PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63902
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Dziś Arrow, wczoraj temat się prawie skończył :P Dlatego kolejny potrzebny. Porada dnia: Skombinować chusteczki, coś słodkiego i może jakieś alko because Arrow is coming!

Witamy nowe członka w grupie! Witamy cię gorąco w tej szalonej, rodzynkowej rodzinie! :D

A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :

Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul

A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)

Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze

Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Błagam... a wogole To ponoć Laurel będzie jeździć na motorze... Zdolna dziewczyna nie dość że będzie powalać mięśniaków to jeszcze będzie śmigać na motorze niczym Roy i Oliver...
Producenci nieżłą bajkę nam fundują... czy oni mają fanów za idiotów?

MagdaLena121

widocznie ta, wiesz może chcą trochę udobruchać jej fanów...

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

możliwe... ja bym chciała żeby było jej jak najmij w Arrow ale jak ona już została tym Kurczakiem to będzie jej więcej...

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Hahaha..Laurel na motorze..0.o...co za brednie i kicz;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

no właśnie;p Już bajki są bardziej realistyczne niż to... widać że nowa BC jest robiona na siłe...

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Taa..nie dość ze na sile to jeszcze wychodzi na wszechmogacą;/.. Ojj czuje ze jednak nie ma dla niej szansy!!!..

Haha faceci tak chwalili jej tyłek ..a Bambi powiedziała ze to była dublerka..ojj cóż za rozczarowanie..;D ..no ale gdzie oni maja oczy..przecież Laurel to same kosci;pp

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

przyznam że naprawdę chciałam dać jej szanse...ale nic z tego ;p Nie wiem czy można być bardziej beznadziejną postacia niż ona...

Ta cassidy nie ma takiego tyłka;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Ja tak samo..Werka świadkiem!;D ..no kurcze widziałam ja kilka sekund jako BC i się ..wkurzylam

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

i ten jej tekst " I'm the justice you can't run from "

Co to miało być? Czy można być bardziej głupią od Laurel ?

STUPID STUPID STUPID xd

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Oficjalnie mowie Ci ze NIE!!..
To dopiero początek ...pomyśl tylko co ona będzie wygadywala za bzdury w dalszych odcinkach..;/

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

wyobrażam sobie...aż mnie mdli...
A ten jej uścisk z Diggiem ... ja mówiłam sama do siebie Dig odejdź od niej, nie zbliżaj się bo Cię zarazi swoją głupotą ;p

W ogóle z tym jej kostiumem wyszło groteskowo.
Nigdy nie było widać arrow cave rzeczy należących do Sary- a tu nagle ni z gruchy ni z Pietruchy się pojawiają... normalnie jak królik z kapelusza...

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Haha myślę ze Digg jest ,,zaczepiony'' ;pp

No nie było rzeczy Sary bo przecież nie były potrzebne Laurel..teraz to co innego!!.. ;/ ..ona mi chyba jeszcze bardziej działa na nerwy..

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

,,szczepiony''*

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

Ale trzeba przyznać że dublerka ma boski tyłek. Ja sama się zastanawiałam skąd nagle Cassidy taką dupę wytrzasnęła... a to nie jej :P

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

I wszystko jasne;D...hahah
Csassidy musiałaby albo przytyc z 30kg albo ..silikon;0

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

jestem kobieta ale tyłek mi się podoba;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Jest boski! Nie to co ten u Emily ale wciąż boski :)

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Haha dokladnie;pp

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

Emily ma najładniejszą pupcie :-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Ja nie mogę przestać sobie wyobrażać jakie cudowne dzieci mieliby FElka z Olkiem. Ta kie małe z ładnymi, krągłymi, jędrnymi pupciami... Owww... takie słodziutkie :)

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

może za 10 sezonów je zobaczymy :-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Ja bym wolała za cztery :)

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

kobieto ja już bym chciała to w 4 sezonie;p ale to nie realne jest;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Nie ja wolę trochę później. Niech mają dwa sezony by się sobą nacieszyć :D Dopiero później przyjdzie czas na te cuda natury :)

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

a tam ;p ja bym się nie pogniewałą gdyby Felka zaliczyła wpadkę z Oliverem ;p
Choć wolałabym dzidzi zaplanowane :-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Szkoda, że to info o tej ciąży się nie sprawdziło, fajnie by było, ale to takie nie prawdopodobne by mogło wydarzyć się w Arrow. Już jedna "wpadka" tam jest i nie zwiastuje niczego dobrego :P

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Ojj ta ,,wpadka'' nam namiesza;pp

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

Zwiastuje BabyMama;p Ta to dopiero mi będzie działać na nerwy;p i jeszcze w dodatku taka ładna jest;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Z jednej strony to dobrze, bo dziecko nie będzie brzydkie, a z drugiej to źle bo ciężko jest nie lubić takiej lalki. Dopóki się nie pakuje w sprawy Oliver to ją lubię, ale jak tylko coś zacznie, zaraz się skończy mój przyjazny stosunek :P

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

miejmy tylko nadzieje że Oliver pozostanie przy swoim że to Felicity jest tą którą kocha :-) Moim skromnym zdaniem tak będzie... ale Baby mama namiesza:-)
no wiesz to że jest ładna jest wielkim minusem ale nie wiadomo jaki będzie mieć charakter. na pewno nie pobije Kurczaka ale mysle ze będzie moją 3 osoba na liście beee ;p

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

tak się rozgadałyście ze juz prawie sie temat konczy:p

ocenił(a) serial na 10
Skurwol666

tak to już u nas bywa ;p

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

Zauwazylem:p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Podobno baby Mama była spoko ...
Ja mam nadzieje ze Oliver pokaże charakter i udowodni swoja miłość do Felki...to będzie ciężka proba..

