Dziś Arrow, wczoraj temat się prawie skończył :P Dlatego kolejny potrzebny. Porada dnia: Skombinować chusteczki, coś słodkiego i może jakieś alko because Arrow is coming!
Witamy nowe członka w grupie! Witamy cię gorąco w tej szalonej, rodzynkowej rodzinie! :D
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Madziu mnie to juz wkurza, ze teraz 3 odcinki z rzedu bedzie Palmer i nawet pod koniec sezonu znowu nam go serwuja w podwojnej dawce. No ludzie...
jedno wiem, nie bede sie juz nakrecać na nic. bo to bez sensu. jedyne co sie liczy to Palmer i kurczak...
Rose mnie też to wkurza ale jestem na to przygotowana... po prostu nie będę zwracała na niego uwagi i jakoś to przeboleję...
Oj Rose;p wiem... ale ja tu mówię o Tolerowaniu... a nie lubieniu;p I tyczy się to tylko Palmera we Flashu :-)
Agatka my takie stare już ze nie raz nocki sie zarywało nawet 2-3 pod rząd:) Ale potem jak sie spało to dobre 12 godzin:D
hihi no właśnie, tylko że ja nie odsypiam aż tyle ale z racji że pracuje na te nocki to jestem przyzwyczajona :)
w tle teraz leci u mnie Arrow After Show z Amellem ;) włączyłam sobie jeszcze raz :)
u mnie w tle leci Flash;p;p w pracy niezbyt uważnie oglądałam bo każdy się kręcił;p
Ray i Felicity beda w odcinku 18 Flasha. Podobno bedzie przyjazn miedzy Cisco a Rayem, a Rayowi spodoba sie Star Labs. Mhm.. w 18 odcinku Arrowa Mama Smoak sie pojawia,
Rickards and Routh will also bring their own brand of heroism to “The Flash” in episode 18, which is fittingly titled “All-Star Team-Up,” teased Kreisberg: “In episode four of ‘Flash’ when Felicity came by, it wasn’t just a gag to have Felicity come by. It really was integrated into the story. When you reach what’s going on in ‘The Flash’ at that point in the season, Barry is really at a crossroads. Having Felicity come by exactly when he needs her really plays into the whole storyline. It’s fine because as Marc said, Ray Palmer is all about technology and STAR Labs is all about technology. We get to see Ray so happy to be in STAR Labs… With Cisco [Carlos Valdes] and Ray, they’re new best friends. The STAR Labs team is going to help Ray further his ATOM project.” (X)
Oo jejciu..Cisco i Ray<3 ..spełnienie marzeń;D..może przeniosa Palmera do Flasha:-)
Myślę ze póki nie zdecydują się na serial o Atomie to właśnie tam go przeniosą:-)
świetnie czyli bedzie mniej Felicity w 17 i 18 zarabiscie. Coraz bardziej sie utwierdzam ze zaserwuja nam powtorke z rozrywki...
Madzia 3 odcinki teraz i jeszcze koniec sezonu dla Palmera?! Szlag mnie jasny trafia! I pewnie jeszcze bedzie wiecej scen Palmera w szpitalu
oj wiem Rose;p dasz rade :-) Musisz... a w końcu w ilu odcinkach ma być? bo raz pisza w 14 raz w 16 i się pogubiłam
no i to jej sceny będą w szpitalu... może w 18 odcinku Flasha stanie się coś z felką a w 18 odcinku Arrowa będzie to dalej ciągnięte ?....
Coś mi się zdaje ze nie bez powodu pod koniec odcinków Palmera ten zjawia się we Flashu...
aj tam nowe zdj z odcinka 3x11
http://www.spoilertv.com/2015/01/arrow-episode-311-midnight-city.html
no ale Felka w tym odcinku wygląda super,ciekawe co się wydarzy??jakiś wybuch itd ray jej pomaga, ojj fandom juz wariuje :D
Nooo..nie wiem czy Rose widziała te zdjęcia..ale tez wariuje;D..haha..Ray<3 haha;pp
Ten pesymizm Cie wykonczy;pp..daj że mu szanse;pp...może to On pomoże Oliverowi w walce o Felke?hm;pp
Jasne... Jedyny mozliwy scenariusz to : Felka w szpitalu, Ray mysli o podjeciu pracy w Star Labs, postanawia oddac firmę Queenom(:D) i koniec epoki Raya
Oby bo jeszcze chwila i wyrzuce ten komputer przez okno ( mieszkam na 5 pietrze wiec chyba nie przezyje). Ten facet doprowadza mnie do furii.
Evil Marc: Palmer bedzie w spiaczce, Felicity bedzie nad nim czuwać, a mama Smoak zjawi sie przejazdem w SC ...
Witam witam, wcale Was nie opuściłem mam ostatnio mało czasu, niestety nie dam rady z wami oglądać dziś w nocy. Życzę miłego seansu i narazie;)