nim widzi,pozatym tez wie ile on przeszedł...

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Tak...sama prawda:-)

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

Agatko ah ten nasz Palmer https://twitter.com/lordmesa/status/558433730813902848/photo/1