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

u nich zawsze będzie " coś" .... nigdy nie będą mieli świętego spokoju...

A oliver to taki pies na Baby xd- niestety

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Pies na baby;D..to za malo powiedziane..chociaż ostatnio niezły celibacik ;pp

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

A no fakt;p
Celibacik;p Bo Felka patrzy :-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Fajnie ze wczoraj Felicity powiedziała Ray'owi ze jest jej przyjacielem ..niestety mam wrażenie ze ona może się troszkę zagubić w ich relacji..

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

tez mi się tak wydaje...
Jestem wręcz pewna że nie będzie chciała Olivera bo będzie się bała że znów Go straci,,, nie dopuści do siebie tego uczucia...
A z Rayem hmmm tez będzie ciężko bo z nim byłaby w tej samej sytuacji co z Oliverem. Rózni ich tylko to że Olivera ona kocha Raya nie- i to może być powód dla którego ona się pogubi...

MagdaLena121

Szczerze to już zaczynam watpic w Raya i Felicity. Nie ma tak naprawde juz miejsca na dłuzszy romans. Bedzie trwał z dwa odcinki?

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

ha ha dokładnie zacznie się w 16 sonczy w 18;p 'wogole mam teorie... Felka z Rayem pojedzie do C.S tam będzie miała wypadek i w odcinku 3x18 Oliver będzie o to obwiniać Palmera. Wtedy Palmer zda sobie sprawe że ta dwójka jest w sobie zakochana i się wycofa :-0

MagdaLena121

ale nie bedzie miał sie z czego wycofać, miedzy nimi nic nie ma Ray kocha Annę (ma jej zdjęcie na biurku) a Felicity Olivera. W 12 odcinku Felka w koncu wyrzuci co jej lezy na sercu, wiec wątpie zeby znów zaczeli coś nowego. Nie ma to najglebszego sensu. Ray spełnił swoją rolę w pierwszej połowie sezonu, teraz oni muszą sami znaleźć drogę powrotną do siebie. Mysle ze Ray zainteresuje sie praca w Star Labs, wiec zostawi QC Oliverowi i wyjedzie po prostu.

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

no tak tez może być... tylko ze wydaje mi się ze on zostawi firmę felicity a nie Oliverowi. Dla mnie ten romans Felki i raya nigdy sensu nie miał... on teraz skupia się na zostaniu Atomem i romanse mu nie w głowie no i nadal kocha Anne i wiążąc się z Felką miałby wrażenie zdrady...
No i Felicity kocha... ale ona po odcinku 3x01 zamknęła swoje uczucia i wyrzuciła klucz. dlatego tez jest jej tak ciężko odpowiedzieć Oliverowi gdy ten mówi że ją kocha. Strach w tym przypadku jest slilniejszy.

MagdaLena121

Tak, beda inne przeszkody, nie beda cały czas wałkować tego trojkąta. Wszystko musi się powoli rozwiązywać, naprawiać. Pojawi się Slade, ten szpital, Al Ghul i psychologiczny problem Felicity wiec nie bedzie już miejsca na nowy wątek milosny. Poza tym to nie bylby zwiazek bo jasno jest postawiona sprawa między nimi

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Rose nie poznaje Cie :-)

MagdaLena121

I wiesz co sie moze stać? Maseo moze pojawić się pod koniec odcinka 11 z wiadomością dla teamu ze jednak Oliver żyje... Malcolm ucieka przed Al Ghulem wiec ten ostatni moze być w SC razem z Ligą i dlatego Felka bedzie na niego wściekła w odc 12, ze znowu podjał decyzje bez ich wiedzy.

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

A może Oliver zadzwoni do felki? ta będzie chciała żeby wrócił a ten z powodu Maseo i jego zdrady nie będzie chciał/mógł wrócić? A gdy wróci w 12 odcinku Felicity zamiast przywitać go z otwartymi ramionami będzie wściekla

MagdaLena121

No tez tak moze być. Nie sadze zeby wrocił dopiero pod koniec 12 a Felka z marszu wyskakuje mu z tym tekstem. Coś się musi stać w miedzyczasie, ale coś czuję ze dowiedzą się wczesniej o tym, że zyje. Wiesz co moze ten sen bedzie mial miejsce na koncu odcinka ( jakiś tekst stay with me, come back to me promise) i pod wpływem niego Oliver zadzwoni albo poprosi Maseo o przekazanie informacji

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

o ile naprawdę wróci w tym 12 odcinku Rose... bo to są tylko nasze przypuszczenia...
Ale ze zwiastunu 11 odcinka wynika że z Oliverem już jest dobrze no i ma być przeskok w czasie o tydzień... wiec myslę podobnie jak ty zanim wróci do S.C da znać że żyje... Też mi nie pasuje ten wybuch wściekłości ze strony felicity tak od razu z wejścia... Coś się za tym kryje

MagdaLena121

Wiesz co, on moze wrócić w 12 i nie byc w formie dlatego jest to zdanie still operating.. W 13 jest juz w kostiumie Arrowa.